We Love Born2be

Темно-синій светр – класика, що не старіє. Повсякденні та офісні вбрання на будь-який смак!

Найбільш універсальні та найпопулярніші светри – це моделі нейтральних, приглушених кольорів. Якщо ти любиш моду і стежиш за актуальними тенденціями, у твоєму гардеробі обов’язково має бути темно-синій светр! Непідвладний часу класичний відтінок – відмінна основа для багатьох вдалих нарядів у найрізноманітніших стилях. Хочеш знати, що підійде до темно-синього светра? Як і з чим його поєднувати, щоб виглядати модно та стильно? Ми розвіємо твої сумніви в одну мить. Ознайомся з нашими пропозиціями!

З чим і як носити темно-синій светр? Ми радимо!

Теплий, приталений, легкий, оверсайз, довгий чи короткий? Светр – це класика в жіночому гардеробі. Цього сезону надзвичайно модний темно-синій светр. Ти можеш носити його щодня в міських, повсякденних комплектах, але він також добре виглядатиме в елегантних стилізаціях для корпоративів або сімейних урочистостей. Темно-синій светр є чудовою базою для всієї колірної палітри, тому сміливо можеш комбінувати його із приглушеними, пудровими, пастельними та інтенсивними кольорами. Він феноменально виглядатиме в будь-якому поєднанні!

Які штани підходять до темно-синього светра?

Темно-синій светр сам по собі стильний і шикарний. Позачасовий відтінок дає майже необмежені можливості для стилізації. Вибирай безпечний міський стиль на кожен день – комплект із темно-синього светра з V-подібним вирізом та джинсів з високою талією. Прикрасити темний образ легко можна за допомогою світлих замшевих ботильйонів та плюшевого пальта. Не менш цікаво виглядатимеш, якщо вибереш светр оверсайз та чорні штани з модними розрізами на колінах. Вуличний стиль ідеально доповнять сумка-шоппер та воркери. Темно-синій светр також є чудовою основою для елегантних образів. На роботу вибери приталений светр темно-синього кольору, який гарно виглядатиме із сірими брюками-сигаретками. Маленька сумочка і високі підбори доповнять комплект, що ідеально відповідає офісному дрес-коду.

Яку сорочку підібрати до темно-синього светра?

Темно-синій светр та сорочка? Безумовно так! Поєднуй темно-синій светр із джинсовою сорочкою на кожен день. Якщо тобі подобаються оригінальні вбрання, можеш вибирати моделі із модними геометричними принтами або квітковими мотивами. Ти також можеш зламати темну основу, одягнувши сорочку яскравого, насиченого кольору. Червоний, рожевий чи помаранчевий будуть чудовим вибором. Хочеш одягти темно-синій светр на роботу? Поєднуй його з білою сорочкою з коміром – вийде елегантний образ, що ідеально вписується в тренд колор-блокінг. Це вічна комбінація, яка працюватиме у будь-якій ситуації. Не менш ефектно ти виглядатимеш, якщо поєднаєш темно-синій светр із синьою сорочкою з коміром-стійкою. Модно та стильно – чого ще бажати!

Темно-синій светр до сукні – жіночно та красиво

Темно-синій чудово виглядає у варіанті total look. Зроби ставку на розкльошену темно-синю сукню, і поєднай її з коротким светром того ж відтінку. Доповни монохромну стилізацію аксесуарами яскравих тонів – ідеально підійде рожевий ремінь та сумочка. Вау-ефект гарантовано! Темно-синій светр також є чудовою основою для суконь з візерунками. Цікава пропозиція – поєднати його із сукнею в модному анімалістичному принті – зміїною шкірою. У цьому вбранні представиш себе жіночно і дуже оригінально! Для роботи вибирай поєднання чорного та темно-синього. Сукня-футляр міді у комплекті з довгим розстібнутим кардиганом темно-синього відтінку. Не забудь підкреслити талію, завдяки чому не порушиш пропорції фігури. Щоб додати фарб образу, візьми з собою червону сумочку та ремінь того ж кольору. Весь образ чудово доповнять чорні чоботи та двобортне пальто. Модно та стильно – як ми любимо найбільше!

Які аксесуари підібрати до темно-синього светра?

Светр темно-синього кольору – одна з улюблених моделей жінок. У цьому немає нічого дивного – позачасовий, класичний і стриманий, він є чудовою базою для багатьох стилізацій. Проте варто розбити темне тло аксесуарами. Невід’ємним елементом жіночого вбрання є прикраси – золоті або срібні – вони чудово висвітлять светр темного відтінку. Відсиланням до ретро стане блискуча брошка, прикріплена до ажурного темно-синього светра з декоративною застібкою на гудзик. Ви також можете вибрати сильні, виразні акценти, які зламають приглушений верх. Сумочка, ремінь чи туфлі яскраво-червоного, рожевого чи жовтого відтінку будуть у центрі уваги. Так само добре підійде шарф або хустка. Ти маєш багато варіантів! Змішуй та підбирай одяг та аксесуари так, як тобі більше подобається – з модою можна і треба грати!

В осінньо-зимовий сезон темний одяг та аксесуари користуються найбільшою популярністю. Темно-синій светр сам по собі класичний і дуже модний. Він вишуканий та стильний, ідеальна заміна чорної моделі. Як ти вже переконалася, він чудово виглядає у міських, повсякденних стилях, а також є ідеальною основою для елегантного вбрання! Як щодо штанів темно-синього кольору? Ця модель також обов’язково має з’явитися у твоєму гардеробі! Із чим носити штани такого кольору? Про це читай у наступній статті!

Нові дописи