We Love Born2be

Яке взуття підібрати до мереживної сукні

Мереживна сукня відмінно підійде для любительок романтичного стилю. А також для офіційних, вечірніх і повсякденних образів. Все залежить від крою і кольору виробу. Якщо вирішуєш, яке взуття підходить до мереживної сукні, продовжуй читати! У нас є кілька корисних порад для тебе!

Сукня з мережива і взуття на низькому ходу – так чи ні?

Не знаєш, чи можеш взути плоске взуття до мереживної сукні? Звісно так! Проте, треба пам’ятати, що взуття повинно відповідати характеру образу і події, яку ти збираєшся відвідати. Що це означає? Чоботи до мереживної сукні стануть правильним рішенням, якщо ти вибрала повсякденний стиль. Так само, як і ботильйони. Це взуття відмінно підійде для неформальної прогулянки з друзями або вечірки в клубі. Влітку таким же гарним рішенням під сукню будуть босоніжки, особливо під сукні в стилі бохо. У свою чергу, якщо збираєшся на офіційний прийом, наприклад, на весілля, і не хочеш чи не можеш, надіти туфлі на високих підборах, вибери класичні, елегантні балетки.

Хочеш зламати дівочий характер мереживної сукні, і тобі не потрібно дотримуватися правил елегантного стилю? Доповни свій образ мартінсами або кедами – в результаті він набуде більш вільного характеру. Підбери до стилізації крислатий капелюх і косуху – будеш виглядати стильно і почувати себе комфортно. Рок-стиль знову повертається в моду!

Які туфлі підходять до мереживної сукні?

Збираєшся надіти туфлі? Не уявляєш, як їх поєднувати з сукнею? В цьому випадку, найбільш важливим буде підбір кольору. Яке взуття надіти під чорну мереживну сукню для весілля? Коли мова йде про чорний колір, то у тебе є багато можливостей. При пошуку яскравих кольорових акцентів постав на червоний або фіолетовий. У свою чергу, якщо ти прихильниця спокійних, безпечних поєднань кольорів, можеш вибрати взуття в нюдових або сірих відтінках. Як правило, будь-який колір туфель відмінно сполучається з чорною сукнею.

Яке взуття, в свою чергу, добре підійде до сірих мереживних суконь? Сірий можна поєднувати з червоним, бордовим, сіро-бежевим або чорним. Сіра сукня також буде мати гарний вигляд з білими туфлями. Однак, якщо хочеш переконатися, що весь наряд виглядає досить гармонійно з точки зору кольору, вибери взуття у відтінку сукні. Невелика хитрість – якщо хочеш оптично подовжити ноги, одягни взуття, колір якого буде максимально наближений до кольору твоєї шкіри. Ідеальний варіант – матові тілесні туфлі із загостреним носком. Зверни увагу і на те, який декор має сукня, яку ти збираєшся надіти. Якщо вона пишна, вибери приглушене, ненав’язливе взуття та аксесуари. У протилежній ситуації, можеш дозволити собі більше божевілля і разом із простою сукнею надіти яскраві туфлі контрастного кольору.

Колір сукні і вибір взуття: про що треба пам’ятати?

Колір взуття повинен гармонійно поєднуватися або ефектно контрастувати з кольором сукні – це ти вже знаєш. Як це виглядає на практиці? У нас є для тебе кілька підказок! Яке взуття надіти під червону мереживну сукню? У разі червоного, який є сміливим кольором, який одразу впадає в очі, варто взяти взуття в більш спокійних відтінках, пом’якшуючи насиченість кольору всього наряду. До червоного підійде чорний, бежевий або сіро-бежевий, а також світло-сірий.

Яке взуття підходить до білої мереживної сукні? У випадку з білим, можеш дозволити собі взуття насиченого бордового, фіолетового, рожевого або сірого кольору. Але пам’ятай, що в цьому випадку найбезпечнішим рішенням буде вибір сумки під колір взуття або під колір сукні. Використання третього сильного кольору може легко перевантажити твій образ. Варто зробити те ж саме при виборі взуття для бежевої мереживної сукні. Бежевий виглядає добре з червоним і бордовим. Для бежевої сукні чорне взуття може бути занадто темним. У свою чергу, взуття для синіх мереживних суконь може бути червоним, чорним або сірим. Синій – це універсальний колір, який добре поєднується з багатьма типами нарядів і може бути альтернативою чорному.

Яке взуття підібрати до оригінальної м’ятної сукні? М’ята – це колір, який слід використовувати з обережністю, не можна вибирати до нього взуття темних відтінків. Якщо у тебе немає можливості надіти взуття під колір сукні, одягни сіро-бежеві або бежеві туфлі на високих підборах. Так само підбирай взуття до мереживної сукні пудрово-рожевого кольору. Загалом, яскраві пастельні тони найкраще виглядають в поєднанні з туфлями світлих відтінків.

ПАМ’ЯТАЙ! Вибираючи взуття для мереживної сукні, враховуй характер заходу. Якщо тобі потрібно виглядати елегантно, одягни позачасові високі підбори або – в ситуації, коли ти не хочеш чи не можеш носити високі шпильки, – одягни класичні балетки. Більш того, взуття повинно відповідати відтінку твоєї сукні. Для світлих суконь старайся підбирати світле взуття. Найбезпечнішим вибором, незалежно від кольору основи твоєї стилізації, стануть туфлі тілесного відтінку, максимально наближеного до кольору твоєї шкіри.

Нові дописи