We Love Born2be

Темно-сині жіночі штани – must-have жіночого гардеробу. Ідеї модних стилізацій

Класика ніколи не вийде з моди, а деякі кольори назавжди залишаться у каноні трендів. Одним із таких хітів є темно-синій, який часто називають другим чорним. Чому варто мати його у своєму гардеробі? Він підходить як для денних, так і для вечірніх стилізацій, непідвладний часу і чудово виглядає на будь-якому типі краси. Сьогодні ми покажемо найкращі образи із темно-синіми жіночими штанами. Ми підкажемо, які аксесуари підібрати до темно-синіх класичних, спортивних штанів та джинсів, і доведемо, що цей колір не може бути відсутнім у твоїй колекції!

Який колір підійде до темно-синіх штанів?

Які відтінки підійдуть до темно-синіх штанів? На це питання багато правильних відповідей. Зверни увагу, що цей колір можна вважати класичним, а значить, для багатьох відтінків він створить красиве тло. Так що до темно-синіх штанів можна додати як приглушені, так і яскраві, виразні кольори. І що виглядатиме найбільш стильно? Модниці люблять поєднувати темно-синій із металевими відтінками, а також з неоновими. Мінімалісти, у свою чергу, віддають перевагу комбінаціям з блакитним, білим, бежевим, темно-шоколадним або сірим кольором. Дуже модним рішенням є поєднання темно-синіх штанів з верхом того ж відтінку. А все тому, що комплекти total look – одна з наймодніших пропозицій останніх сезонів. Як щодо чорного? Він теж підходить до темно-синього? Раніше це вважалося забороненою комбінацією. Однак сьогодні ми даємо їй зелене світло.

Темно-сині штани – must have осені. Як з ними будувати карколомні стилізації?

Задаєшся питанням, які вбрання з темно-синіми брюками варто обирати насамперед? Перш ніж представити тобі свої ідеї, ми перевіримо, як їх носять знаменитості. Хто є шанувальником штанів цього кольору? Ми можемо навчитися носити їх у Дженніфер Лопес. Латиноамериканська зірка доповнює свої темно-сині штани сорочкою з рюшами, темно-синіми туфлями на платформі та чорною сумочкою. Кара Делевін також носить темно-сині штани paper bag. Модель поєднала їх із мереживним топом та синіми туфлями на високих підборах. Темно-сині штани з прямими широкими штанинами також можна знайти у гардеробі Белли Хадід. Сестра Джіджі зробила акцент на тотал-лук і одягла їх з коротким топом і жакетом того ж відтінку. Яке взуття? Сині кросівки.

І як виглядають наші пропозиції? Якщо тобі потрібно створити повсякденний образ із темно-синіми брюками, ми рекомендуємо вибрати фасон слоучі. Додай до них короткий синій топ та темно-сині лофери. Жовта сумочка або рюкзак також стануть чудовим доповненням до такого вбрання. Як створити офісний образ? Вибери темно-сині штани-дзвони і поєднай їх із білою сорочкою та картатим (бажано з синім акцентом) жакетом. Талію підкресли широким поясом. Доповни образ синіми або білими чоботами та темно-синьою сумкою. Як щодо вечора? У цій ситуації рекомендуємо темно-синій діловий костюм, що є модним рішенням вже кілька сезонів. Його ідеально доповнять металеві шпильки та клатч.

Яке взуття підійде до темно-синіх жіночих штанів?

Представлених вище ідей модних стилізацій замало? Без проблем. Ми докладно розглянули різні предмети гардеробу і аксесуари та перевірили, як вони поєднуються з темно-синіми брюками. Поговоримо спершу про взуття. На які моделі варто робити ставки? Звичайно, багато залежить від характеру твого образу та крою штанів. Поєднуй повсякденні моделі (наприклад, paper bag або джинси) зі спортивним взуттям або ботильйонами на плоскій підошві. Однак якщо ти хочеш надати образу елегантнішого характеру, додай до них лофери або балетки. А як щодо вечірнього вбрання? У цьому випадку рекомендуємо вибирати класичні шпильки або ботильйони на підборах.

