We Love Born2be

З чим носити помаранчевий светр? Натхнення та готові стилізації

В осінньо-зимовому гардеробі немає нудьги! Якщо ти любиш виразні кольори, які надають твоєму стилю WOW-ефект, ти звернулася за правильною адресою. Сьогодні як основу візьмемо помаранчевий светр і розповімо, з чим його носити. Перевір сама, які стилізації з помаранчевим светром дозволять тобі виділитися з натовпу, дізнайся найпопулярніші фасони та вибери свій улюблений!

Стилізації з помаранчевим светром

Помаранчевий светр закрутить голову кожній любительці соковитої палітри кольорів! І класична модель, одягнута через голову, і кардиган на блискавці привнесуть в образ свіжість і нагадають про літню безтурботність. На які фасони варто звернути увагу? Цього сезону надзвичайно модні помаранчеві светри з рукавами-ліхтариками та широкими манжетами на зап’ястях. Поєднуй їх із блакитними ботильйонами та черевиками на платформі. Цей комплект ідеально підійде на кожен день! Вільний помаранчевий светр чудово виглядатиме з вузькими брюками. Додай модний штрих, надівши білі лаковані ботильйони. У морозні дні використовуй білі або кремові чоботи. Ти також можеш легко поєднувати оранжеві светри з трикотажними спідницями бежевого або оливкового кольору. Приглушений бас та виразні високі частоти – абсолютний хіт!

Приталений помаранчевий светр ідеально підійде для напівофіційних заходів або для роботи – він створить чудовий образ із бежевими брюками зі складками. Доповни вбрання тренчем та шкіряними ботильйонами на високих підборах. Також рекомендуємо дует коричневих сигареток та помаранчевого светра, який варто доповнити ковбойськими чоботами, прикрашеними зміїним візерунком. Це ще не кінець! Обов’язково спробуй стилізацію з коротким помаранчевим светром. Він ідеально виглядає з брюками або шортами із завищеною талією – і тут ми особливо рекомендуємо моделі з екошкіри. А якщо у тебе немає ідеї для стилізації довгого помаранчевого кардигану, то спробуй такий набір: помаранчевий кардиган із тонкого трикотажу + біла сорочка з рюшами + чорні джинси прямого крою. Цей комплект виглядає ще краще, якщо додати до нього черевики на шнурівці! Любителям спортивних поєднань рекомендуємо помаранчевий светр із капюшоном, який відмінно замінить класичне худі. Він гарно поєднується з темно-коричневими джоггерами, парками кольору хакі та шкіряними мотоциклетними черевиками.

Помаранчевий светр оверсайз

Ця хітова модель не могла не увійти до нашого списку. Светри оверсайз вже багато сезонів лідирують серед найбільш вибираних предметів одягу – і точно надовго залишаться в лідерах! Найпопулярніша стилізація з помаранчевим светром оверсайз – з брюками з облягаючими або прямими штанинами. Вибирай моделі темно-синього, темно-бордового, коричневого чи чорного кольору. Обов’язково спробуй дует із помаранчевого светра оверсайз та білих штанів! Доповнити таку основу можна, наприклад, бежевими черевиками челсі та коричневою курткою з високим коміром. Помаранчевий светр оверсайз також можна поєднувати з спідницею-плісе і ботильйонами на підборах. Як щодо супержіночого комплекту з помаранчевого светра оверсайз, розкльошеної міні-спідниці та замшевих чобіт до колін? Він не залишиться непоміченим! Ультрамодним рішенням також буде довга біла сорочка і помаранчевий светр оверсайз. Підніми комір сорочки вгору і додай чорні джинси-скінні.

Дивись також, з чим носити сумку-багет цього сезону!

Нові дописи