We Love Born2be

Зелена сукня у найкрасивіших фасонах. Подивися, які аксесуари до неї підібрати!

Зелені сукні актуальні цілий рік, але цього року вони ще популярніші. Все завдяки трав’яно-зеленому кольору, що став хітом на модних показах! Сьогодні ми розповімо, які аксесуари підібрати до зеленого плаття, щоб виглядати в ньому приголомшливо. Також ти дізнаєшся, які фасони вибрати цього сезону. Відкрий для себе хітові стилізації із зеленою сукнею та запроси цю модель у свій гардероб вже сьогодні!

Стилізація із зеленою сукнею – найкращі ідеї!

Цей сезон – справжнє свято для любительок зелених суконь. Цьогорічні подіуми захлеснула хвиля моделей у яскравій та виразній зелені – ідеально для весни та літа! Які доповнення вибрати? Зелена квіткова сукня красиво виглядає з аксесуарами одного з кольорів на тканині. До зеленої сукні з рожевими кольорами можна підібрати туфлі на шпильці кольору фуксії з нестандартним каблуком, а в класичному варіанті – туфлі-човники тілесного кольору або плоскі еспадрильї кремового відтінку в стилі бохо. Візьми в руку маленьку плетену сумку-коробочку і прикріпи до вух сережки з бахромою. А може довга зелена сукня з поясом на талії? Вона буде виглядати ще жіночнішою, якщо ти поєднаєш її з білими босоніжками на шпильці. Зелені максі-сукні також чудово поєднуються з чорними балетками – цього сезону обов’язково вибирай туфлі з великою ювелірною аплікацією, розташованою прямо на носку. Законодавці моди полюбили зелені приталені сукні, особливо з рюшами на декольте-конверті. На приталені моделі варто звернути увагу! Таке вбрання слід поєднувати з легкою джинсовою курткою (повсякденний варіант) або білим однобортним піджаком (вечірній варіант). Як щодо зеленої плісованої сукні? Додай до ньеї білі кеди та джинсову куртку з потертостями – це стайлінг якраз для шанувальниць міського релаксу.

Які аксесуари підходять до елегантної зеленої сукні? Модель із неглибоким декольте слід доповнити перловим намистом та відповідним браслетом. Ідеальним жакетом до зеленого плаття буде темно-синій, коричневий, білий, помаранчевий або бежевий. У моді шльопанці на підборах та босоніжки з напівпрозорого матеріалу. Це данина трендам прямо з Тижня моди, вони добре поєднуються, наприклад, із зеленими міні-сукнями, вкритими футуристичним малюнком. Влітку запроси до свого гардеробу зелену мереживну або вишиту сукню. Додай до неї туфлі на платформі, шльопанці, еспадрильї, ажурні балетки або ковбойські чоботи, вкриті вишивкою. Вирішуй сама, в якому стилі ти почуватимешся найкраще. Атласне довге плаття слід поєднувати із сріблястим жакетом приталеного крою та довгими блискучими сережками. Гламурна стилізація готова! Замислюєшся про макіяж до зеленої сукні? Візажисти рекомендують ніжні відтінки фіолетового та коричневого, які підкреслять очі. Нафарбуй губи блиском і зроби природні мінімалістичні брови. Які нігті до зеленої сукні будуть ідеальними? Ми вибрали б делікатні, злегка блискучі відтінки. Ти також можеш додати темного, пляшково-зеленого кольору, прикрашеного золотою фольгою. Експериментуй з візерунками – зелена сукня добре поєднуватиметься з тропічними, лісовими та квітковими мотивами. Френчі у різних варіантах також є хітом цього сезону.

Зелена сукня на весілля – фасони, які тебе порадують

До списку хітів потрапила зелена коктейльна сукня, яка є однією з найпопулярніших моделей. Які фасони ідеально впишуться у весільну атмосферу? Тут переважають розкльошені зелені сукні. Вибирай модель з хрестоподібним вирізом, бретелями-ланцюжками або об’ємними рукавами плюметті. Обираєш більш приталені фасони? Шукай зелену сукню з рюшами та зав’язками, щоб гарно підкреслити фігуру. Серед модних пропозицій ти знайдеш мереживні зелені сукні на весілля – вони ідеально поєднуються з босоніжками на шнурівці та лакованою сумочкою. Шанувальники візерункових моделей можуть вибрати зелене плаття в квітковий принт. Цього сезону ми робимо акцент насамперед на кольорах виразних відтінків і зі злегка розмитими краями. На додаток до квіткових мотивів на піку популярності геометричні та барвисті композиції, натхненні мистецтвом. Які аксесуари підходять до зеленої сукні на весілля? Ми вибрали б золоті або срібні сандалі на танкетці, обов’язково з ланцюжками замість ремінців. Вони чудово відобразять весільну атмосферу! Також популярні босоніжки на підборах у вигляді пісочного годинника або балетки з прикріпленою кришталевою вставкою. Додай сюди м’ятий клатч із м’якої екошкіри із золотою ручкою-ланцюжком. Можеш піти далі та вибрати сумку у формі півмісяця. Який колір аксесуарів підійде найкраще? Не бійся яскравих, радісних контрастів – це весілля! Вибирай фіолетові, рожеві чи помаранчеві аксесуари.

Дивись також, як модно носити шльопанці на підборах!

Нові дописи