We Love Born2be

Сумка-багет або гарячий тренд прямо з Інстаграма

Ось вона: культова сумка, яка стала абсолютним хітом серед законодавців моди. Сумка Baguette в даний час має так багато версій, що ти легко знайдеш свою улюблену. Як саме виглядає сумка-багет та з чим її можна носити? У нас є для тебе список кращих стилізацій для Інстаграм, завдяки яким ти закохаєшся в цю модель миттєво!

Сумка-багет – як вона виглядає?

Якщо ти, як і ми, любиш стежити за новинами світу моди, ти напевно стикалася з сумочкою багетного фасону. Як її розпізнати? Це невелика компактна сумка, що нагадує круасан. Класична модель оснащена коротким ремінцем, який можна носити на плечі або в руці, але дизайнери постійно вносять різноманітність. Популярністю користуються шкіряні багетні сумки з товстим або вузьким ланцюжком-ремінцем, а також стьобані моделі з оригінальною пряжкою. Прекрасним вибором стануть і м’яті багетні сумки – вони додадуть будь-якому образу шику та стилю! Як бачиш, вибір дуже широкий!

Сумка через плече Baguette – стиль прямо з Instagram

Сумка-багет через плече найкраще виглядає у повсякденному вбранні, особливо у міському стилі. Вона добре поєднується з джинсами з широкими штанинами чи культовими бойфрендами. На верх одягни однотонний топ і картату сорочку оверсайз, а в якості взуття вибери кросівки або ботильйони на платформі. Сумка багетного типу також добре поєднується із взуттям на високих підборах – тут рекомендуємо комплект із штанів облягаючого крою, блузки або светра з рукавами-ліхтариками та ботильйонів на шнурівці на підборах-стовпчиках. Однотонна шкіряна сумочка-багет також стане феноменальним доповненням стилізації із візерунковим пальтом. Дотягнися до довгого пальта в барвисту клітинку чи «гусячі лапки», а в руку візьми м’яту багетну сумку пляшково-зеленого чи бордового кольору. Як щодо комплекту з бежевого светра, білих джинсів та темно-коричневої шкіряної багетної сумки з тисненням під зміїну шкіру? Це супермодне вбрання якраз на кожен день! Ще одним модним штрихом стане біла сумка-багет на золотому ланцюжку, який можна носити з бежевим плюшевим пальто та червоним светром. Також шукай сумки-багети інтенсивних відтінків – аксесуар кольору фуксії, лайма чи кобальту одразу приверне увагу! Пастельна сумка-багет – романтична модель, яка ідеально поєднується з пудрово-рожевою сукнею або бузковим светром.

Чорна сумочка-багет – універсальна пропозиція для кожної з нас!

Класичний колір у поєднанні із сучасним кроєм? Ми за! Кожна модниця знає скільки можливостей дає нам чорна сумка-багет. Її можна носити з білим коротким светром та простими бежевими брюками з чорним ременем. Чорна шкіряна сумочка відмінно доповнить стилізацію зі шкіряною курткою та воркерами на товстій підошві. Поєднуй її з в’язаними комплектами та сукнями-светрами. Для великих заходів одягни трикотажну сукню-міді та високі ботильйони. Також зверніть увагу на чорні багетні сумки з тисненням, наприклад, у стилі зміїної шкіри, які добре поєднуються з білими сорочками та светрами.

Залишайся з нами і дізнайся, як стилізувати зелену сукню!

Нові дописи