We Love Born2be

Як носити жіночі лофери – стилізації

Лофери – це класика у світі взуття. Наявні в моді вже багато сезонів, як і раніше, вони є об’єктом бажання серед усіх жінок. У чому полягає їх феномен? Зручне, комфортне й дуже стильне взуття щороку повертається в нових версіях, захоплюючи своїх шанувальниць. Це ідеальна модель на літо, яку можна одягнути також в перехідному сезоні – навесні чи восени. Їх можна зустріти у багатьох стилях і випусках – від класичних туфель без зайвих деталей до моделей в ультрамодних тваринних принтах і з ефектними прикрасами. Таке взуття без проблем підійде і для любительок класики чи гламурного стилю, і для прихильниць етно і бохо мотивів. Лофери – це взуття, яке підходить до багатьох стилізацій. В елегантних комплектах вони відмінно замінять шкіряні напівчеревики, туфлі-човники і навіть шпильки, а в міських образах – це чудова альтернатива балеткам і еспадрильям. Однак, лофери – це те взуття, яке або люблять, або ж ні. Цікаво, коли і як носити таку модель? До чого вона підходить? Ми переконаємо, що лофери – це must have в гардеробі кожної жінки, незалежно від її вподобань.

Чи можна вважати лофери модним взуттям?

Звичайно, що так! Жіночі лофери тріумфують на модних подіумах та вулицях уже кілька сезонів поспіль. Декому може здатися, що це застаріла модель, яку варто замінити чимось більш стильним. Мода не стоїть на місці, але не у випадку з лоферами! Такої ж думки є дизайнери, які щороку змагаються в ідеях, як прикрасити і надати яскравості цьому простому фасону взуття, доводячи тим самим, що комфорт можна поєднувати з привабливим зовнішнім виглядом і сучасним дизайном. Який з цього ефект? Лофери сьогодні можна зустріти як в класичній версії без зайвих деталей, так і в поєднанні з хутром, китицями, помпонами, пряжками, блискітками, перлами, камінцями й ланцюжками. Варіантів є досить багато, так що кожна жінка – прихильниця класичного стилю і шанувальниця гламурних образів – знайде для себе відповідну модель.

Позачасові і стильні – лофери повинні бути в кожному жіночому гардеробі. Вони вже багато років користуються великою популярністю і ніщо не вказує на те, що ця тенденція може змінитися. Якщо у тебе ще немає хоча б однієї пари цього культового взуття, то новий сезон – це найкраща можливість надолужити згаяне. Ти закохаєшся в лофери після першої ж примірки!

 

З чим носити лофери

Жіночі лофери – це універсальне й завжди актуальне взуття, з яким ти зможеш створювати стильні вбрання на кожен день і на роботу. Чорні, сірі, сині і коричневі моделі – це класика, якої не може не бути в гардеробі кожної модниці, як і тієї жінки, яка цінує класику і приглушені кольори. Таке взуття є відмінною базою для багатьох варіантів стилізацій на всі випадки життя. Воно без проблем поєднується практично з усім одягом з жіночого гардеробу. Так що сміливо міксуй стилі і насолоджуйся модою!

Лофери в поєднанні з сукнею

Сукня і лофери – це, безумовно, вдалий дует! Цікаво, до яких суконь буде пасувати таке взуття? До всіх! Приталених і розкльошених, однотонних і кольорових. Вибір тільки за тобою! Легка романтична сукня з воланами – чудова основа для золотих або срібних лоферів з екошкіри. Замість сукні можеш сміливо одягнути вишиту туніку білого кольору – до неї найкраще підійдуть замшеве взуття з бахромою і коричнева сумочка. Ось і наряд в стилі бохо готовий в одну мить! Чорна маленька сукня – незамінна база для лоферів. Отримаєш елегантний образ, якщо вибереш взуття з принтом зміїної шкіри чорного, білого і сірого відтінків. Елегантний і стильний жакет та клатч стануть лаконічним завершенням такого комплекту – можеш сміливо використати його для роботи чи ділової зустрічі.

 

Лофери і спідниця? Чому б і ні!

