We Love Born2be

Новорічні вбрання – модно та стильно. Дізнайся, як одягтися на Новий рік!

Хо-хо-хо, а ти вже обрала образ на Різдво? Якщо ні, то ти в потрібному місці. Ми пропонуємо огляд наймодніших фасонів та кольорів, завдяки яким ти феноменально представиш себе у святкові дні. Подивися ці новорічні вбрання та вибери своє улюблене!

Новорічні стилізації – ці модні комплекти викликають захоплення!

Які різдвяні стилізації для жінок підкорять наші серця цього року? Є безліч пропозицій, завдяки яким кожна модниця відкриє щось нове для себе. Колекції цього року, як завжди, поєднують у собі елегантність та клас із модними тенденціями, які вже кілька місяців лідирують в індустрії моди, включаючи ланцюжки, рукави-ліхтарики та атласні тканини. Якщо ти шукаєш щось для домашньої вечірки перед Різдвом, ми рекомендуємо стиль smart casual: наприклад, джинси прямого крою і чорну сорочку з декоративною підвіскою. Це вбрання чудово доповнить шкіряний ремінь із пряжкою та довгі сережки. Замість джинсів також можна вибрати костюмні штани із завищеною талією, картаті сигаретки або елегантні легінси з ювелірними гудзиками. У домашньому вбранні на Різдво не можна пропустити пухнасті тапочки з м’якого штучного хутра. Віддаєш перевагу спідницям? Шукай фасони з оборкою внизу або супермодні рюші – це головні тренди сезону! Як верх рекомендуємо приталений класичний лонгслів з квадратним декольте, а найкращим святковим акцентом стане червоний приталений піджак у зелену клітку. Також зверни увагу на елегантні светри та гольфи приталеного крою або злегка оверсайз.

Настав час наймодніших кольорів на Різдво. Цього року панує зелений у темній версії – вибирай блузки, сорочки, штани та жакети у відтінках пляшково-зеленого та малахітового. Святкову атмосферу Різдва підкреслять ювелірні деталі – ланцюжки, металеві нитки, блискучі гудзики чи нашивки. Зелений відмінно поєднується з непідвладним часу червоним, обов’язково в інтенсивних відтінках або в темно-бордовому варіанті. Червоний чудово поєднуватиметься із золотом і сріблом, а також із морським чи смарагдовим кольором. Для святкового жіночого образу в базовому кліматі вибери елементи в червону клітинку – наприклад міні-спідницю, піджак або сорочку. Ми також рекомендуємо шкіряні штани, легінси та спідниці насиченого матового чорного кольору. Шукаєш ідею новорічного вбрання plus size? Вибирай топи з декольте-конвертом або V-подібним вирізом, а також моделі зі складками на животі чи стегнах. В якості низу відмінно підійдуть штани з підвищеною талією.

Новорічне вбрання із сукнею у головній ролі

Елегантна сукня завжди гарний вибір для Різдва. Кращими фасонами будуть довжина міді або трохи вище за коліно, з декольте і довгими рукавами. Червоні сукні-плісе – абсолютний хіт, особливо у варіанті з поясом, що зав’язується. Завершити образ варто довгим м’яким кардиганом. Ми також рекомендуємо атласні сукні, сукні-сорочки та розкльошені моделі. Великою популярністю користуються також вирізи на спині – цей варіант додасть цікавого акценту у святкову стилізацію. Сміливо можеш замінити атлас чуттєвим велюром. Прекрасним вибором стане оксамитова сукня з вирізом у формі серця або трикутним декольте та ботильйони, прикрашені ланцюжком. Як щодо короткої сукні-піджака з двобортною застібкою на гудзики? Вона буде виглядати ультрамодно з м’ятою бананкою та шкіряними черевиками з зібраним верхом. У класичному варіанті постав на замшеві ботфорти на танкетці. До довгої сукні на новорічні свята одягни туфлі на високих підборах або модні ботильйони з приталеним верхом.

Перевір також модні стилізації з курткою з високим коміром!

Як вдягнутися на Новий рік? Стильні вбрання для довгоочікуваного свята!

Новорічна ніч, єдина подібна до року, асоціюється з блискучими сукнями, галасливими вечірками та масштабними гуляннями. День напередодні Нового року у 2022 році буде іншим – більшість із нас проведе його з найближчими родичами, коханим чи друзями вдома. Втім, ніщо не заважає тобі створити феноменальне вбрання для новорічної ночі! Адже навіть удома або в невеликій компанії ми можемо шикарно представити себе. Більше того – вибір такий великий, що важко визначитися! Як одягтися на Новий рік удома? Відкрий для себе стилізації, що підкорили наше серце – ти обов’язково знайдеш щось для себе!

Стилізація до Нового року в домашніх умовах

У довгу новорічну ніч ніщо не повинно завадити святу та часу, проведеному з близькими людьми. Тому цього року ми наголошуємо на тому, щоб зробити новорічні стилізації максимально комфортними. Однак це не означає, що ми відмовляємось від модних трендів! Які предмети одягу підійдуть у цьому випадку? Вибирай зручні светри з модними акцентами – наприклад, з декольте-конвертом, оздоблені фіанітами чи відкриті на спині. Також відмінно виглядатимуть моделі з прозорими або мереживними рукавами. Ще одна пропозиція для новорічного вбрання вдома – в’язана сукня! Особливо рекомендуємо приталену модель, якщо хочеш підкреслити фігуру. Тобі подобається бути у центрі уваги? Вибери модель із блискучими аплікаціями. Мереживні елементи або оборки додадуть всій стилізації чарівний дівчачий характер.

А що надіти на Новий рік удома, якщо ти віддаєш перевагу штанам? У нас теж є щось для тебе! Ідеальна відповідь на це питання – це насамперед трикотажний комбінезон. Вибирай той, що облягає талію, і ти фантастично підкреслиш форми фігури. Як одягтися на Новий рік удома, якщо не збираєшся виходити надвір? Цього року хітом стали шкіряні бермуди та шорти. Вони виглядають дуже модно і шикарно, просто поєднай їх із жіночим боді і готово! Ось саме – боді – ще один незамінний елемент вечірнього образу. Ти можеш вибрати напівпрозоре боді або з мереживними вставками для таємничого та чуттєвого образу.

