We Love Born2be

Сукня з паєтками – найкрасивіші фасони для особливих випадків

Сяйте яскраво! Напередодні Нового року і сезону карнавалів, напевно, варто більше уваги приділяти сукням з паєтками. Це найкращий час, щоб надіти їх і насолодитися приголомшливим блиском! Однак пам’ятайте, що вони будуть добре працювати і в іншу пору року – особливо в якості нарядів для вечірок, балів, вечірніх заходів. Сукня з паєтками на весілля – це хороша ідея? Прочитайте і дізнайтеся, як стилізувати його для різних випадків.

Сукня з паєтками – спосіб кинутися в очі наряд. Що потрібно пам’ятати?

Сукня з паєтками – надзвичайно ефективна основа стилю для великих заходів. Як приборкати його блиск і максимально розкрити потенціал? В такому ефектному вбранні потрібно подбати про всі елементи. Ми також маємо на увазі макіяж і зачіску – вони також є невід’ємною частиною наряду! Коли справа доходить до розпущеного волосся, елегантні голлівудські хвилі, зачесане набік, найкраще підходять до довгої сукні з блискітками. Щоб додатково їх прикрасити, можна надіти звисають сережки з фианитом або блискучу шпильку для волосся. Однак не варто поєднувати два таких сильних елемента разом – якщо ви вибираєте шпильку, вибирайте ніжні короткі серьгі.Предпочітаете укладати волосся, щоб залишатися комфортно всю ніч? Абсолютно так! Забудьте про романтичні пін-ап в стилі бохо – залиште їх для інших нарядів. Сукня з паєтками краще виглядає з гладким елегантним шпилькою – наприклад, з французьким пучком.Що стосується добавок, тут повторюється раніше згадане правило – помірність! Виберіть один предмет: блискучі сережки або прикраса.

Що робити, якщо ви йдете на вечірку і вибираєте міні-плаття з блискітками – наприклад, в стилі сукні-майки? Зачіски з розпущеним волоссям – особливо прямі і гладкі зачіски, що створюють гарну поверхню, підкорили наше серце. Доповнять цей образ і хвилясте волосся, бажано в стилі пляжних хвиль. У вас від природи кучеряве волосся? На відмінно! Після прання притисніть не фіксується гель або піну, щоб вони виглядали чудово протягом довгих годин.

У макіяжі для сукні з паєтками ви повинні зосередитися на підкресленні хоча б одного елемента з трьох: очі, губи або щоки. Глянцевий наряд сильно впадає в очі, тому підкреслити красу варто трохи сильнішим макіяжем. Нанесіть лінію і рясно нафарбовані вії або димчастий очей, губи відтінку червоного або приглушеного, темно-рожевого кольору або обведіть особа прохолодним бронзатором. Et voilà – ти виглядаєш феноменально!

Якщо ви вирішили створити такий характерний наряд, ви напевно ставите питанням, чи будуть сукні з блискітками для весілля хорошою ідеей.У нас хороші новини – їх можна надягати! Однак пам’ятайте, що довгі, повністю блискучі наряди – найкраща ідея для новорічної ночі, карнавального балу або червоної килимової доріжки. Наша пропозиція на весілля – плаття з паєтками і тюлем. Така модель виглядає чарівно і ефектно одночасно, а сітчасте дно додає творінню легкості.Якщо ви зробите ставку на світлий відтінок рожевого, бежевого, срібного, синього або золотого – це буде справжній хіт! Додайте до цього комплекту туфлі-човники на тонких бретелях або сандалі на високому каблуці або стійці. В цьому випадку відмінно підійдуть злегка блискучі моделі. Плюс модний витончений клатч – і готово!

Сукня максі, міді та міні з паєтками – яка довжина буде кращою?

Довге плаття з паєтками – кращий вибір для ошатного балу або новорічної ночі. Обов’язково носіть високі підбори – з взуттям на плоскій підошві вони не будуть добре виглядати. В даний час дуже модні моделі з вирізом-конвертом, що підкреслює бюст, і асиметричним вирізом. Прикладом можуть служити ті, які відкривають одне плече, з одним рукавом. Ви також зустрінете максі-плаття з паєтками і спадаючим вирізом водного типу, яке виглядає одночасно шикарно і недбало. Крій по типу недоуздка, тобто з нарощуванням під шиєю і відкритими плечима, – ще один фасон, який постійно модний. Все частіше в інтернет-магазині сукні з паєтками додатково прикрашають глибоким розрізом, що відкриває ногу, який додає

Нові дописи