We Love Born2be

Ажурні ботильйони – хіт сезону. Відкрий для себе оригінальні стилізації на різні випадки

Ботильйони є основою жіночого гардеробу. Фестивальне божевілля, стиль рок, повсякденний мінімалізм або елегантний вигляд – це взуття чудово доповнить різні образи. Ботильйони є дуже важливим атрибутом гардеробу кожної модниці. В останні сезони ця модель отримала звання наймоднішого взуття і немає ніяких ознак того, що це повинно змінитися. Ботильйони панують на подіумах як у весняно-літніх, так і в осінньо-зимових колекціях. Завдяки цьому жіночі ботильйони бувають різних фасонів, стилів, кольорів і дизайнів, і у кожної жінки є шанс знайти ідеальну для себе модель. Ажурні ботильйони – це оригінальна пропозиція для кожної модниці. Ця модель ідеально підходить як для ранньої осені, так і для весни або літа. Ажурні ботильйони виглядають дуже цікаво і, завдяки тонким вирізам, вони прекрасно доповнять легкі, вільні образи. Тобі цікаво, як і з чим носити ажурні ботильйони? Що надіти під ажурні ботильйони? Через мить ми розкриємо всі секрети вдалих стилізацій з такими черевиками в головній ролі.

Як носити ажурні ботильйони? Порадимо!

Слово ажур походить від французького ajour, що означає дірку. Саме так і можна охарактеризувати ажурний матеріал, він може бути прикрашений маленькими візерунками або великими вирізами. Ажурні ботильйони з’являються в різних фасонах і інтерпретаціях, завдяки чому кожна жінка знайде свою ідеальну модель. Ти можеш вибрати ботильйони на плоскій підошві, на підборах-стовпчику, на танкетці, на шпильці, з високою або низькою халявою. Ажурні ботильйони без сумнівів можна носити восени, навесні і влітку. Який фасон вибрати? Все залежить від пори року. Навесні і восени ідеально підійдуть більш закриті моделі, які прикриють щиколотку. Влітку ти можеш дозволити собі ботильйони з відкритим носком або з відкритою п’ятою.

При виборі кращого варіанту, варто звернути увагу на те, з якого матеріалу виготовлене взуття. Ажурні ботильйони з екошкіри виглядають чудово – вони елегантні та стильні. Шкіряні черевики – це завжди хороший вибір. Вони чудово доповнять більш елегантні образи, але це не означає, що їх не можна використовувати у вільних міських стилізаціях. Відмінною альтернативою є ботильйони з замші, які чудово вписуються в стиль бохо і етно. У тебе багато варіантів – вибір за тобою! Незалежно від того, яку модель ти волієш, одне відомо напевно – ажурні ботильйони, завдяки ніжним вирізам і оригінальним візерункам, виглядають дуже легко і жіночно. Так з чим же поєднувати таке делікатне взуття? Про це через хвилину!

З чим надягати ажурні ботильйони? Топові комбінації для різних подій

Ажурні ботильйони – це оригінальний і стильний елемент жіночого гардеробу. З легкістю створиш з ними багато стилізацій для різних подій. Любиш міські образи? Поєднай чорні брюки-скінні з бежевим светром типу оверсайз. Образ ідеально доповнять ажурні ботильйони. Не забувай про аксесуари! Місткий шоппер, тренч та великі сонцезахисні окуляри стануть вишенькою на торті повсякденного образу. Любиш романтичні, жіночні вбрання? Ми їх обожнюємо! Сукня і ажурні ботильйони – це постріл в яблучко. Сукня в квіти і оригінальні черевики – це чудова пропозиція не тільки для побачення, але й на кожен день. Ідеальним доповненням до цього образу стануть ніжні прикраси і клатч.

Ажурні ботильйони з вирізами, що відкривають пальці або п’яти, ідеально підходять для теплих літніх та весняних днів. Вони є відмінною альтернативою більш легкому взуттю. Чудово виглядають як у щоденних стилізаціях, так і в офіційних. Можна зробити ставку на шкіряні або замшеві ботильйони – вони виглядають оригінально і елегантно в кожному варіанті. Чудовою ідеєю на кожен день стане поєднання полотняних штанів-трубочок з вільною футболкою з V-подібним вирізом. Образ доповнять ажурні ботильйони з екозамші і сумка-мішок з бахромою. У більш прохолодні дні можеш накинути на плечі кардиган. Готуєшся до вечірки і хочеш блищати? Роби ставку на ажурні ботильйони на шпильці типу peep toe (з відкритими пальцями)! Можеш створити мегажіночний образ, якщо одягнеш з ними чорні шкіряні штани і кроп-топ. Доповни стилізацію чорною косухою і сумочкою на ланцюжку. Ефект «вау» гарантований – таким чином ти будеш зіркою вечірки!

Жіночі ботильйони – відмінний спосіб виглядати стильно і жіночно. Тому, якщо в твоєму гардеробі ще немає хоча б однієї пари ботильйонів, прийшов час це виправити. Ознайомся з пропозицією інтернет-магазину born2be.ua. Там ти знайдеш моделі, які доповнять образи на різні випадки, також ти неодмінно знайдеш ідеальний фасон, який буде відповідати твоїм очікуванням. Ознайомся з нашими пропозиціями вже сьогодні і вибери щось для себе. Ажурні ботильйони, мотоботи, черевики – на плоскій підошві або на підборах – або шпильки, які оптично зроблять твою фігуру стрункішою – що вибереш у цьому сезоні? Незалежно від того, яку модель ти вибрала, можеш бути впевнена, що ботильйони – ідеальний варіант. Стильне і модне взуття вже кілька сезонів панує на подіумах. Завдяки цьому ти можеш відчути себе справжньою модницею. Ти вважаєш, що черевики на підборах – це вже минуле? Нічого подібного! Щорічно вони з’являються в нових кольорах і інтерпретаціях. Кольори землі – хіт цього сезону. Відтінки хакі, коричневі, зелені, жовті або бежеві – існує багато варіантів. Цікаво виглядають ботильйони у відтінку кемел. Тобі цікаво, з чим носити ботильйони відтінку кемел? Прочитай наступну статтю, там ти знайдеш натхнення для створення модних осінніх образів. Ми гарантуємо, що ботильйони стануть зіркою твого вбрання і дозволять представити себе з кращого боку! Не бійся експериментувати з власним стилем. Будь сміливою і поєднуй улюблений одяг зі свого гардеробу з модними черевиками! Ти переконаєшся, що це взуття ніколи тобі не набридне.

Нові дописи