We Love Born2be

Новорічні вбрання – модно та стильно. Дізнайся, як одягтися на Новий рік!

Хо-хо-хо, а ти вже обрала образ на Різдво? Якщо ні, то ти в потрібному місці. Ми пропонуємо огляд наймодніших фасонів та кольорів, завдяки яким ти феноменально представиш себе у святкові дні. Подивися ці новорічні вбрання та вибери своє улюблене!

Новорічні стилізації – ці модні комплекти викликають захоплення!

Які різдвяні стилізації для жінок підкорять наші серця цього року? Є безліч пропозицій, завдяки яким кожна модниця відкриє щось нове для себе. Колекції цього року, як завжди, поєднують у собі елегантність та клас із модними тенденціями, які вже кілька місяців лідирують в індустрії моди, включаючи ланцюжки, рукави-ліхтарики та атласні тканини. Якщо ти шукаєш щось для домашньої вечірки перед Різдвом, ми рекомендуємо стиль smart casual: наприклад, джинси прямого крою і чорну сорочку з декоративною підвіскою. Це вбрання чудово доповнить шкіряний ремінь із пряжкою та довгі сережки. Замість джинсів також можна вибрати костюмні штани із завищеною талією, картаті сигаретки або елегантні легінси з ювелірними гудзиками. У домашньому вбранні на Різдво не можна пропустити пухнасті тапочки з м’якого штучного хутра. Віддаєш перевагу спідницям? Шукай фасони з оборкою внизу або супермодні рюші – це головні тренди сезону! Як верх рекомендуємо приталений класичний лонгслів з квадратним декольте, а найкращим святковим акцентом стане червоний приталений піджак у зелену клітку. Також зверни увагу на елегантні светри та гольфи приталеного крою або злегка оверсайз.

Настав час наймодніших кольорів на Різдво. Цього року панує зелений у темній версії – вибирай блузки, сорочки, штани та жакети у відтінках пляшково-зеленого та малахітового. Святкову атмосферу Різдва підкреслять ювелірні деталі – ланцюжки, металеві нитки, блискучі гудзики чи нашивки. Зелений відмінно поєднується з непідвладним часу червоним, обов’язково в інтенсивних відтінках або в темно-бордовому варіанті. Червоний чудово поєднуватиметься із золотом і сріблом, а також із морським чи смарагдовим кольором. Для святкового жіночого образу в базовому кліматі вибери елементи в червону клітинку – наприклад міні-спідницю, піджак або сорочку. Ми також рекомендуємо шкіряні штани, легінси та спідниці насиченого матового чорного кольору. Шукаєш ідею новорічного вбрання plus size? Вибирай топи з декольте-конвертом або V-подібним вирізом, а також моделі зі складками на животі чи стегнах. В якості низу відмінно підійдуть штани з підвищеною талією.

Новорічне вбрання із сукнею у головній ролі

Елегантна сукня завжди гарний вибір для Різдва. Кращими фасонами будуть довжина міді або трохи вище за коліно, з декольте і довгими рукавами. Червоні сукні-плісе – абсолютний хіт, особливо у варіанті з поясом, що зав’язується. Завершити образ варто довгим м’яким кардиганом. Ми також рекомендуємо атласні сукні, сукні-сорочки та розкльошені моделі. Великою популярністю користуються також вирізи на спині – цей варіант додасть цікавого акценту у святкову стилізацію. Сміливо можеш замінити атлас чуттєвим велюром. Прекрасним вибором стане оксамитова сукня з вирізом у формі серця або трикутним декольте та ботильйони, прикрашені ланцюжком. Як щодо короткої сукні-піджака з двобортною застібкою на гудзики? Вона буде виглядати ультрамодно з м’ятою бананкою та шкіряними черевиками з зібраним верхом. У класичному варіанті постав на замшеві ботфорти на танкетці. До довгої сукні на новорічні свята одягни туфлі на високих підборах або модні ботильйони з приталеним верхом.

Перевір також модні стилізації з курткою з високим коміром!

Нові дописи