We Love Born2be

Лаковані черевики у наймодніших стилізаціях сезону!

Лаковані черевики – хіт, який не має терміну придатності. Вже багато років вони привертають увагу і захоплюють, вони підходять до різних стилів! Сьогодні ми покажемо, як модно носити лаковані черевики. Ти дізнаєшся, які фасони зараз лідирують серед законодавців моди, і познайомишся із найкращими стилізаціями! Подивися сама, як їх носять зірки Instagram!

Чорні лаковані черевики – улюблена модель!

Ось справжня перлина серед блискучого взуття – чорні лаковані черевики! Класичний і гармонійний колір у поєднанні з глянсовою обробкою підкорив серця багатьох модниць. Найпопулярнішими є моделі на плоскому ходу, які ідеально підходять для повсякденного стилю. Рекомендуємо, зокрема, чорні лаковані воркери – їх легко носити як зі спортивними лосинами, так і з в’язаною сукнею-светром. Лаковані черевики на плоскій підошві чорного кольору з мінімалістичним декором також гарно гармоніюватимуть з елегантним костюмом і поясом, що зав’язується на талії. А якщо ти любиш додавати у свій образ модні акценти, то обов’язково придивись до чорних черевиків із ланцюжком. Носи їх, наприклад, із замшевою курткою з хутром по краях та улюбленими чорними джинсами. Дизайнери також люблять чорні лаковані ботильйони на платформі – особливо у варіанті з тракторною підошвою або глибокими канавками з боків. До того ж, у тренді сьогодні лаковані чорні черевики зі стьобаним або квадратним носком. Обов’язково зверни увагу на чорні лаковані черевики-челсі. Вибирай моделі з вищим верхом і поєднуй їх зі шкіряними шортами та приталеним светром. Ти будеш у захваті!

Лаковані ботильйони на підборах – стилізації

Туфлі на високих підборах з лакованої шкіри виглядають ще ефектніше. І тут дизайнери подбали про те, щоб кожна жінка знайшла щось для себе. Ти можеш вибрати чуттєві ботильйони з лакованої шкіри на високих підборах, які можна надіти на побачення, сімейну зустріч або в офіс. Шукаєш ідею для злагодженого набору? Черпай натхнення з образів з Інстаграма – одягни бордові лаковані ботильйони на вузькому підборі і поєднуй їх з чорною спідницею-плісе до щиколотки і попелястим светром з оборкою. Хочеш обрати щось виразніше? Високі червоні лаковані ботильйони добре поєднуються зі світлими джинсами та малиновим светром оверсайз. Або ти можеш поєднати їх із червоним двобортним пальто та маленькою чорною сукнею класичного крою. Любителькам трендів рекомендуємо лаковані ботильйони на геометричному підборі. Тут лідирують широкі стійки, підбори у формі пісочного годинника і неправильні форми – наприклад, трикутні, конусні або трапецієподібні підбори в лускатому варіанті. Таке виразне взуття красиво виглядає з довгим пальто та шкіряними брюками чи спідницею у квіти. Зверни увагу і на високі лаковані ботильйони з фіанітами, які стануть головним акцентом у твоєму образі.

Черевики зі шнурівкою

Як щодо лакованих черевиків на зав’язках? Це найпопулярніша модель, і вона доступна у всіх можливих варіантах кольору. Ми особливо рекомендуємо моделі зі зручною блискавкою на внутрішній стороні верху. Лаковані черевики зі шнурівкою створені для повсякденного стилю, рок-образів і вечірок. Вони феноменально виглядають з одягом зі шкіри (пальто, штани або спідниця), але їх також легко можна поєднувати, наприклад, із сукнею-сорочкою. Також носи їх із довгими піджаками з високим коміром – тут найкраще підійдуть штани прямого крою. Крім культових чорних, великою популярністю користуються білі лаковані ботильйони з окантовкою. Поєднуй їх із брюками бежевого, кремового або кольору хакі. Вони також красиво розбавлять вбрання зі стьобаним пальто пляшково-зеленого кольору. Любиш рок-стиль? Вибирай лаковані ботильйони на шнурівці із пряжками або перлами. Вони чудово виглядають у компанії з напівпрозорими колготками та джинсовою спідницею. Лаковані траппери можна комбінувати зі світшотом або джоггерами з ланцюжком.

Читай далі, який ремінь підібрати до сукні.

Нові дописи