Як одягнутись на Новий рік до друзів?

Збираєшся на вечірку для кількох людей? Ти напевно хочеш виділитися і виглядати чудово! Як вдягнутися на новорічну вечірку? Наша пропозиція для тебе – сукня оригінального фасону. Ідеально підійдуть приталені сукні, розшиті паєтками або гліттером. Вони не сковуватимуть твої рухи, і водночас зроблять тебе зіркою! Віддаєш перевагу більш приглушеним вбранням? Зверни увагу на розкльошені сукні з глибоким вирізом, оборками або прозорими вставками. Моделі, виготовлені з тканини плюметі, також стануть фантастичним вибором. Ми знаємо, що новорічне вбрання для домашньої вечірки має бути таким самим зручним, як і стильним. Любителькам комфортних предметів одягу дуже рекомендуємо в’язані комплекти – бажано ті, що складаються з блузки або светра і спідниці, що підкреслює переваги фігури.

Як одягтися на Новий рік із друзями, якщо йдеться про взуття? Вибирай перевірені фасони, тобто, туфлі-човники або босоніжки, якщо погода хороша, і ти їдеш в автомобілі. У холодну погоду, під час снігопаду або тривалих поїздок закриті черевики – найкращий вибір. Черевики з гофрованим верхом будуть у центрі уваги! Вони додадуть недбалості всьому образу. Уявляєш своє новорічне вбрання для домашньої вечірки в більш елегантному варіанті? Вибери однотонні чоботи з приталеним верхом. Якщо ти не хочеш повністю закривати ноги, краще підійдуть туфлі на шпильці. Наше серце вкрала модель із гострим носком. Хочеш наголосити, що знаєш тренди? Вибери лаковану модель, додатково покриту тисненням, що імітує шкіру змії. ВАУ-ефект гарантовано!

Який одяг вибрати для зустрічі Нового року вдома, якщо ти збираєшся з друзями? Тут знову постає дуже важливе питання зручності. Якщо ти хочеш створити повсякденний, більш кежуал образ, можеш вдягнути джинси. Однак не забудь прикрасити їх ефектними аксесуарами та гарною блузкою. У цьому випадку підійдуть моделі із глибоким декольте, зав’язками та іншими ефектними елементами.

Як модно зав’язувати шарф

Шарф – дуже важливий елемент осіннього, зимового та раннього весняного гардероба, вірно? Не дивно, що в цей період іноді позначається польська погода. Ви, напевно, просто ставите питанням, як надіти шийну хустку або шарф. Виявляється, у випадку з шарфом може бути навіть кілька способів зробити це! Як може виглядати зав’язування шарфа на практиці? Ми пропонуємо!

Як зав’язати шарф до куртки з капюшоном?

Не знаєте, як зав’язати шарф так, щоб він сидів поверх піджака? Є два способи зав’язати шарф. Перше: зробіть це перед тим, як надіти куртку, щоб під нею виявився весь шарф. Друге: надіньте піджак, застебніть його до шиї, надіньте на голову капюшон і зав’яжіть шарф. Готовий? Тепер можна знімати капюшон. Як краще буде носити шарф? Це залежить від вас і ваших індивідуальних переваг. Ви можете спробувати обидва способи зав’язати шарф і вирішити, який з них вам зручніше.

Як зав’язати шарф до жіночого пальто?

Ви не уявляєте, як носити шарф з пальто? Складіть хустку навпіл і накиньте на шию. Тепер у вас на грудях дві частини шарфа – одна з двома кінцями, а інша з центральною частиною шарфа, яка утворює петлю. Тепер протягніть кінці шарфа в петлю, і святкове в’язка готова. Це рішення особливо підходить для шарфів середньої дліни.А як ще можна пов’язати жіночий шарф? Накиньте його на шию так, щоб на грудях було два різних ділянки шарфа і один з них перекидав через плече. Цей метод дуже добре працює з великими, широкими шарфами, якими можна обернутися.

Як зав’язати великий шарф?

Хочете дізнатися, як зав’язати великий шарф? Іноді найпростіші рішення гарні! Оберніть частина шарфа навколо середини грудей на грудях, решту акуратно оберніть навколо шиї один або два рази (в залежності від довжини вашого шарфа), а решту шарфа покладіть на іншу сторону грудей. . Постарайтеся, щоб ці дві частини залишалися рівними. Крім того, обертаючи шарф навколо шиї, робіть це так, щоб забезпечити тепловий комфорт, але в той же час переконайтеся, що ви не дуже туго.

Як зав’язати шарф шарф через плечі?

Вміле зав’язування жіночого шарфа – це мистецтво, яке може вплинути на весь наряд. Якщо ви не знаєте, як зав’язати жіночий шарф на плечах, а краватки, які ви вже випробували, все-таки призвели до того, що шарф все-таки зісковзує, може бути, застебніть його в чутливих місцях за допомогою декоративної брошки? Це рішення ідеально підходить для елегантних стилізацій.

ПАМ’ЯТАЙ! Як зв’язати великий зимовий шарф? Налаштуйте спосіб зав’язування відповідно до ваших індивідуальних переваг. Ви можете випробувати кілька способів зав’язування і вибрати найбільш зручний для вас. Однак пам’ятайте, що зав’язування має бути не тільки естетичним, але, перш за все, практичним – шарф повинен захищати вас від холоду.

Не знаєш, як захистити своє взуття від води? Це просто!

как защитить обувь от влаги

Весняні і осінні дні мають свою чарівність … якщо тільки вони не здивують нас раптовими опадами. Плащ або худі захистять твій одяг, але взуття може повністю намокнути. Як захистити взуття від води? Які методи підійдуть для того чи іншого типу взуття і як правильно доглядати за улюбленими черевиками? Ознайомся з нашими порадами і будь готова до будь-яких погодних сюрпризів!

Як захистити взуття від намокання?

