We Love Born2be

Як вдягнутися на Новий рік? Стильні вбрання для довгоочікуваного свята!

Новорічна ніч, єдина подібна до року, асоціюється з блискучими сукнями, галасливими вечірками та масштабними гуляннями. День напередодні Нового року у 2022 році буде іншим – більшість із нас проведе його з найближчими родичами, коханим чи друзями вдома. Втім, ніщо не заважає тобі створити феноменальне вбрання для новорічної ночі! Адже навіть удома або в невеликій компанії ми можемо шикарно представити себе. Більше того – вибір такий великий, що важко визначитися! Як одягтися на Новий рік удома? Відкрий для себе стилізації, що підкорили наше серце – ти обов’язково знайдеш щось для себе!

Стилізація до Нового року в домашніх умовах

У довгу новорічну ніч ніщо не повинно завадити святу та часу, проведеному з близькими людьми. Тому цього року ми наголошуємо на тому, щоб зробити новорічні стилізації максимально комфортними. Однак це не означає, що ми відмовляємось від модних трендів! Які предмети одягу підійдуть у цьому випадку? Вибирай зручні светри з модними акцентами – наприклад, з декольте-конвертом, оздоблені фіанітами чи відкриті на спині. Також відмінно виглядатимуть моделі з прозорими або мереживними рукавами. Ще одна пропозиція для новорічного вбрання вдома – в’язана сукня! Особливо рекомендуємо приталену модель, якщо хочеш підкреслити фігуру. Тобі подобається бути у центрі уваги? Вибери модель із блискучими аплікаціями. Мереживні елементи або оборки додадуть всій стилізації чарівний дівчачий характер.

А що надіти на Новий рік удома, якщо ти віддаєш перевагу штанам? У нас теж є щось для тебе! Ідеальна відповідь на це питання – це насамперед трикотажний комбінезон. Вибирай той, що облягає талію, і ти фантастично підкреслиш форми фігури. Як одягтися на Новий рік удома, якщо не збираєшся виходити надвір? Цього року хітом стали шкіряні бермуди та шорти. Вони виглядають дуже модно і шикарно, просто поєднай їх із жіночим боді і готово! Ось саме – боді – ще один незамінний елемент вечірнього образу. Ти можеш вибрати напівпрозоре боді або з мереживними вставками для таємничого та чуттєвого образу.

Як одягнутись на Новий рік до друзів?

Збираєшся на вечірку для кількох людей? Ти напевно хочеш виділитися і виглядати чудово! Як вдягнутися на новорічну вечірку? Наша пропозиція для тебе – сукня оригінального фасону. Ідеально підійдуть приталені сукні, розшиті паєтками або гліттером. Вони не сковуватимуть твої рухи, і водночас зроблять тебе зіркою! Віддаєш перевагу більш приглушеним вбранням? Зверни увагу на розкльошені сукні з глибоким вирізом, оборками або прозорими вставками. Моделі, виготовлені з тканини плюметі, також стануть фантастичним вибором. Ми знаємо, що новорічне вбрання для домашньої вечірки має бути таким самим зручним, як і стильним. Любителькам комфортних предметів одягу дуже рекомендуємо в’язані комплекти – бажано ті, що складаються з блузки або светра і спідниці, що підкреслює переваги фігури.

Як одягтися на Новий рік із друзями, якщо йдеться про взуття? Вибирай перевірені фасони, тобто, туфлі-човники або босоніжки, якщо погода хороша, і ти їдеш в автомобілі. У холодну погоду, під час снігопаду або тривалих поїздок закриті черевики – найкращий вибір. Черевики з гофрованим верхом будуть у центрі уваги! Вони додадуть недбалості всьому образу. Уявляєш своє новорічне вбрання для домашньої вечірки в більш елегантному варіанті? Вибери однотонні чоботи з приталеним верхом. Якщо ти не хочеш повністю закривати ноги, краще підійдуть туфлі на шпильці. Наше серце вкрала модель із гострим носком. Хочеш наголосити, що знаєш тренди? Вибери лаковану модель, додатково покриту тисненням, що імітує шкіру змії. ВАУ-ефект гарантовано!

Який одяг вибрати для зустрічі Нового року вдома, якщо ти збираєшся з друзями? Тут знову постає дуже важливе питання зручності. Якщо ти хочеш створити повсякденний, більш кежуал образ, можеш вдягнути джинси. Однак не забудь прикрасити їх ефектними аксесуарами та гарною блузкою. У цьому випадку підійдуть моделі із глибоким декольте, зав’язками та іншими ефектними елементами.

Нові дописи