We Love Born2be

Як носити довге пальто? Представляємо кращі образи

Хоча цей предмет одягу і асоціюється з модою попереднього століття, сучасні модниці прекрасно знають, що його наявність в гардеробі дає тільки переваги. Конкретні приклади? Він добре захищає від холоду, приховує дрібні недоліки фігури і додає стилю будь-якому образу. Про що мова? Звичайно, про довге пальто! На якій моделі варто зупинити свій вибір? В цьому випадку у тебе повна свобода, оскільки дизайнери представили найрізноманітніші фасони. Виникає питання, як створити стильний наряд з довгим пальто в головній ролі, і які аксесуари до нього підібрати? Якщо тобі цікаво, обов’язково прочитай нашу статтю. Сподіваємося, що ти знайдеш в ній натхнення і багато корисних ідей.

Кому краще всього підійде довге пальто?

Довге пальто може носити тільки струнка і висока дівчина? Думаємо, багато жінок задають собі саме таке питання. Від давна існує думка, що тільки жінки з осиною талією і модельним зростом будуть виглядати в ньому чудово. Чи так це насправді? Зовсім ні. Все залежить від фасону і тканини, з якої пошитий одяг. Тому, якщо правильно підібрати фасон, пальто в довгій версії може також з’явитися в гардеробі у невисоких і не зовсім худих дівчат. Наші поради? Високі і стрункі жінки можуть дозволити собі пряму модель або навіть оверсайз. А що робити невисоким дівчатам? В цьому випадку краще всього підійде модель з чітко визначеною (наприклад, за допомогою широкого пояса) талією. Жінкам з пишними формами не варто робити ставку на пуховики або товсті вовняні моделі. Чому? Такі пальта додадуть зайвих кілограмів. А що з кольором? Пам’ятай, що темний колір підкреслює фігуру, а яскравий – притягує увагу.

Довге жіноче пальто – представляємо кращі стилізації

Як носити довге пальто? Кращим джерелом натхнення стануть образи зірок, адже ця модель давно завоювала серця знаменитостей. Хто відноситься до числа шанувальників довгого пальта? З повною впевненістю до них можемо віднести Кім Кардашьян. Дружина Каньє Уеста не раз демонструвала себе в такому одязі. Наші улюблені образи? Безумовно, той, що поєднує в собі бежеву сукню, кремові туфлі з 3D-аплікаціями і пальто піщаного відтінку. Другий варіант? Він включає в себе ванільну спідницю-олівець, а також пальто максі такого ж відтінку. Взуття? Дуже популярна модель минулого літа – туфлі на підборах з пластиковими ремінцями. Хто ще носить довге пальто? Джіджі Хадід. Модель вибрала один з найбільш гарячих образів останніх сезонів, а саме… тотал-лук. До бежевого пальта-максі вона додала комбінезон з широкими штанинами такого ж відтінку і туфлі на шпильці тілесного кольору. Ефект? Чудовий! В чиєму гардеробі ми також знайдемо даний вид верхнього одягу? Меган Маркл. Герцогиня Сассекська поставила на сіру модель, зав’язану поясом на талії, хустку такого ж відтінку, а також чорні широкі брюки і туфлі на шпильці. Цікавить кежуал варіант? Поглянь на образ Блейк Лайвлі. Актриса зробила ставку на руду, шкіряну модель, яку поєднала з синьою сорочкою, сірими картатими брюками (з рудим акцентом у візерунку) і коричневими напівчеревиками на шнурівці. Хочеш викликати захват у колег по офісу? Обов’язково прийди на роботу в такому сеті!

А на які образи ми ставимо? На кожен день довге пальто можеш сміливо поєднувати з улюбленими джинсами і джинсовою сорочкою (джинсовий монолук – завжди гарне рішення для осені), додай до цього білі снікерси або ковбойські чоботи. А на вечір? Пальто максі чудово виглядає з сукнею-міді, прикрашеною воланами, а також з високими чобітьми на шпильці або ботильйонами на шнурівці (маст-хев цієї осені).

Які чоботи підходять до довгого пальта? Ось найгарячіші пропозиції

І хоча довге пальто ми можемо носити в будь-яку пору року, найпопулярніший час для них – осінь і зима. А коли за вікном температура падає, краще всього надіти високі чоботи. На чому варто зупинити свій вибір? Наймоднішим варіантом стануть моделі з шкіри або екошкіри з трохи більш широким верхом і на підборах-стовпчику. Прекрасною ідеєю буде додати в свій образ все ще модні ботфорти або класичні рідінги. А якому взуттю ми показуємо червоне світло? Безумовно, високим чоботам з відкритим носком, в поєднанні з довгим пальто вони будуть виглядати безглуздо і неестетично.

Як носити довге чоловіче пальто? Ми підкажемо!

Чоловіки також можуть носити довге пальто? Звичайно, так! А на яких образах у цьому випадку краще зупинити свій вибір? Ми рекомендуємо використовувати такий верхній одяг у стилізаціях кежуал. Так що сміливо одягай пальто-максі разом з джинсами, светром і спортивним взуттям. Інший варіант? До джинсів додай сорочку з деніму і напівчеревики до щиколотки на шнурівці. А як щодо костюма? Чи варто поєднувати його з довгим пальто? Звичайно, але тут обов’язково вибери фасон оверсайз.

Яке взуття надіти до чоловічого довгого пальта? Ці моделі стануть модним попаданням в яблучко

Яке ще взуття варто поєднувати з довгим пальтом? Як ми вже згадували раніше, відмінним вибором стануть кросівки або снікерси, а також напівчеревики до щиколотки на шнурівці. Хорошим варіантом виявиться пара елегантних туфель або челсі. Від чого краще відмовитися? Звичайно ж, від літнього взуття – сандалі, шльопанці, еспадрильї залиши на інший випадок.

Нові дописи