Збираєшся в похід в гори чи на одноденну поїздку за місто? Погода не буде занадто приємною? Нічого не втрачено! Все, що тобі потрібно зробити, це заздалегідь подбати про своє взуття і ти максимально захистиш матеріал від попадання вологи. Як це зробити? Варто мати при собі бахіли від дощу. Це спеціальні прозорі накладки на гумовій підошві, які надягаються на взуття і застібаються на блискавку. У них зазвичай високий верх, тому вони добре працюють навіть під час сильного дощу або коли ти випадково потрапиш в калюжу. Також вони захищають взуття від пилу і бруду – особливо вони сподобаються любителям кросівок і снікерсів яскравих кольорів. Однак у них є і недоліки. Пара професійних накладок зазвичай коштує недешево. Крім того, вони закривають взуття, яке є важливою частиною стилізації, а також можуть м’яко обмежувати рух. Тому більш надійним методом буде препарат, що захищає взуття від вологи.

Який вибрати? Магазини пропонують різні засоби у вигляді спреїв, мусів або аерозолів. Вартість їх набагато нижче, ніж у накладок, і вони відрізняються високою ефективністю. Вибираючи найкраще водостійке просочення для взуття, варто враховувати матеріал, з якого воно виготовлене. Такі засоби виробляються під конкретний вид взуття – замшеве, шкіряне або текстильне, що значно підвищує їх ефективність. Тому, якщо ти ставиш запитання, як запобігти намоканню шкіряного взуття, вибери засіб, призначений для натуральної шкіри. У його склад зазвичай входять жири, які живлять шкіру і дозволяють їй дихати – пам’ятай, що такі препарати не підходять для замшевого або тканинного взуття. Взуття із замші та нубуку найкраще обробляти спреєм, призначеним для грубої шкіри. А може, твої улюблені чоботи зроблені з комбінованих матеріалів? Тоді вибери універсальне просочення для взуття. Щоб вони ніде не намокли, ретельно розпороши засіб на всю поверхню – особливо зверни увагу на шви.

Як захистити взуття від намокання – надійні домашні методи

Домашні методи просочення взуття користуються сьогодні великим успіхом! Вони прості, швидкі і часто настільки ж ефективні, як і використання більш дорогих професійних продуктів. Як захистити взуття від води в домашніх умовах? Це просто! Тобі знадобляться всього дві речі, які ти обов’язково знайдеш в своїй шафі – маленька безбарвна свічка і фен. Яка покрокова інструкція? Перш за все, ретельно очисти взуття. На поверхні не повинно бути ніякого бруду або пилу. Якщо ти помітила плями, обов’язково видали їх, інакше ти також просочиш бруд, який потім важко буде очистити. Також переконайся, що твоє взуття повністю висохло. Готово? Почнемо – захистити взуття від води ще ніколи не було так просто!

Візьми свічку або шматок воску і потри зовнішню сторону взуття, щоб поверхня стала жирною і гладкою. Покрий кожен клаптик тканини, звертаючи увагу на області навколо підошви або шнурків. Білуватий шар, який тільки що утворився, зникне через мить – не турбуйся про знебарвлення. Останній етап – сушка – включи сушилку (чим вище температура, тим краще) і направ повітря перпендикулярно вощеної поверхні. Віск глибоко проникає в структуру і світлі сліди відразу ж зникають. Готово! Прозорий віск створює усередині матеріалу гідрофобний шар, який щільно захищає волокна від намокання.

Не тільки вода може нашкодити улюбленій парі – обов’язково дізнайся, як просочити взуття, щоб захистити його від солі, піску або пилу.

Як ефективно просочити взуття? Ключові принципи

как пропитать обувь

У тебе є нова пара взуття, яку ти просто обожнюєш? Хочеш, щоб вона виглядала феноменально навіть з плином часу? А може бути, ти плануєш багатоденну поїздку і хочеш підготувати взуття до багатогодинних виходів? Правильне просочення взуття може творити чудеса. Сьогодні ми крок за кроком підкажемо тобі, як правильно просочити шкіряне і замшеве взуття. Ти впевнена, що знаєш, як це зробити? Перевір, які методи працюють краще за все і яке просочення взуття стане кращим вибором!

Чим просочувати взуття?

Почнемо з самого початку. Тобі потрібно просочити нове взуття? Напевно ти не раз задавала собі це питання, повернувшись з успішного походу по магазинах. Нова пара шпильок, човників або ультрамодних черевик спокушає своїм дизайном, але з часом цей ефектний блиск і чарівність зникають. Можливо, ти навіть не підозрюєш, скільки чинників повільно псують твоє взуття не тільки під час сильних морозів. Дорожня сіль, сніг, бруд, жир, мікроорганізми і волога проникають в структуру матеріалу – він стає схильним до деформації, колір втрачає свою інтенсивність, а порушена структура може привести до проникнення води всередину взуття. Звучить знайомо? Як цього уникнути? Насправді, при гідрозахисті шкіряного або тканинного взуття вирішальне значення має момент покупки. Тому, якщо є сумніви, стверджуємо: так, нове взуття слід просочувати, особливо спортивні і водонепроникні моделі. Найкраще, якщо ти зробиш це відразу після того, як повернешся додому, перш ніж йти куди-небудь в нових снікерсах або черевиках. Тоді взуття є чистим, а на поверхні немає частинок пилу або бруду. Це ідеальні умови для покриття його захисним шаром.

Чим просочувати взуття перший раз? У тебе є багато варіантів – виробники пропонують величезний вибір спеціальних засобів для просочення різних матеріалів. Найпопулярнішими є аерозолі, які слід розпорошити на поверхню взуття (обов’язково зовні, щоб не вдихати пари) і дозволити висохнути. Також популярні лосьйони з доданою губкою, пінки, масла, захисні креми, воски та пасти. В окрему категорію також входять дезодоранти для взуття, найчастіше з іонами срібла – їх використовують зазвичай для спортивного взуття або черевиків. Вони вбирають вологу і допомагають позбутися від неприємних запахів. Ці заходи ідеально підходять для літніх прогулянок, занять спортом або фітнесом. Ти також можеш ефективно просочити шкіряні туфлі домашніми методами – але про це трохи пізніше.

Чим просочити замшеве взуття?