Який колір туфель вибрати до темно-синіх штанів?

Шпильки якого відтінку поєднувати із темно-синіми брюками? Як ми вже згадували, темно-синій – це колір, який добре виглядає у компанії багатьох відтінків. Тому тут ти маєш великий простір для дій. Який дует виявиться наймоднішим рішенням у цьому випадку? Нам найбільше подобається поєднання з блакитним, жовтим, персиковим, рожевим та золотим. Звичайно, ми також рекомендуємо комбінації total look, так що сміливо одягай до темно-синіх штанів темно-сині туфлі!

Яка жіноча сорочка підійде до темно-синіх штанів?

Як щодо сорочок? Рекомендуємо модель блакитного відтінку. Чому? Цей колір відмінно контрастує з будь-яким типом краси та кольором обличчя, освіжає зовнішній вигляд та вселяє впевненість. Тому якщо ти хочеш створити образ для роботи, така сорочка буде ідеальним вибором. А інші кольори? Біла або бежева модель завжди буде доречна. У цьому випадку ми також рекомендуємо темно-синій візерунок або джинсову тканину – так ти підкреслиш своє чудове почуття стилю!

Який колір блузки підійде до темно-синіх штанів?

Які блузки будуть ідеально поєднуватися з темно-синіми штанами? Ми рекомендуємо приглушені відтінки блакитного, жовтого, шоколадного та золотого. У тебе є інша ідея, але ти не впевнена, що це добрий вибір? У такій ситуації ми рекомендуємо використовувати колірне колесо. Що це? Графічна діаграма з різними кольорами. Як вона допоможе вирішити цю проблему? Знайди на ній свій основний колір, а потім подивися, що знаходиться на протилежному боці. Відтінки, які ти там знайдеш, безперечно будуть відмінно контрастувати з темно-синім (це жовтий, помаранчевий і зелений).

Який светр добре поєднується із темно-синіми штанами?

Тепер, коли ми знаємо, які блузки та сорочки поєднувати з темно-синіми штанами, давай подумаємо, які светри будуть найкращим варіантом. Що стосується кольору, ми рекомендуємо дотримуватися вищезгаданих правил. А як справи зі стилями? Тут багато що залежить від крою штанів. Тільки пам’ятай, що неправильно підібрані светри можуть розширити фігуру, тому дуже важливо дотримуватися правильних пропорцій. Тому до вузьких штанів одягай вільні светри оверсайз, а до широких – приталені моделі. Додамо, що наймоднішим фасоном цього сезону є асиметричний крій.

Який колір піджака підійде до темно-синіх штанів?

Щодо верху, нам ще належить обговорити піджаки. Отже, які піджаки стануть добрим вибором? Найбільш стильним рішенням стане… піджак темно-синього кольору. Костюми та монолуки – це завжди хороший варіант. Що ще? Як щодо картатого піджака оверсайз? Спробуй вибрати модель із темно-синім акцентом у візерунку. Щоб посилити модний ефект, додай на талію широкий пояс.

Який колір ременя вибрати до темно-синіх штанів?

До речі про ремені … що підібрати до синіх штанів? Якщо ти носитимеш його, наприклад, поверх піджака або светра, рекомендуємо підібрати під колір взуття або всього образу. Чи стане блакитний ремінь гарним рішенням? Тільки якщо вибрати тотал-лук. В інших випадках він може виглядати трохи дивно. Класичний чорний або коричневий ремінь стане найбезпечнішим вибором.

Які аксесуари підходять до темно-синіх жіночих штанів?

А як щодо інших доповнень? Що стосується сумочок – підбирай їх колір до відтінку взуття або всього образу. Шапки, шарфи та рукавички повинні поєднуватися з курткою або пальто, а також з характером всього комплекту. Пам’ятай, що сьогодні дуже модні рюкзаки, сумки-бананки, берети та кепки.

Нові дописи