We Love Born2be

Як носити чоловічий снуд? Представляємо стильні рішення на будь-який випадок

Відпустка вже позаду, а значить, саме час подумати про свій осінній гардероб і привести його в порядок. Що ми маємо на увазі? Саме зараз ідеальний момент, щоб літні куртки поступилися місцем більш теплим моделям, а шорти джинсам і чіносам. Кінець літа – це також момент, коли варто витягти з своєї шафи теплі аксесуари, такі як шапки або снуди. Зупинимося на останньому варіанті, адже саме цей аксесуар не тільки зігріє твою шию в холодну погоду, але і додасть вишуканості будь-якому стилю. Цікаво, як носити чоловічий снуд і яким чином його можна стильно додати в свої образи? Відповіді на ці запитання знайдеш у цій статті.

Як носити чоловічий снуд? Представляємо модні рішення

Що таке снуд? Під цією назвою ховається не що інше, як шарф зі зшитими кінцями. Багато хто називає його також круговим шарфом або «хомутом». Навіщо робити ставку на нього у своїх стилізаціях? Ну, якщо чесно – це один з найбільш модних і практичних аксесуарів для осінньо-зимового сезону. Цікаво, як його носити? Може здатися, що зав’язати снуд – це простіше простого, але, насправді існує кілька варіантів цієї дії. Найпопулярніший – просто надіти його через голову і залишити у вільному положенні. Другий спосіб? Одягни «хомут» навхрест через голову. Скільки «петель» зробити? Вирішуй сам. Шарф-снуд може мати різну довжину, тому тут все залежить від фасону і твоїх особистих уподобань. Що ще можна зробити з таким аксесуаром? Якщо довжини кругового шарфа досить, ти можеш надіти його на плечі і вільно перекинути через шию. Також з нього можна зробити капюшон – в цьому випадку істотне значення має ширина снуда.

Чоловічий шарф-снуд - з чим носити, щоб виглядати стильно і відчувати себе максимально комфортно? Найкращі ідеї образів

З чим носити чоловічий шарф-снуд? Модні ідеї на будь-який випадок

З чим можна одягнути чоловічий снуд? Перш ніж відповісти на це питання, відзначимо, що цю модель можна стилізувати як з пальтом, так і курткою. Крім того, цей аксесуар буде добре поєднуватися і з елегантними, і з повсякденними образами. Варто пам’ятати, що створюючи більш шикарний наряд, слід також звернути увагу на матеріал, з якого зроблений шарф-хомут. І все-таки більшість шарфів такого типу будуть більш актуальні для повсякденних стилізацій. До речі, чи знаєш ти, що снуд відмінно захищає горло (і не тільки!) від вітру під час тренувань в холодну погоду? Але це не означає, що такий аксесуар не підійде для костюма чи піджака. Тут головну роль відіграє саме модель шарфа. А як носити його з курткою або пальто, де є капюшон? Найкраще витягнути його з-під снуда.

На які конкретно образи зі снудом варто звернути увагу, щоб кожен раз виглядати модно? Якщо хочеш додати круговий шарф в свої повсякденні наряди, поєднуй його з джинсами, сорочкою з деніму, стьобаним жилетом і спортивним взуттям. Інший варіант? Поєднай його зі светром, трикотажними штанами, високими черевиками на шнурівці і пуховиком. З чого складається рецепт більш елегантного образу? Створи стилізацію з допомогою класичної футболки, піджака, чіносів і лоферів. Що надіти зверху? Тренч буде відмінним доповненням до цього луку.

Нові дописи