We Love Born2be

Чоботи вище колін до сукні? ТАК! Пізнай улюблені фасони законодавців моди та захоплюйся!

Чоботи вище коліна, одягнені з сукнею міні або міді, виглядають фантастично! Цей дует подовжує ноги і робить силует максимально струнким та жіночним. Саме тому ми їх так любимо та охоче обираємо. У тебе немає ідеї, як поєднувати ботфорти та сукню? Ти прийшла у потрібне місце – представляємо найкрасивіші стилізації, натхненні Instagram. Вибери своє улюблене вбрання!

Яка сукня до довгих чобіт?

Чоботи вище коліна найкраще виглядають із сукнями міні або міді. Так що вибирай короткі сукні та подовжені туніки. Якщо ти віддаєш перевагу сукні у підлогу, вибери довгу сукню з розрізом до середини стегна. З кожним рухом чоботи чуттєво з’являтимуться з-під тканини сукні, і ти зможеш зачарувати всіх оточуючих. Ця пропозиція якраз до великої вечірки, наприклад, до дня народження, напередодні Нового року чи зимового весілля! Перевіреним фасоном для ботфортів стане сукня-конверт або асиметрична модель – особливо в атласному варіанті, який викликає фурор в Instagram! Також варто спробувати стилізацію, де головні ролі зіграють ботфорти та довга сорочка із закругленим низом. Цей фасон ідеально підійде в якості сукні. Порада: додай сюди широкий шкіряний ремінь та підкресли лінію талії. Як бачиш, вибір справді величезний! Більше того, дует із сукні та чобіт до коліна підійде для будь-якого випадку. На кожен день вибирай сорочку прямого крою, светр чи трикотажну сукню. Увечері зроби ставку на сукні, що облягають, з рюшами або з глибоким декольте. Тобі обов’язково сподобаються такі поєднання!

Законодавці моди люблять поєднувати узорчасті сукні з довгими чоботами. Ми також вважаємо, що це ультра-стильний набір. Візьми, наприклад, розкльошену міні-сукню в чорно-червону клітинку і доповни її чорними замшевими ботфортами. Додай до цього чорне пальто із поясом на талії. ОЦЕ ТАК! Сукні, вкриті анімалістичними принтами (наприклад, під зебру або пантеру) – це основа, яка чудово виглядає в компанії таких чобіт. Чорні шкіряні ботфорти зі вставками під зміїну шкіри + леопардова сукня з довгими рукавами припадуть до смаку кожній модниці! Поєднуй джинсові сукні з довгими чоботами на плоскому ходу, щоб створити комплект, що підходить для повсякденних прогулянок. Варто доповнити його лакованою сумочкою та плюшевим пальто.

Ботфорти та сукня – образи, які хочеться відтворити

Шукаєш натхнення для вдалої стилізації із сукнею та ботфортами? Заглянь до Instagram, там ти легко знайдеш щось для себе! Модниці у захваті від поєднання приталеної міні-сукні з воланами з ботфортами з широким верхом. Разом ці два модні хіти створюють приголомшливий комплект! Вибери, наприклад, червону сукню з рюшами та довгі широкі бежеві ботфорти. Коричневе двобортне пальто елегантного крою стане родзинкою твого вбрання. А може, у тебе в гардеробі є сукня з воланами? Вибери відповідні ботфорти на плоскій підошві з металевою вставкою на п’яті (тренд!). На вечірку можна одягти коротку сукню на вузьких бретелях та довгі шкіряні чоботи з ланцюжком. Сумочка на довгому ланцюжку і сережки у вухах доповнять модне вбрання в стилі кежуал.

У сучасних тенденціях переважають ботфорти на платформі – з якою сукнею їх можна вдягнути? Особливо рекомендуємо сукні-сорочки з малюнком, трикотажні сукні в рубчик та сукні-светри. Інстаграмери також із задоволенням вибирають дует зі шкіряної сукні та ботфортів на шнурівці. Ця ефектна стилізація ідеально вписується в тренди цього року, і водночас порадує кожну шанувальницю стилю гранж! Квіткова сукня та ботфорти на високих підборах – чудовий вибір для дівчат, які віддають перевагу більш чуттєвим вбранням. Якщо ти любиш високі підбори, то цей комплект саме для тебе, можеш використовувати його на вечірку чи романтичне побачення – додай сумку-багет і ти покажеш, що сучасна мода не має від тебе секретів. Перевіреною, класичною стилізацією стане поєднання чорної сукні та довгих чобіт на шпильці – додай сюди яскраві аксесуари, щоб трохи пожвавити вбрання.

Шукаєш більше натхнення? Обов’язково перевір, як ефектно стилізувати светр із оборками!

Нові дописи