We Love Born2be

Жіноче спортивне взуття – стилізації

Сучасне спортивне взуття подобається все більшому колу людей. Важко цьому дивуватися – кросівки зручні і комфортні, підходять для багатьох стилізацій. Ще до недавнього часу використовувались виключно для бігу та фітнесу, сьогодні їх можна побачити у багатьох виданнях і поєднаннях. Класичне біле й чорне спортивне взуття жінки все частіше замінюють моделями з квітами і незвичайними вставками. Дизайнери перевершили себе в ідеях отримання оригінальних деталей, тим самим довівши, що зручність без проблем можна поєднувати з ефектним зовнішнім виглядом. Який ефект? Кросівки, кеди та снікерси можна зустріти в найрізноманітніших кольорах – від пастельних до неонових та ще й з широким асортиментом прикрас – пір’ям, помпонами, стразами, бахромою і ланцюгами. Спортивне взуття – кращий вибір для жінок, які цінують комфорт, але не хочуть відмовлятися від модного образу. Кросівки відмінно підійдуть як для навчання, так і для офісу. Як носити спортивне взуття? До чого воно підходить? Яку модель вибрати? Про це дізнаєшся в статті.

З чим носити жіноче спортивне взуття

Спортивне взуття дає нам необмежені можливості в створенні, як простих, класичних наборів, так і оригінальних стилізацій. Ключовою, звичайно, є вибір взуття. Ми можемо вибирати з класичних моделей кросівок чи поставити на снікерси, які є топовими в сезоні весна-літо. Значення має також колір і матеріал. У повсякденних стилях відмінно підійдуть кольорові моделі, які підкреслять індивідуальність і знання останніх тенденцій. В елегантних нарядах ідеально підійдуть білі, чорні, сині або коричневі кросівки, виконані з екошкіри – нейтральні кольори не відволікають уваги від решти одягу.

 

 

Спортивне взуття до сукні

Сукня і спортивне взуття? Деяким може здатися, що це вже занадто. Насправді, це досить цікаве поєднання. Спортивне взуття чудово впишеться, як до маленького чорного плаття, так і до кольорових повсякденних суконь. Довга легка сукня в поєднанні зі стильними снікерсами? Якщо думаєш, що це погана ідея, ти помиляєшся! Дизайнери переконують, що сміливі, неординарні рішення –квінтесенція стилю і знання актуальних тенденцій. Тому не бійся і поєднуй квіткові сукні з кросівками. Жінки, які цінують комфорт і зручність, а крім того, хочуть собі додати кілька сантиметрів, безсумнівно, оцінять кросівки на танкетці. Такі моделі відмінно виглядають в супроводі приталених міні-суконь та розкльошених довгих фасонів. Поєднання делікатних суконь зі спортивним взуттям вже нікого не дивує. Тому можеш сміливо замінити високі підбори стильними снікерсами чи кросівками!

Спортивне взуття під спідницю

Стильним варіантом є поєднання спортивного взуття зі спідницею. Зручне взуття на пласкій підошві відмінно виглядає з підібраними спідницями міні. Топом є білі спортивні туфлі і джинсова спідниця. Ви можете вибрати однотонні джинси або зробити ставку на модель з декоративною квітковою вишивкою (квіткові мотиви все ще модні!). Романтичний стиль і спортивне взуття? Чому б і ні! Для плісированої спідниці підбирайте спортивне взуття пастельного кольору, завдяки цьому підкресліть дівочий характер стилізації. Вам подобаються довгі, повітряні спідниці до щиколотки? Ніщо не заважає поєднувати їх зі зручним спортивним взуттям. Підберіть до такої стилізації замшеву куртку, капелюх і сумочку-мішок. Такий стиль, безсумнівно, виділить вас з натовпу!

Спортивне взуття і пальто

Пальто і спортивне взуття? Так! Це неймовірно гламурна комбінація, яка буде працювати, як в стилі casual, так і в міських образах. Спортивне взуття відмінно виглядає з двобортним пальто з теплої вовни чи з весняним пуховиком. Як носити спортивне взуття з пальто? Можеш зробити ставку на total black look і підкреслити його курткою в теплому відтінку camel. Навесні вовняне пальто заміни тренчем або піджаком. Але!!! Чи підходять кросівки до піджака? Звичайно, так – ми любимо такі поєднання! Кросівки добавлять стилізації трохи неформального характеру. Чудово підходять для створення комплектів в стилі спортивної елегантності.

 

 

Спортивне взуття під джинси

Джинси та спортивне взуття – чудовий дует. Варто зробити акцент на популярних снікерсах, які часто можна побачити на вулиці. Не дивно, що спортивне взуття на товстій підошві відмінно підходить для міського стилю. Снікерси складають ідеальний комплект з модними останнім часом, mom jeans і з штанами-трубками. Доповненням до міського стилю стане оверсайзова футболка. Не забудь про аксесуари! Великі сонцезахисні окуляри і сумка-шоппер підкреслять характер всієї стилізації. У холодні дні ви можеш стильно закинути на плечі шкіряну куртку, яка доповнить образ і гарантує затишок.

Жіноче спортивне взуття до елегантного одягу

До недавнього часу кросівки носили тільки під толстовки з капюшоном, спортивні костюми і легінси для тренажерного залу. Сьогодні сміливо можна поєднувати їх навіть з елегантними стилізаціями. Якщо тобі подобаються екстремальні поєднання, то спортивна елегантність створена саме для тебе! Біле спортивне взуття відмінно виглядатиме з сорочкою того ж кольору і з чорним костюмом, який буде красиво контрастувати з білим. Додай до свого образу червоний пояс і сумку-чемоданчик – в такому вигляді не залишишся непоміченою! Білі кросівки чи снікерси однаково добре виглядатимуть зі штанами-лампасами і футболкою з v-подібним вирізом. Накинь на себе піджак і стильний образ на роботу готовий!

Біле жіноче спортивне взуття – стилізації

Біле спортивне взуття – це класика жанру. Воно відмінно виглядає в компанії з джинсами і футболкою. Але це не означає, що стильні моделі підходять лише для щоденних стилізацій. Абсолютно ні! Оригінальний комплект вони створюють навіть з костюмом! У чому секрет білих кросівок? У їх кольорі! Білий – це унікальний колір, який відмінно поєднується з цілою палітрою відтінків. Яскраве спортивне взуття прекрасно виглядатиме з легінсами, штанами, шортами, спідницями, сукнями, а також діловими костюмами. Ніщо не заважає поєднувати їх з елегантним стилем і більш формальними елементами одягу – штанами-сигаретками і піджаками.

 

 

Що стосується нижньої білизни, то для низького взуття варто обрати шкарпетки-сліди, яких не буде помітно під час ходьби. Поганим поєднанням з кросівками є колготки і гольфи. Уникай цього і не створюй модних ляпів. Як носити високі кросівки зі шкарпетками? Тут ситуація набагато простіша. Таке взуття, як правило, досягає щиколотки, тому без побоювань можеш одягати шкарпетки і не турбуватися, чи будуть вони неестетично виглядати.

Спортивне взуття – це абсолютний must have і в жіночому, і чоловічому гардеробі. Чоловіки і жінки люблять їх не лише за зручність, але і за можливість створювати необмежені, вільні і оригінальні стилізації. Класичні кросівки і снікерси – це також улюблене взуття знаменитостей, впливових осіб і законодавців моди, тому сміливо стеж за їх стилем – обов’язково знайдеш там чимало цікавих ідей, які використаєш у повсякденних нарядах. З чим носити чоловіче спортивне взуття? Про це поговоримо у наступній статті. 

Нові дописи