We Love Born2be

Шльопанці на високих підборах – створи модне літнє вбрання!

Які шльопанці стануть першокласним хітом цього літа? Безперечно моделі на високих підборах, які з’являються в профілях популярних модниць всього світу. Цей тренд, безперечно, залишиться з нами надовго, так що шльопанці на високих підборах варто додати до своєї колекції вже сьогодні! Вибір величезний – від мінімалістичної класики до футуристичних форм і нестандартних поєднань кольорів. Ми розповімо, які моделі найпопулярніші. Ми також покажемо тобі найкращі стилізації з високими підборами. Перевір їх!

Літні образи з шльопанцями на підборах

Високі підбори чудово підходять для повсякденного образу. Сміливо одягай їх на прогулянку, за покупками чи в кіно з коханим. Прекрасною основою для кежуал вбрання стане міні-сукня кольору фуксії (гарячий тренд цього літа!), прикрашена луговим принтом. Додай до неї лаковані рожеві шльопанці на підборах. Також хітом цього року є комбінезон із широкими штанинами, покритий візерунком із яскравих кольорів. Поєднуй його з взуттям того ж відтінку, що і на тканині, наприклад, з рожевими або зеленими шльопанцями. До речі, елегантний комбінезон стане чудовою основою для весільного вбрання! У спеку вибери міні-сукню з дихаючої бавовни або віскози. Цього сезону лідирують моделі, прикрашені абстрактним візерунком в інтенсивних тонах. Повз таку основу складно пройти байдуже, особливо якщо доповнити її шльопанцями на геометричному підборі. Пропонуємо дует з помаранчевої приталеної сукні і зелених шльопанців на високих підборах. WOW-ефект гарантовано!

Шльопанці на підборах із квадратним, злегка розкльошеним носком – сильний тренд уже кілька сезонів. Вони сподобаються всім жінкам, які люблять вбрання прямо з Тижня моди. Хорошим вибором стануть також стьобані шльопанці на шпильці з простроченням у вигляді ромбів, смужок або трикутників. Носи їх, наприклад, з широкими джинсовими шортами і вкороченими топами з малюнком. І на цьому новини не закінчуються – зверни увагу на шльопанці з м’якого текстильного матеріалу та елегантним тисненням – їх варто поєднувати з діловим костюмом. До списку хітів також увійшли прозорі шльопанці на високих підборах. Це модель з широкою прозорою смужкою на пальцях. Дизайнери подбали і про цікаві деталі – наприклад, про прозорі підбори, платформу з глибоким вирізом посередині або ювелірні прикраси на ремінці. Як щодо стилю бохо? Одягни довгу сукню з вишивкою світло-бежевого кольору і додай до неї білі шльопанці на низьких підборах. Особливо рекомендуємо моделі з модним вузлом на пальцях або вузькими ремінцями, що стабілізують стопу. Мюлі на високих підборах також цікава пропозиція – вибирай замшеві чи шкіряні моделі.

Елегантні шльопанці на високих підборах

Асортимент шльопанців також рясніє елегантними моделями. Найбільш популярні, як завжди, класичні чорні моделі. Вони бувають у різних варіантах – на шпильці чи стовпчику, з широким поясом, ремінцями, вузлами чи стразами. Є з чого вибрати! Чорні шкіряні шльопанці на шпильці або високому підборі красиво контрастують зі штанами світлих відтінків. Вибирай світлі джинси, пудрово-рожеві чи блакитні сукні, або ж бежеві широкі шорти. Бежеві шльопанці на підборах красиво виглядають із сукнями та блузками насичених кольорів, наприклад, трав’яно-зеленого чи оранжевого. Золотисті шльопанці ідеально підходять для святкового та весільного вбрання. Вони найкраще поєднуються з червоною сукнею або зеленим комбінезоном із поясом, зав’язаним на талії. Також можна вибрати шльопанці на високих підборах з ланцюжком – вони впишуться у гламурний стиль.

Вечірку в стилі 90-х урізноманітниш шльопанцями на високих підборах з хутром. Цього сезону на подіуми вийшли пухнасті високі шльопанці на металевій шпильці, підборах у формі пісочного годинника або з прикріпленими стразами. Вони стануть родзинкою будь-якої стилізації та запам’ятаються всім учасникам заходу. Ми були в захваті від шльопанців на товстому підборі та платформі, що нагадують туфлі Мері Джейн. Цього літа панують однотонні та металеві моделі. Їх можна носити, наприклад, з літніми розкльошеними спідницями або моделями міді. Також шукай найефектніші шльопанці на високому золотому підборі. Ці фасони ідеально підходять для вечірнього образу, наприклад, з довгим коктейльним платтям у головній ролі. Поєднуй їх з аксесуарами із золотими акцентами, наприклад, з лакованою сумочкою на ланцюжку. Ось найгарячіші кольори сезону!

Дивись також як стильно носити шльопанці кольору фуксії!

Нові дописи