Замша – надзвичайно складний матеріал. Шикарний і ефектний, але і вимогливий. Найважливіше правило – ретельно очистити замшеве взуття перед його просоченням (ти можеш пропустити цей крок, якщо у тебе нова пара взуття). Щоб якісно видалити бруд зі своїх туфель, балеток або черевик, використовуй щітку для замші. Ти можеш знайти її в більшості магазинів взуттєвих аксесуарів. Цей невеликий і недорогий аксесуар впорається як з засохлими плямами бруду, так і з дрібними частинками піску. Як виглядає просочення замшевого взуття? Спочатку акуратно очисти поверхню взуття, потім обробив шви і обов’язково підошву. Переконайся в тому, що твоє взуття сухе. Після очищення, використай спрей для просочення замші. Вийди на балкон або на вулицю і обприскай взуття з відстані приблизно 20-30 см. Будь обережна, щоб не вдихнути газ, і після цього ретельно вимий руки. Залиш взуття сохнути, і все готово! Якісне просочення замшевого взуття надовго захистить його від пилу, бруду і води.

Чим просочити шкіряне взуття?

Шкіряне взуття зазвичай вибирається для випадків, коли потрібен відповідний дрес-код. Саме тому так важливо, щоб воно виглядало акуратно і естетично. Крім ретельного полірування, важливо попередньо просочити шкіру, що здається зробити легше, ніж у випадку з замшею. Почни з ретельного очищення взуття – роби це м’якою губкою, серветкою з мікрофібри або лляною тканиною. Уникай матеріалів з шорсткою поверхнею, які можуть подряпати ніжну поверхню твоїх черевиків, туфель на високих підборах або лоферів. Коли твоє взуття стане блискучим, нанеси спеціальне просочення для шкіри. Натуральна шкіра має потребу в регулярному просоченні, щоб добре виглядати! Найчастіше шкіряне взуття натирають бджолиним воском (натуральним), який ефективно зволожує і при цьому не закриває пори. Шкіра стає м’якою і просочується природним чином, запобігаючи розтріскування. Можеш нанести віск тієї ж тканиною, якою ти чистила взуття або руками. Тепло рук швидко зігріє віск, який краще вбереться в структуру взуття. Виконай те ж саме з маслом для натуральної шкіри. Однак якщо на черевиках багато швів, западин або ти вирішила вибрати модель з ультрамодним тисненням під зміїну шкіру, вибери спрей для гідрозахисту взуття. Стиснене повітря дійде до найменших куточків улюбленого взуття, і ти зможеш довго насолоджуватися його бездоганним зовнішнім виглядом.

Як просочити взуття в домашніх умовах? Це просто!

У нас не завжди під рукою є професійні засоби по догляду за взуттям. Що робити, якщо тобі потрібно забезпечити взуття домашніми методами? У любителів натуральної косметики обов’язково є в косметичці бджолиний віск – він відмінно підійде в якості мастила для шкіряного взуття! Заміною також може стати косметичний вазелін або розтоплений віск від свічки. Однак будь обережна з останнім методом – просочення білих шкіряних черевиків рожевим воском навряд чи буде гарною ідеєю. Інші продукти з жирною консистенцією, такі як оливкова або касторова олію, також відмінно підійдуть.

Як часто потрібно просочувати взуття?

Піклуйся про шкіру на своєму взутті, як про свою – регулярно і систематично! Якщо до цих пір ти думала, що одного шару спрея або взуттєвого масла вистачить на вічність, ти помилялася. Захист повинен бути регулярним, просочення через якийсь час втрачає свої властивості і не так ефективне. Як часто потрібно просочувати взуття? Це складне питання, все залежить від того, як часто ти ходиш в даній парі. Якщо знаєш, що будеш носити нові черевики або туфлі тільки зрідка, просто роби це перед кожним використанням (включаючи перше). Якщо ти часто носиш шкіряні балетки або сандалі, просочуй їх кожні 4-8 тижнів. Також перевір, чи не починає матеріал збирати пил або вбирати вологу – якщо помітиш, що краплі води починають проникати глибоко в взуття, просочення обов’язкове. Зроби це якомога швидше, інакше взуття може намокнути і його структуру вже не можна буде відновити. УВАГА: шкіряне взуття також слід просочувати після закінчення сезону. Так що, якщо весна швидко наближається, і ти хочеш, щоб твої зимові ковбойські чоботи зберегли форму і протягом наступного сезону, просочи їх, перш ніж покласти в гардероб.

Як випрати і попрасувати сукню з поролонової тканини? Надійні і безпечні методи

платье из поролона

Хочеш освіжити поролонову сукню і думаєш, як це зробити, не пошкодивши тканину? А може, на улюбленому вбранні є пляма? Сьогодні ми порадимо, як безпечно і ефективно випрати плаття з тонкої поролонової тканини, щоб воно виглядало, як нове! Ми також запропонуємо кращі і настільки ж безпечні способи прасування цього матеріалу. Дізнайся все про поролонову сукню і скористайся нашими порадами!

З самого початку – що собою являє сукня з поролону?

Сукня з поролону – це виріб з неопрена, до складу якого найчастіше входить поліестер і домішка еластану. Цей матеріал пластичний, м’який і дуже стійкий до деформації. Він в основному використовується для пошиття професійного спортивного одягу, наприклад, гідрокостюмів, купальників, спортивної нижньої білизни. Він не промокає і приємний для шкіри. Але це ще не все. М’який поролон також використовується для пошиття елегантного одягу для роботи або для особливих випадків, наприклад, розкльошених спідниць або суконь! Більш того, для весіль ми найчастіше вибираємо вироби з неопрена. Моделі в пастельних тонах або прикрашені квітковими принтами – це вічний хіт, який не потрібно тобі представляти. Як розпізнати поролонову сукню? На перший погляд вона здається досить жорсткою. Доторкнувшись до неї, ти відчуєш її м’яку, компактну структуру і відразу закохаєшся в неї!

