We Love Born2be

Бордове пальто – must have осіннього сезону. Підказуємо, як стильно обіграти його в своїх стилізаціях

Fendi, Salvatore Ferragamo і Dolce&Gabbana. Що об’єднує цих дизайнерів? Безумовно, пристрасть до бордового кольору, про що свідчать їх найсвіжіші колекції. Таке захоплення зовсім не дивує, оскільки важко уявити собі відтінок, який більш точно описує осінній настрій. Бордове листя, глінтвейн, червоний виноград… а твоє серце б’ється швидше при вигляді цього кольору? Якщо так, то твій гардероб обов’язково потрібно доповнити таким відтінком. А на який елемент одягу варто поставити? Як щодо пальто? Такий верхній одяг додасть будь-якому образу елегантності й особливого шарму. Чи означає це, що бордове пальто можна використовувати тільки для офіційних стилізацій? Звичайно ні, тому що ми маємо справу з універсальною моделлю. Додаткові переваги бордового кольору? Варто знати, що цей відтінок відмінно контрастує з будь-яким типом обличчя і кольором шкіри. І ще до відома: бордо красиво виглядає як на молодих дівчатах, так і на жінках старшого віку. Ти чула, що бордовий старить? Так от, це абсурдна інформація. Цікаво, як носити таке пальто, і які аксесуари до нього підібрати? Ми детально вивчили це питання і зробили певні висновки. Дізнайся нашу думку!

На які образи з бордовим пальто варто поставити?

Перш ніж ми подамо свої пропозиції, давай подивимося, як цей предмет гардеробу використовують зірки. Хто відноситься до числа його прихильників? По всій імовірності, Меган Маркл. Як вона його стилізує? Герцогиня Сассекська бордове пальто поєднує з прямою сукнею такого ж відтінку, чорними колготками, а також коричневими ботильйонами на підборах. Втім, на подібний лук зважилася також дружина брата принца Гаррі – Кейт Міддлтон. Герцогиня свій елегантний бордовий одяг поєднує з високими замшевими чобітьми на шпильці і невеликим темним клатчем. Такий верхній одяг є у гардеробі багатьох зірок. Який стиль користується найбільшою популярністю? Звичайно ж, смарт-кежуал! Створити чарівний лук тобі допоможуть джинси, білі снікерси, чорна бананка і темна хустка з делікатним візерунком. Ідеальним завершенням образу стане бордове пальто міді.

А як виглядають наші пропозиції? Якщо ти шукаєш повсякденні образи, обов’язково поєднай пальто бордового кольору з бежевими брюками-трубками і снігоходами кремового відтінку. Під низ можна надіти темно-червоний або ванільний светр. Другий варіант? Зміксувати пальто з чорними шкіряними штанами в стилі слоучі, а потім додати темне спортивне взуття і темну толстовку з капюшоном. Хочеш більш елегантний образ? Одягни одежу бордового кольору з сукнею темно-зеленого відтінку або шкіряною моделлю міді, а також ботильйони на підборах. Мрієш про вбрання, якого не посоромилася б жодна модниця? Постав на бордовий тотал лук. А конкретніше? Бордове пальто плюс бордова сукня і високі чоботи. Нагадаємо, що купити одяг недорого зможеш на сайті born2be.ua.

Які аксесуари підійдуть до бордового пальта?

Які аксесуари підібрати до бордового пальта? Багато залежить від того, яку модель ти вибрала, і який характер має твій лук. Прийми до уваги, що пальто в цьому відтінку можна сміливо віднести до класичних елементів гардеробу і тому при підборі аксесуарів, можеш ризикнути і додати до образу що-небудь цікаве. Отже, що ж є обов’язковим must have серед аксесуарів? Шкіряні кашкети, берети, прикрашені камінням, перлами або 3D-аксесуарами, а також невеликі рюкзаки, бананки і широкі ремені з оригінальними пряжками. А на які кольори варто поставити? З бордо чудово будуть виглядати осінні, приглушені кольори (наприклад, гірчичний, темно-зелений або сіро-блакитний), а також класичні – чорний, коричневий, білий та бежевий.

Який колір шарфа підібрати до бордового пальта?

До речі, про аксесуари, ти коли-небудь замислювалася, яку модель шарфа варто підібрати до бордового пальта? Перш ніж ми обговоримо кольорову гаму, нагадуємо тобі, що при його виборі важливий також фасон твого верхнього одягу. Так, наприклад, до весняного легкого пальта ідеально підійде делікатна хустка, а ось взимку варто надіти в’язаний снуд або довгий вовняний шарф. А що з кольором? Як ми вже згадували раніше, було б непогано додати шарф приглушених тонів. Прекрасною ідеєю стануть також аксесуари насичених класичних відтінків. Хочеш більше варіантів? Тобі подобаються контрастні поєднання? Скористайся колірним кругом, який полегшить вибір ідеально контрастуючих між собою відтінків. Що говорить нам колірне колесо про бордовий? Відтінки зеленого, жовтого і блакитного стануть ідеальним вибором!

Яке взуття підійде до бордового пальта?

Сумки, шапки і шарфи ми вже обговорили. Отже, прийшов час поговорити про взуття. Яка пара краще всього підійде до бордового пальта? Тут ми також рекомендуємо врахувати відповідність не лише кольорів, але і модних тенденцій. Ранньою осінню (і для більш легких фасонів верхнього одягу) вибирай снікерси, лофери або ботильйони. Взимку поєднуй своє пальто з снігоходами, рідінгами або ботфортами. Кольори? Керуйся такими ж правилами, як і при виборі інших аксесуарів.

Який з представлених нами луків тобі подобається найбільше? Який варіант вибереш для своєї наступної стилізації?

Нові дописи