Лофери успішно можна поєднати зі спідницею довжини міні, так і з фасоном максі. Джинсова спідниця, футболка з принтом та пара срібних лоферів на танкетці – ефектний наряд, який не залишиться непоміченим!

Шанувальницям романтичних стилізацій обов’язково сподобається комплект, який складається з довгої плісированої спідниці максі в пудрово-рожевому кольорі і приталеної блузки. Відмінним доповненням такої стилізації стануть лофери на платформі, які додадуть кілька сантиметрів зросту. У прохолодні вечори такий дівочий образ поєднай із шкіряною курткою і «вау» ефект гарантований!

Які штани обрати до лоферів?

Лофери відмінно виглядають в компанії елегантних штанів, і це нікого не дивує! Стильний наряд на роботу створиш, поєднавши чорні штани-сигаретки або чіноси, приталений піджак того ж кольору і білу сорочку з комірцем. Такий комплект, доповнений лакованими лоферами в чорному кольорі і портфелем, стане ідеальним вибором для важливої бізнес-зустрічі. Можеш сміливо вибрати бордове або червоне взуття. Не забувай про доповнення! Ремінь і сумочка такого ж відтінку підкреслять оригінальний характер стилізації. Лофери однаково добре поєднуються з повсякденним стилем. Сміливо можеш носити їх з футболками з V-подібним вирізом і завуженими джинсами. Для такого стилю вибери взуття з хутром і золотою пряжкою, такий декор добавить образу шарму і підкреслить твою обізнаність в останніх модних тенденціях. Велика сумка й сонцезахисні окуляри відмінно доповнять міський образ. Восени і навесні накинь на плечі тренч або пальто і будеш відчувати себе модно й комфортно кожного дня!

Цікаво, чи підходять лофери до коротких шортів? Звичайно, так! Влітку без вагань поєднуй їх з шортами і легкими блузами. В таких наборах ідеально виглядатиме блакитне або світле взуття (бежеве чи біле), обов’язково з модними аксесуарами! Сумка-мішок і капелюх доповнять стильний лук, який підійде як на пляж, так і для прогулянки.

 

Жіночі лофери з шкарпетками чи без?

Мода на лофери повертається, як бумеранг, і з нею виникають питання: чи можна поєднувати таке взуття з шкарпетками, чи носити його на босу ногу? Лофери і шкарпетки – невдале поєднання, і це важливо пам’ятати. Шкарпетки, які виглядають із взуття, на думку багатьох стилістів, є ознакою поганого смаку. Тому, щоб уникнути модних ляпів, лофери слід взувати на босу ногу. Якщо ж ти продовжуєш наполягати на шкарпетках – вибери сліди. Вони легко вирішать естетичну проблему, а також дозволять почувати себе комфортно навіть в прохолодні осінні дні. 

Стильні лофери і з року в рік набирають все більшу кількість шанувальниць. Що цікаво, культове взуття на плоскій підошві подобається не тільки жінкам, але й чоловікам. Це й не дивно, адже такі моделі зручні, ефектні і завжди модні. Лофери стануть чудовим доповненням і повсякденної, і елегантної стилізації. Вони пасуватимуть до суконь та спідниць, чіносів та джинсів. Якщо намагаєшся створити оригінальний образ, який відповідатиме світовим модним тенденціям, черпай натхнення від стиля знаменитостей. Лофери полюбили блогери, зірки шоу-бізнеса і трендсетери по всьому світу – на їхніх профілях обов’язково знайдеш цікаві ідеї, які можеш використати у створенні образів для різних випадків.

Акутальні й стильні лофери повинні бути в кожному жіночому гардеробі. Стануть ідеальним вибором, коли підвищується температура повітря і ти починаєш шукати легке і комфортне взуття. Ми їх обожнюємо! Оригінальні моделі знайдеш в інтернет-магазині Born2be. Неймовірно стильні черевики – це ідеальна основа для багатьох вдалих стилізацій. Можеш одягнути їх на побачення, зустріч з друзями чи бізнес-ланч. Це модель, яка чудово прижилася і в чоловічій моді. Цікаво, з чим носити чоловічі лофери? Ознайомся з нашою наступною статтею. Там ти знайдеш безліч пропозицій стильних нарядів на всі випадки життя.

Нові дописи