Як випрати поролонову сукню? Покрокове керівництво

Хоча поролонова сукня досить міцна, вона вимагає правильного і, перш за все, дбайливого догляду. Ти повернулася з весілля і хочеш привести в порядок свій наряд? На твоїй сукні залишилися сліди божевільних веселощів? Пора вивести плями і освіжити наряд! Як випрати поролонове плаття? Тобі потрібно використовувати спеціальні продукти або можна сміливо покластися на універсальні методи? Почнемо з того, чого робити категорично не можна – наприклад, не можна прати поролонові сукні в пральній машині. Висока температура і сильні оберти барабана можуть привести до усадки матеріалу, зниження його еластичності і, в той же час, до погіршення його привабливого зовнішнього вигляду. Після пральної машини сукня з поролонової тканини стане безформною і негарною, так що ти не зможеш надіти її знову. Це особливо важливо, якщо на твоїй сукні є додаткові вставки, наприклад, мереживо або сітчасті елементи – такі деталі легко пошкодити в пральній машині. Тому ручне прання буде найбезпечнішим і найбільш ефективним рішенням. Як це зробити? Представляємо кращі методи!

Як модно стилізувати сукню з поролонової тканини

Приготуй досить велику миску або використовуй ванну – коктейльні сукні, особливо довгі, зазвичай мають великий обсяг, і вода повинна покривати кожен шматочок матеріалу. Також подбай про відповідну рідину для чищення. На ринку є багато засобів по догляду з неопрена, наприклад шампуні, а також інструкції з прання. Однак слід визнати, що ці миючі засоби досить дорогі і нерентабельні, якщо у твоїй колекції не так багато предметів з неопрена. Використовуй їх, якщо на твоїй спідниці, блузці або сукні є стійкий засохлий бруд, який ти точно не відчистиш вручну. Однак, якщо тобі потрібно тільки освіжити речі або видалити невеликі плями, можеш не купувати професійні продукти. Як випрати поролонову сукню? Використовуй м’які миючі засоби, наприклад, для інтимної гігієни, або засоби по догляду за дитиною – мило, шампуні, гелі для душу. Це делікатні, але перевірені рішення, які не порушать структуру матеріалу.

Налий теплу воду в ванну або миску і окуни в неї плаття. Додай невелику кількість засобу для чищення і залиш його на кілька десятків хвилин, щоб засіб просочився водою. Потім випери його, так, наче б ти прала делікатний шовк – не три сильно сукні, твої рухи повинні бути максимально легкими. Потім добре промий одяг, щоб видалити всі сліди миючого засобу, і ретельно відіжми тканину. Прийшов час висушити сукню. Ні в якому разі не використовуй сушильну машину, дозволь, щоб зайва волога випарувалася сама пособі. Найкраще залишити сукню в сухому, затемненому місці на столі або ліжку, попередньо обернувши її більш товстим рушником. Також не варто вішати сукні на шнурок – в тому місці, де вона складається або застібається прищіпкою, можуть залишитися видимі сліди, які потім буде складно погладити. Маленька хитрість: спочатку просуши сукню зсередини, а потім виверни навиворіт. Готово!

Як гладити сукню з поролону?

Навіть делікатне прання не вбереже сукні від дрібних складок. Хочеш знати, чи можна погладити сукню з тонкого поролону? Неопрен не любить високих температур як при пранні, так і при прасуванні. Тому краще цього уникати. Однак, якщо складки помітні, роби це обережно. Як ефективно погладити поролонову сукню? Для невеликих, але все ж характерних ліній старайся робити це «холодною», тобто без будь-якої температури, праскою. Це дуже допомагає. Однак, якщо складка все ще залишається, поклади сукню на дошку для прасування і накрий бавовняним рушником. Потім приступай до прасування, поступово збільшуючи температуру. Ніколи не встановлюй занадто високу температуру відразу, так як ти можеш легко пошкодити матеріал. Не забудь попередньо вивернути тканину навиворіт. Ти також можеш спробувати встановити праску в делікатний режим, наприклад, для прасування вовни. Головне – обережність – завдяки ній твоя сукня збереже форму, і ти завжди будеш виглядати в ній феноменально.

Що робити, щоб гольфи не спадали? Розкриваємо всі секрети

что делать, чтобы гольфы не спадали

Гольфи – елемент, який відмінно урізноманітнює жіночі стилізації. Залежно від характеру наряду або дизайну гольфів вони можуть додати дівочий шарм, а також загадковості і чуттєвості образу. Ти купила модель своєї мрії, але … вони не хочуть залишатися на місці і скочуються вниз? Ми прекрасно тебе розуміємо, тому сьогодні підкажемо, як носити гольфи, щоб вони не спадали. Ми розповімо кращі і перевірені способи носити гольфи, щоб ти могла насолоджуватися ними і створювати оригінальні луки!

Що робити, щоб гольфи не зсковзували?

Дуже важливе питання для запобігання цієї проблеми – вибір правильного розміру. Про те, як вибрати гольфи, правильно виміряти ноги і відрегулювати розмір, ми писали в попередній статті. Ще один елемент, на який варто звернути увагу при покупці, – це перевірити, чи є у моделі з внутрішньої сторони силіконові вставки – вони допомагають гольфам триматися на місці, ніжно прилипаючи до шкіри. Але що, якщо розмір здається ідеальним відразу після того, як ти одягла гольфи, але вони все одно зісковзують? Найпростіший спосіб, який для багатьох жінок виявляється кращим засобом від цієї проблеми, – це надіти колготки під гольфи. Важливе зауваження: краще всього вибирати матові колготки, а не блискучі або атласні, з трохи грубою текстурою, що збільшує шанс утримання гольфів на місці.

Якщо твої гольфи дуже довгі і доходять до середини стегон або вище – майже як панчохи – можеш прикріпити їх до поясу для панчіх. Ти знайдеш безліч різних моделей – від простих і тонких, до мереживних, подовжених, з вирізами або вставками. Це елемент стилізації, який, не дивлячись на те, що він непомітний, може підвищити твою впевненість в собі. Сміливо одягни його під сукню, і ти будеш відчувати себе дуже ніжно і жіночно! В даний час пояси комплектуються універсальними тримачами для панчіх або довгих гольфів, забезпеченими силіконовим елементом, до якого можна прикріпити будь-яку білизну – їй не потрібно вшивати спеціальні петлі. Це найбільш ефективний і надійний спосіб, так як гольфи механічно прикріплюються до лямок, які запобігають ковзанню і гарантують свободу носіння.

