We Love Born2be

Черевики на платформі – модна та зухвала стилізація на різні випадки

Весь світ моди божеволіє від черевиків на платформі! Тут переважають масивні тракторні підошви і широкі протектори, які стилю сильний характер. Із чим носити такий ефектний дизайн взуття? Ознайомся з найкращими стилізаціями з черевиками на товстій підошві. Обережно – із цими наборами легко втратити голову!

Черевики на платформі – з чим їх носити?

В осінньо-зимовий період черевики на платформі користуються величезною популярністю, особливо воркери. Шкіряні, замшеві, лаковані або з комбінованих матеріалів – вибір величезний! Взимку одягай черевики на платформі, утеплені м’яким штучним хутром. Теплий шар та протектор на підошві ідеальні для морозів. Який стиль вибрати? Ботильйони на платформі зі шнурівкою – універсальна модель, яка ідеально поєднується із приталеними штанами. Одягни класичні джинси або ультрамодні легінси з блискучої екошкіри і доповни їх блискучим жилетом або стьобаним пуховиком. Черевики на тракторній підошві також можуть ефектно зламати стилізацію із сукнею у головній ролі – тут ми особливо рекомендуємо приталені моделі, сукні з розкльошеним низом та класичні сукні-сорочки, прикрашені квітковим принтом. У трендах також цілий ряд черевиків джодпур на платформі, які стали наймоднішими черевиками цього сезону. Одягни їх до светра з рукавами-ліхтариками або модного гольфу оверсайз. У твоєму гардеробі є яскрава куртка? Поєднуй її з бежевими черевиками на платформі в компанії з сумкою-шоппером кольору кемел.

Черевики на платформі кольору хакі чи оливкового відтінку – абсолютний хіт. Обов’язково одягни їх з класичною паркою або ультрамодним пальто пляшково-зеленого або смарагдового кольору. Це поєднання не залишиться непоміченим! Білі чоботи на платформі стануть чудовим доповненням стилізації з бежевим хутром у головній ролі. Хочеш вибрати трохи більш жіночний стиль? Черевики на високих підборах та платформі – модель саме для тебе. Такі моделі найкраще поєднуються з коктейльними сукнями або спідницями-олівцем – вони фантастично підкреслюють фігуру і роблять вбрання дуже чуттєвим. Замість шпильок можна вибрати стійкіший каблук, тобто черевики на стовпчику та платформі. Поєднуй їх із сукнею-светром або в’язаним комплектом. Любителькам виразних аксесуарів рекомендуємо червоні ботильйони на платформі – вони чудово виглядають зі світлими куртками та візерунковими пальтами.

Чорні чоботи на платформі – стиль гранж для кожної модниці

Тобі подобаються фасони із хижою ноткою? Ти знаходишся у правильному місці – чорні черевики на високій платформі чудово впишуться у цей тип вбрання. Варто пошукати моделі, прикрашені застібками, саше, ланцюжками (хіт!) або блискавками, які змінять твій образ миттєво. У перехідні сезони можна вибирати легкі, осінні черевики на платформі чорного кольору – шукай моделі без утеплювача або з модним вирізом на щиколотці. Чудовою основою стане сукня-сорочка з екошкіри або дует приталеної сукні та косухи! Поєднуй чорні зимові черевики на платформі з довгим стьобаним пальто або теплою курткою з високим коміром. Чорні шкіряні черевики на платформі також добре виглядають із білою сорочкою оверсайз та легкими потертими джинсами. Поєднуй облягаюче боді з декольте з брюками-бойфрендами та чорними лакованими ботильйонами на платформі. Як щодо чорного total look? Він ніколи не виходить із моди! Можеш створити його з чорним светром із мереживом, чорними вузькими джинсами та чорними ботильйонами на платформі, прикрашеними золотим ланцюжком. Лише металізована коротка куртка і чорна велика сумка – карколомний образ готовий!

Потрібно більше натхнення? Дізнайся, як модно стилізувати гольфи оверсайз!

Нові дописи