We Love Born2be

Як модно зав’язувати шарф

Шарф – дуже важливий елемент осіннього, зимового та раннього весняного гардероба, вірно? Не дивно, що в цей період іноді позначається польська погода. Ви, напевно, просто ставите питанням, як надіти шийну хустку або шарф. Виявляється, у випадку з шарфом може бути навіть кілька способів зробити це! Як може виглядати зав’язування шарфа на практиці? Ми пропонуємо!

Як зав’язати шарф до куртки з капюшоном?

Не знаєте, як зав’язати шарф так, щоб він сидів поверх піджака? Є два способи зав’язати шарф. Перше: зробіть це перед тим, як надіти куртку, щоб під нею виявився весь шарф. Друге: надіньте піджак, застебніть його до шиї, надіньте на голову капюшон і зав’яжіть шарф. Готовий? Тепер можна знімати капюшон. Як краще буде носити шарф? Це залежить від вас і ваших індивідуальних переваг. Ви можете спробувати обидва способи зав’язати шарф і вирішити, який з них вам зручніше.

Як зав’язати шарф до жіночого пальто?

Ви не уявляєте, як носити шарф з пальто? Складіть хустку навпіл і накиньте на шию. Тепер у вас на грудях дві частини шарфа – одна з двома кінцями, а інша з центральною частиною шарфа, яка утворює петлю. Тепер протягніть кінці шарфа в петлю, і святкове в’язка готова. Це рішення особливо підходить для шарфів середньої дліни.А як ще можна пов’язати жіночий шарф? Накиньте його на шию так, щоб на грудях було два різних ділянки шарфа і один з них перекидав через плече. Цей метод дуже добре працює з великими, широкими шарфами, якими можна обернутися.

Як зав’язати великий шарф?

Хочете дізнатися, як зав’язати великий шарф? Іноді найпростіші рішення гарні! Оберніть частина шарфа навколо середини грудей на грудях, решту акуратно оберніть навколо шиї один або два рази (в залежності від довжини вашого шарфа), а решту шарфа покладіть на іншу сторону грудей. . Постарайтеся, щоб ці дві частини залишалися рівними. Крім того, обертаючи шарф навколо шиї, робіть це так, щоб забезпечити тепловий комфорт, але в той же час переконайтеся, що ви не дуже туго.

Як зав’язати шарф шарф через плечі?

Вміле зав’язування жіночого шарфа – це мистецтво, яке може вплинути на весь наряд. Якщо ви не знаєте, як зав’язати жіночий шарф на плечах, а краватки, які ви вже випробували, все-таки призвели до того, що шарф все-таки зісковзує, може бути, застебніть його в чутливих місцях за допомогою декоративної брошки? Це рішення ідеально підходить для елегантних стилізацій.

ПАМ’ЯТАЙ! Як зв’язати великий зимовий шарф? Налаштуйте спосіб зав’язування відповідно до ваших індивідуальних переваг. Ви можете випробувати кілька способів зав’язування і вибрати найбільш зручний для вас. Однак пам’ятайте, що зав’язування має бути не тільки естетичним, але, перш за все, практичним – шарф повинен захищати вас від холоду.

Нові дописи