Ми рекомендуємо наступний метод тим дівчатам, які вже мали справу з модифікаціями шиття. Це пришивання гумки або ранта з внутрішньої сторони гольфів. Для цього, звичайно ж, знадобиться галантерейна гумка (призначена для одягу) того кольору, який буде відповідати відтінку гольфам, і ножиці. Що потрібно зробити? Необхідно пришити гумку по верхньому краю гольфів. Обшиту навколо гумку можна прикрасити витонченою стрічкою, тасьмою або мереживною вставкою. Чим більше відволікаючих чинників, тим краще! Завдяки цій модифікації ти зможеш забути про спадаючі гольфи. Крім того, таким чином ти створиш свої власні, абсолютно оригінальні гольфи, які будуть привертати особливу увагу. Це чудова ідея, якщо у тебе творча душа, а також ти любиш переробляти одяг і висловлювати свій індивідуальний стиль. Все, що тобі потрібно зробити, це вибрати коротку сукню і твоє улюблене взуття – наприклад, чоботи або кросівки. Готово!

Як вибрати правильний розмір гольфів?

Розмірів гольфів не так багато, тому вони часто не вказуються точно, а в таблицях розмірів вказані великі діапазони. Як вибрати гольфи і уникнути ситуації, коли вони будуть занадто великими або дуже маленькими? Перш за все, забудь про вимірювання ніг ввечері і безпосередньо перед або під час менструації. В цей час в тілі затримується вода, і ноги можуть трохи опухати. Найкраще вимірювати себе вранці, після ранкового туалету. Тобі знадобиться швейна рулетка – вимірювати тіло лінійкою – не найкращий варіант. Постав ноги трохи в сторони і почни з вимірювання довжини ноги зсередини, тобто стопи. Як виміряти довжину стопи? Поклади аркуш паперу поруч зі стіною або дзеркалом, постав ногу на вертикальну поверхню так, щоб великий палець практично торкався краю паперу. Відзнач інший край стопи, тобто п’яту, олівцем на аркуші паперу і зміряй отриману довжину. І, нарешті, найважливіший параметр, тобто об’єм литок, який в кінцевому підсумку повинен вирішити, який розмір тобі підійде. Залежно від довжини гольфів вимір слід проводити там, де буде закінчуватися їх верхній край – найчастіше це середина гомілки або область трохи вище коліна. Такі вимірювання дозволять тобі максимально ретельно підібрати гольфи, які підійдуть для різних нарядів!

Сподіваємося, що ми допомогли тобі розібратися з проблемою зсовування гольфів. Обов’язково прочитай, з чим зараз носити гольфи, щоб відчувати себе привабливо!

Як зав’язати і носити краватку-метелик? Основні поради кожному джентльменові

галстук-бабочка как завязать

Правильно підібрана і естетично зав’язана краватка-метелик – запорука вдалого елегантного образу. Однак сучасна чоловіча мода показує, що краватка-метелик легко вписується як в повсякденну, так і в напівформальну стилізацію, додаючи оригінальності і шику! Але як покроково зав’язати метелика і як його носити, щоб не зробити модну помилку? Ми зібрали для тебе кілька корисних порад!

Види метеликів – ти їх всі знаєш?

Метелики бувають різних видів, і це знає кожен чоловік, який звертає увагу на дрес-код. Вони відрізняються висотою, формою країв, а головне – можливістю, на яку можна надіти ту чи іншу модель. Який метелик можна носити з костюмом, фраком або смокінгом, а який аксесуар підійде на кожен день? Перевір, які типи краваток-метеликів можна вибрати!

  • Butterfly – це класика поверх класики, яка ніколи не вийде з моди. Такий аксесуар повинен бути в колекції кожного чоловіка. Вузол досить вузький, а «крила» мають ширину близько 6,5 см і закруглені краї. Класичний метелик підходить як для вечірок або весіль, так і на кожен день.
  • Large butterfly – старший брат свого попередника. Такий метелик привертає увагу (його ширина більше 8 см), що може бути як перевагою, так і недоліком. Його можна носити в формальних випадках, наприклад, зі смокінгом і шкіряними туфлями. Однак великий метелик не підійде кожному чоловікові – він найкраще виглядає на високих джентльменах з широкою статурою. Якщо у тебе досить маленька будова тіла, такий метелик може виглядати комічно.
  • Batwing – найменший вид краватки-метелика, який має тонку прямокутну форму. Він підійде для стилю смарт-кежуал, хоча деякі моделі підходять і для більш формальних випадків.
  • Diamond point – улюблений метелик Джеймса Бонда. Звідки така оригінальна назва? Все просто: такий метелик має асиметричну форму – загострений кінець з одного боку вгорі, а з іншого – знизу, і кожна половинка нагадує діамант. Це кращий варіант для повсякденного використання, його навіть можна носити зі светром.

Як зав’язати метелика? Це простіше, ніж ти думаєш!

Питання про те, як зав’язати краватку-метелика, найчастіше виникає під час підготовки до весілля, випускного балу, напередодні Нового року або безпосередньо перед виходом на вечірку. Як би складно це не звучало, насправді потрібно всього кілька ходів:

  1. Схрести кінці метелика – вони повинні бути асиметричними, тобто лівий кінець повинен бути трохи довше правого.
  2. Створи вільну петлю – простягни довшу частину внизу, щоб лівий кінець залишався вгорі.
  3. Сформуй одне з крил – загни коротший (правий) кінець в центр крила і направ його край в праву сторону.
  4. Сформуй друге крило – склади довший (лівий, що залишився зверху) кінець, так само як і попередній, потім потягни його знизу за правим крилом і заправ в петлю.
  5. Остаточні виправлення – акуратно потягни ліве крило і затягни петлю. Трохи затягни вузол, розправ крила і переконайся, що вони симетричні. Готово!
популярні способи, як зав'язувати краватку-метелик

Як за мить зав’язати краватку-метелика? Покрокове керівництво

Багато чоловіків бояться зав’язати метелика – готуючись до особливого дня, наприклад, до власного весілля, стрес може все зіпсувати. Однак вихід є! Все, що тобі потрібно зробити, це надіти краватку-метелика на застібці, яка є трохи більш доступним варіантом шикарної класики. У цій моделі вже готові, зав’язані крила – все, що тобі потрібно зробити, це обернути їх навколо коміра сорочки і застебнути. Як це зробити? Як скріпити краватку-метелика?

