We Love Born2be

Як зав’язувати чоловічий шарф? Представляємо найбільш популярні і в той же час наймодніші способи

Ось і настала осінь з частими дощами, вогкістю і холодом – саме час підготувати свій гардероб до нового сезону. Однак, перш ніж зміниш літній піджак на зимове пальто, не забудь про шарф. На яку модель поставити? В першу чергу варто зупинитися на класичному варіанті – прекрасним вибором стане елегантний бавовняний (може, наприклад, закінчуватися бахромою) або в’язаний, вовняний, який прийде на виручку, коли температура впаде нижче нуля. Кольори? Бажано, щоб твій шарф поєднувався з колірною гамою всієї стилізації. Але, якщо ти шукаєш наймодніші відтінки, зупини свій вибір на бордовому, темно-синьому, темно-зеленому або неоновому. Тебе цікавить, як його зав’язати, щоб виглядати стильно? Тоді у нас є хороші новини для тебе. У цій статті ми представимо наймодніші способи, якими ти зможеш скористатися не тільки восени або взимку. Ти готовий?

Які способи зав’язування чоловічого шарфа існують? Представляємо п’ять популярних методів

Які способи зав’язування чоловічого шарфа існують? Їх, як ти, напевно, здогадуєшся, існує дійсно багато. І, щоб полегшити тобі вибір, ми представляємо п’ять найпопулярніших і в той же час найбільш стильних варіантів.

Перший спосіб? Італійський або, як деякі стверджують, паризький. Як його виконати? Дуже просто. Досить з’єднати між собою обидва кінці шарфа і накинути на шию (обидва кінці повинні рівномірно опускатися на груди). Потім складений кінець простягни через утворену «петлю». Цей спосіб зав’язування є одним з найпопулярніших і найбільш функціональних. Чому? Він не тільки буде відмінно виглядати з курткою або пальто, але також зігріє шию. Головне не забувати, що він актуальний тільки з довгими шарфами. Коротким моделям не буде вистачати довжини і вони можуть періодично розв’язуватися.

Яка техніка зав’язування йде на другому місці? Одиночна петля. Як її зробити? Так само просто. Досить надіти шарф на шию так, щоб обидва кінці рівномірно звисали на груди, а потім зав’язати петлю. Цей спосіб добре виглядає як з довгими, так і з короткими моделями. Якщо тобі не подобається, коли шарф спускається на куртку або пальто, його кінці можеш заховати під верхній одяг.

Як правильно носити чоловічий шарф? Ідеї для повсякденних та більш елегантних нарядів

Третій метод? Подвійна петля. Цей спосіб підійде тільки довгим шарфам. Чому? А все тому, що для правильного виконання потрібно двічі обв’язати його навколо шиї. Крім цього, його кінці повинні вільно падати на груди. Чому варто спробувати цю техніку? Ну, це не тільки стильно і модно, але і захистить тебе від холоду, коли температура за вікном впаде нижче нуля.

Четвертий варіант – так званий димар. У чому він полягає? Зв’яжи обидва кінці шарфа. Наступний крок: отриману петлю оберни навколо шиї стільки разів, скільки це можливо. Цей спосіб відмінно підходить для курток з капюшоном або пальто з високим коміром.

А як виглядає п’ятий спосіб? Найбільш шикарно. Втім, він вже давно визнаний одним з найелегантніших. Як його зав’язати? Все, що тобі потрібно зробити – накинути шарф на шию і схрестити кінці. При цьому способі важливо, щоб кінці шарфа були заховані під курткою або пальто.

Як носити чоловічий шарф з пальто? Ми пропонуємо кращі рішення

А як зав’язати чоловічий шарф на пальто? Як ми вже раніше згадували – варіантів декілька, і кожен з перерахованих вище методів безумовно підійде. Тільки врахуй, що найбільш елегантним способом є той, в якому ти просто одягаєш шарф через шию і відмовляєшся від вузлів та петель.

А як ти зав’язуєш свій шарф? Напиши, який спосіб тобі ближче? Або у тебе є власний метод? Ми будемо раді почути твої відгуки! Перевір також, як носити чоловічий снуд.

Нові дописи