We Love Born2be

Пальто жовтого та гірчичного кольору – хіт майбутньої осені. Ми підкажемо, як створити наймодніші образи

Настала осінь, а значить прийшов час поповнити свій гардероб елементами останніх модних тенденцій. З чого варто почати? Звичайно, визначитися з кольором. Які відтінки будуть наймоднішими в цьому сезоні? Фаворити – жовтий і гірчичний. І все це завдяки Carolina Herrera, Marc Jacobs і Fendi (жовті відтінки), а також Salvatore Ferragamo і Hermes (гірчичні тони). Є сенс інвестувати в ці відтінки? Безумовно! Ми пропонуємо пальто, так як воно не тільки додасть стилю твоєму осінньому луку, але і трохи яскравості в твої сірі будні. Хочеш знати, на які образи з жовтим або гірчичним пальто варто поставити, і які аксесуари до нього підібрати, щоб кожен раз виглядати карколомно? Ось наші пропозиції!

Що підходить до жовтого пальто? Наші кращі стилізації

На яких сетах з жовтим пальто варто зупинитися? Ми будемо шукати натхнення серед зірок. Які знаменитості є його прихильниками? В першу чергу, Вікторія Бекхем. Як дизайнер, вона в курсі останніх трендів у світі моди і завжди радує шанувальників розкішними вбраннями. Свою сонячну модель пальто Вікторія поєднує з сукнею міді такого ж кольору. Що вона додала до цього? Аксесуари тілесного відтінку. На такий же елегантний наряд зважилася і Меланія Трамп. Перша леді США додала до жовтого пальта гольф того ж відтінку і коричневу шкіряну спідницю з розрізом. Схожий лук продемонструвала нам і Кім Кардашьян. Дружина Каньє Уеста об’єднала яскравий верхній одяг з коротким фіолетовим топом і темно-зеленою спідницею-олівець. Відмінною пропозицією буде також поєднання пальто жовтого кольору з широкими червоними брюками, смугастою сорочкою і сонячними туфлями на шпильці. Шукаєш більш повсякденні образи? Просто поглянь на стилізації Анни Левандовської. Вона поєднала свій верхній одяг з джинсами з яскраво-жовтими вставками, а також бежевими ботильйонами. Черевики на низькому ходу можна сміливо замінити моделлю на шпильці. Де купити пальто в жовтому виконанні? Проглянь популярні інтернет-магазини, як, наприклад, born2be.ua – вони пропонують величезний асортимент верхнього одягу різних фасонів і кольорів.

Який шарф вибрати до жовтого пальта?

Який шарф буде добре поєднуватися з жовтим пальто? Враховуючи той факт, що цей вид верхнього одягу є сам по собі досить потужним акцентом всього образу, ми рекомендуємо зробити ставку на приглушені кольори. А конкретніше? Чорний, бежевий, сірий, темно-зелений, сливовий або темно-синій обов’язково здадуть іспит. Віддаєш перевагу більш яскравим і виразнішим акцентам? Своє сонячне пальто доповни шарфом такого ж відтінку. Відмінним рішенням буде також вибір аксесуара неонових кольорів або в клітинку з оригінальним колірним поєднанням, наприклад, рожево-червоним.

Елегантна хустка + пальто – відмінний вибір для формальних стилізацій

Яку хустку підібрати до жовтого пальта? Що стосується дотримання всіх модних правил, то вони точно такі ж, як і у випадку з шарфом. Тільки пам’ятай, що хустку варто поєднувати з більш легкими моделями верхнього одягу. З товстими вовняними пальтами легка хустка буде виглядати недоречно і без смаку. Хочеш додати характеру своєму луку? Вибери хустку з візерунком. Самі модні варіанти? Тваринні мотиви, горошок, квіти і клітинка. Гарячою пропозицією також стане модель, прикрашена бахромою, яка додасть в твою стилізацію акцент стилю бохо.

Яке взуття надіти до жовтого пальта?

А що з взуттям? У цьому випадку також варто пам’ятати про принцип «все в міру». Тому зроби ставку на приглушені тони. Чорний, бузковий, темно-зелений, бордовий або коричневий стане відмінним вибором. Хочеш отримати модний лук в стилі смарт-кежуал? Одягни взуття жовтого кольору або металевого. А що з фасоном? Тут у нас є хороші новини для тебе, тому що з пальтом будь-яка пара буде відмінно виглядати. Так що, сміливо можеш діставати з шафи кросівки, снікерси, ботильйони або чоботи.

Які аксесуари підійдуть до пальта гірчичного кольору?

А на які аксесуари варто звернути увагу, вибираючи гірчичне пальто? Подивимося вибір зірок. В чиєму гардеробі ми знайдемо цей елемент одягу? Олівії Палермо. З якими аксесуарами його поєднує відома ікона стилю? З бежево-жовтою сумочкою на золотому ланцюжку і темно-зеленими шнурованими ботильйонами на підборах. Ще одна зіркова пропозиція – до гірчичного пальта підбери білий клатч і туфлі-човники такого ж відтінку. Сандра Буллок своє вовняне пальто одягає разом з чорними ботфорти на шпильці і великою чорною сумкою. Як бачиш, вибір дійсно великий.

Який шарф вибрати для пальта гірчичного кольору?

Який шарф буде хорошим вибором до гірчичного пальта? По всій імовірності, спокійних тонів. Однак, якщо ти ще більше хочеш виділитися з натовпу, зроби ставку на яскраві кольори – червоний, фуксія або гранат. Що ще ми можемо порадити? Якщо у тебе є сумніви щодо вибору відповідних відтінків, скористайся колірним кругом, який полегшить вибір. Як його використовувати? Почни з пошуку моделі базового кольору, а потім подивися, який відтінок знаходиться на протилежній стороні. Гарантуємо, що він буде відмінно поєднуватися з твоїм гірчичним пальто. Отже, можеш сміливо додати в свою стилізацію відтінки синього, фіолетового або бірюзового. Повір, твій наряд не залишиться непоміченим!

Яка хустка підходить до гірчичного пальта?

А як же хустка? Як і у випадку з жовтим пальтом, рекомендуємо тобі ризикнути і вибрати модель з принтом. З гірчичним буде відмінно поєднуватися леопардовий візерунок, як і червоно-чорний горошок. Супермодним варіантом також є хустку в червоно-рожеву клітинку.

Яке взуття підібрати до гірчичного пальта?

Якими принципами керуватися при виборі взуття? По-перше, відтінком верхнього одягу, а по-друге, його фасоном. Правила ти вже знаєш. Головне – пам’ятай, що легкі моделі пальто не варто поєднувати з зимовим взуттям і навпаки.

Нові дописи