  1. Розклади обидва кінці на плоскій поверхні, наприклад, на столі.
  2. Зігни кінці обох смужок, щоб вони прийняли характерну форму метелика.
  3. Візьми довшу смужку і одягни її на більш коротку – крила повинні рівномірно перекриватися.
  4. Відкинь ліву сторону зовнішнього крила і зігни довшу смужку в центрі, щоб вийшов кут 45 градусів. Потім знову поклади крило на внутрішню частину.
  5. Візьмися за край довшої смужки і помісти металеву деталь всередину перфорації. Перетягни її в самий кінець.
  6. Перетягни довшу смужку через центр крил метелика.
  7. Поверни метелика на 180 градусів – перед тобою повинна бути внутрішня частина, яка буде знаходитися поряд з ґудзиками сорочки.
  8. Протягни ремінець через центр петлі і стягни її. Майже готово!
  9. Останній крок – розгладження поверхні матеріалу, а також коригування крил, щоб вони мали рівну форму. От і все!

Як підібрати краватку-метелика до костюму? Найважливіші правила

Попереду важлива подія, і ти не знаєш, як підібрати колір краватки-метелика до свого костюму? У нас є кілька корисних порад, які допоможуть тобі уникнути модної помилки. Розглянемо докладніше класичні костюми, які обираються найбільш часто. Безумовно, серед них лідирує модель в глибокому чорному кольорі. Яка краватка-метелик підійде до чорного костюма? Цей формальний наряд найкраще доповнити червоним, зеленим, темно-синім або бордовим метеликом. Невелика порада: пам’ятай, що з фраком надівається тільки білий метелик, а зі смокінгом – чорний. Хочеш надіти костюм темно-синього відтінку? Тобі цікаво, яка краватка-метелик до синього костюму буде правильним вибором? Експерти в чоловічій моді вважають, що більшість відтінків метеликів добре поєднуються з темно-синім. Світлі, бежеві або пудрові моделі, а також різні візерунки вибирай для менш формальних випадків, наприклад, корпоративного заходу в стилі smart casual. Більш темні кольори метеликів, наприклад, бордовий або темно-зелений, прекрасно підходять для офіційних церемоній.

Однією з найпопулярніших моделей також є сірий костюм. Яка краватка-метелик підійде до сірого костюма? Костюм більш світлого відтінку сірого слід злегка прикрасити за допомогою краватки-метелика відтінку темно-оливкового, винно-бордового (відмінний варіант, якщо вибереш рожеву сорочку) або темно-коричневого. До темно-сірого костюма і світлої сорочки ми рекомендуємо краватки-метелики, близькі до кольору костюма – наприклад, сталевого або антрацитового кольору. Вибір метелика залежить не тільки від відтінку ділового костюма, але і від матеріалу, з якого він виготовлений. Важливо уникати поєднання однакових тканин. Ось чому, наприклад, до так популярного влітку бавовняного костюма найкраще додати атласну або шовкову краватку-метелик. А як щодо сорочки? Чи є у тебе сумніви, яка модель підійде найкраще? Ми підготували готові стилізації, в яких ти представиш себе неперевершено. Обов’язково прочитай, яку сорочку можна поєднувати з краваткою-метеликом.

Як розправити зім’яту сумочку? Перевір це!

как расправить мятую сумочку

Сумочка – must-have будь-якого жіночого стилю. Це не тільки модний і стильний, але і надзвичайно практичний аксесуар. Якісна сумочка – особливо шкіряна – може служити кілька років. Однак з часом на сумках з натуральної та екологічної шкіри можуть з’явитися непривабливі складки. М’ята сумочка не виглядає привабливо і позбавляється свого шарму. Задаєшся питанням, як розправити зім’яту сумочку? Як запобігти появі складок? Ми розповімо, як правильно розпрямити сумочку і як за нею доглядати. Дізнайся наші способи догляду за сумками з екологічної та натуральної шкіри.

Як розгладити шкіряну сумочку? Радимо!

Випрямити шкіряну сумочку зовсім непросто. Потрібно знати, що іноді навіть найкращих методів може виявитися недостатньо, а позбутися від некрасивих складок просто неможливо. Однак, перш ніж здатися, обов’язково спробуй кілька способів, рекомендованих фахівцями.

Якщо на твоїй сумці з’явилися невеликі складки, можна спробувати набити внутрішню частину аксесуара м’ятими газетами. Шкіряний матеріал повинен повернутися в початковий стан через кілька годин. Для ще кращого ефекту можеш збільшити кількість газет. Цей метод ефективний при появі невеликих складок. Однак якщо на сумочці є великі складки, з якими ти не можеш впоратися так просто, є ще одне рішення. Сумочку можна розгладити праскою. На рівній поверхні – бажано на дошці для прасування – розклади сумочку і накрий її рушником. Натисни гарячою праскою на складки і вони повинні розправитися. Однак пам’ятай, що праска повинна бути встановлена на мінімальну температуру, завдяки чому не буде пошкоджено структуру шкіри.

Якщо хочеш уникнути появи негарних складок, подбай про правильне зберігання сумок, які часто складаються внизу шафи. Тому, перш ніж надовго заховати свій аксесуар, заповни його внутрішню частину, завдяки чому ти уникнеш заломів і деформації. Для цього можна використовувати бульбашкову плівку, рушник або м’яті газети.

Часте використання сумок пов’язано не тільки з можливістю їх зминання, а й з появою на них подряпин і тріщин. Треба визнати, що зіпсована сумка не додає чарівності стилізації, а навпаки – псує весь ефект. Краще рішення – не допускати появи дефектів на сумках і правильно за ними доглядати. Однак, це не завжди можливо. Хочеш дізнатися, як відремонтувати пошкоджену сумочку? Ми підготували для тебе кілька ефективних способів повернути сумочці прекрасний вид і продовжити використовувати її для створення безлічі стилізацій. Тобі потрібно дізнатися всі наші пропозиції!

Як почистити сумку? Легко, швидко і ефективно – дізнайся перевірені методи

как почистить сумку

Жіноча сумочка – це не тільки стильна прикраса, а й дуже практичне доповнення будь-якої стилізації. Це такий же важливий елемент гардеробу, як взуття або верхній одяг. Модель сумочки, яку ти вибереш, багато що говорить про тебе і твої вподобання. З цієї причини вона завжди повинна виглядати бездоганно. Щоб це стало можливим, за сумочкою потрібно правильно доглядати і регулярно чистити. Задаєшся питанням, як вивести чорнильні плями з сумочки? Як позбутися від бруду? Як видалити жирні плями? Все дізнаєшся з нашої статті. Ми зібрали для тебе найефективніші способи, які дозволять швидко і якісно почистити свою сумочку.

Як почистити тканинну сумку? Відповідаємо!

Найчастіше брудняться тканинні сумки – це знає кожна жінка. Питання в тому, як їх почистити? Для очищення тканинних сумок досить води з м’яким миючим засобом – милом або засобом для прання вовни. Змочи тканину водою і акуратно протри місця на сумці, які забруднилися. Однак іноді плями бувають настільки великими, що потрібно буде випрати всю сумку. У випадку тканинних аксесуарів це можна зробити вручну або в пральній машині (краще вибрати делікатний режим прання). Це найбільш ефективний спосіб позбутися від бруду.

Як усунути зміну кольору на сумочці? Радимо!

Знебарвлення сумочки найчастіше з’являється від одягу, особливо джинсів. Саме тому завжди варто мати при собі вологі серветки – з їх допомогою можна ефективно позбутися від темних плям. Просто ретельно протри забарвлену пляму і все готово. Однак, якщо цей метод не спрацює, можеш спробувати лимонний сік. Як прибрати зміну кольору на сумочці? Все, що тобі потрібно зробити, це видавити кілька крапель лимонного соку на ватний диск і потерти забарвлене або знебарвлене місце.

Однак зміна кольору стосується не тільки контакту з іншими матеріалами. На сумочці також можуть з’явитися жирні плями. Не знаєш, як від них позбутися? Спробуй видалити жирні сліди на сумочці тканиною, змоченою водою і рідиною для миття посуду. Акуратно потри пляму, поки вона не зникне. Якщо мильна вода на працює, можеш також спробувати інший метод. Стійкі жирні плями можна ефективно видалити за допомогою тальку. Посип пляму тальком і залиш на кілька годин, поки порошок не вбере жир. Потім струсни сумку і видали залишки тальку м’якою щіткою.

Як видалити пляму від ручки? Дізнайся найефективніші методи

Почистити плями від ручки не так складно, як може здатися. Як видалити чорнильні плями з сумочки? Якщо ти забруднила шкіряну сумку гелевою ручкою, можна спробувати стерти її звичайною гумкою. Однак, якщо цей варіант не спрацює, не хвилюйся – у нас є й інші методи в рукаві. Засіб для зняття лаку ефективно видалить плями від ручки. Все, що тобі потрібно зробити, це змочити ватний тампон або ватну паличку рідиною для зняття лаку і акуратно протерти забруднену ділянку. Якщо у тебе немає цього засобу, можеш замінити його дезодорантом, духами або алкоголем. Спирт, що міститься в них, ефективно прибере плями від ручки. Нарешті, не забудь просочити шкіру. Можна використати жирний крем, вазелін або спеціальний препарат для шкіри. Завдяки цьому ти захистиш сумку від подальшого забруднення і ефективно просочиш її, а аксесуар придбає природний блиск і буде виглядати як новий.

Як почистити сумку всередині? Перевір це!

Щоб правильно почистити сумку, потрібно також освіжити її всередині. Як це зробити? Почни з її спорожнення – не пропусти ні крихт, ні чеків, ні інших дрібних папірців. Не забувай про внутрішні кишені, де все ще можуть бути якісь дрібнички – можливо, ти одночасно знайдеш втрачені предмети. Переконавшись, що сумка повністю порожня всередині, можна приступати до її очищення. Як це зробити? Виверни тканину назовні, щоб легше видалити забруднення. Для цього найкраще використати вологі серветки або тканину, змочену мильною водою. Однак, якщо ти маєш справу з більш стійкими плямами, обережно промий внутрішню частину сумки водою, розведеною засобом для прання делікатних тканин. Плями чорнила з ручки можна видалити за допомогою ватної палички, змоченої спиртом – швидко і ефективно. Пам’ятай, що після очищення матеріал повинен повністю висохнути.

Як випрати сумочку?

Задаєшся питанням, як випрати свою сумочку? Все залежить від того, з якого матеріалу вона зроблена. Якщо хочеш випрати тканинну пляжну сумку в пральній машині – ніщо тобі не заважає. Однак не забудь наставити пральну машину на делікатну програму, щоб не пошкодити аксесуар. Ні в якому разі не пери шкіряні сумки в пральній машині – шкіра не любить воду. Можна акуратно протерти забруднені ділянки м’якою тканиною, змоченою в мильному розчині, а після видалення бруду не забудь ретельно висушити аксесуар. Сумку з екошкіри можна прати вручну. Після прання помісти виріб в провітрюване місце, далеко від джерел тепла. Крім того, можеш заповнити внутрішню частину сумки газетами, які будуть вбирати зайву вологу, завдяки чому сумка висохне швидше.

Сумочки – це аксесуари, які жінки використовують кожен день. Але, щоб вони виглядали бездоганно і прослужили кілька сезонів, за ними потрібно правильно доглядати. Сумки зі шкіри або екошкіри найкраще акуратно протирати після кожного використання, щоб видалити пил і бруд. Не можна забувати про їх просочення, завдяки якій ти врятуєш сумку від майбутніх забруднень. Задаєшся питанням, як почистити шкіряну сумочку? А може, ти сумніваєшся, як правильно доглядати за замшевим аксесуаром? Про все дізнаєшся в наших наступних статтях. Тобі потрібно дізнатися всі наші хитрощі!