We Love Born2be

З чим носити чоловічі лофери – ідеї стилізацій

Як носити лофери? Який одяг найкраще підійде до такого взуття? Коли і на які випадки можна вибрати чоловічі лофери? Варто одягнути стильну модель для офіційної зустрічі чи сімейної урочистості? Чи підходять вони для повсякденних образів? Про все це дізнаєшся в нашій статті!

Чи чоловічі лофери можна вважати модним трендом?

З цього питання доречно почати. Лофери – це вид взуття, який люблять або ненавидять. Його створюють як для жінок, так і для чоловіків. Ми вже писали про те, з чим варто носити жіночі лофери. У літню пору ідеальним вибором стане замшева модель. До чого вона підходять? Для мінімалістичного стилю варто віддати перевагу чорним лоферам. Вони відрізняються елегантністю та універсальністю, тому підходять для різноманітного одягу. Все, що потрібно зробити для створення ефектного образу – одягнути білу сорочку, штани-чіноси, лофери і завершити образ гарним піджаком. Вибираючи взуття коричневого кольору, роби ставку також на мінімалізм. Яка сорочка підійде до коричневих лоферів? Обери синій, білий або ж сірий колір сорочки. Такий елегантний шик в поєднанні з лляними штанами змусить відчувати себе легко й невимушено. Якщо задумуєшся, які лофери обрати, рекомендуємо модель з ремінцями замість шнурівок. Такий акцент у твоїй стилізації сподобається усім. Лофери можна сміливо носити в офісі. Для стиля кежуал прекрасним вибором стане темно-синя модель, яку вдало поєднаєш з сірими чіносами, коричневими штанами slim fit чи костюмом.

З чим носити чоловічі лофери?

Мокасини до ділового костюмаЛофери до ділового костюма – так чи ні?

Сезон весіль у розпалі, а це означає, що пора обирати відповідний костюм. Наймодніші в цьому сезоні будуть відтінки сірого, темно-синій, блакитний, а також бордовий і коричневий кольори. Яке взуття підібрати для такої стилізації? Ідеальним вибором стануть лофери. Зверни увагу на шкіряні моделі класичного чорного чи коричневого кольору. Якщо віддаєш перевагу замші, зроби ставку на темно-синій відтінок. Костюм і лофери – це практично ідеальний набір. Трохи італійський акцент змусить почувати себе легко і приємно. Лофери для офіційних виходів найкраще використовувати в літній період. В цей час у туфлях трохи незручно і спекотно. Тому лофери влітку – це постріл в 10. Хочеш виглядати неперевершено? Поєднай синій костюм з чорними лоферами! Для більш сміливих пропонуємо поставити на контрастний червоний колір.

Які штани вибрати до лоферів?

Чоловічі лофери – це, безсумнівно, гарячий тренд на літо. Які штани до них одягнути, щоб виглядати ідеально? Варіантів багато. Але давай почнемо з найпростіших. Чіноси і лофери – стильний американський образ. Стилізація не повина бути крикливою! Все, що тобі потрібно зробити, це вибрати однотонні чіноси бежевого, кремового або сірого кольору, а наряд розбавити злегка розстебнутою синьою, білою чи рожевою сорочкою. Ідеальним вибором будуть сорочки з лляного матеріалу, але про це ми напишемо в наступній статті. У спортивній версії віддаєш перевагу джогерам? Проте, поєднання джогерів і лоферів – не найкраща ідея. Джогери варто одягати разом з кросівками та кедами, і цього варто дотримуватися! Класичним і стандартним рішенням є вибір чорних штанів у поєднанні з лоферами такого ж або коричневого кольору. Тоді наряд можна доповнити відповідною сорочкою з італійським комірцем і лляним піджаком. Лофери з елегантними штанами підійдуть для багатьох випадків. Перш за все, варто вибирати їх в найтепліші дні року для весіль, хрестин та офіційних вечірок. Ми знаємо, що чоловікам дуже подобається червоний відтінок, який вони охоче використовують у своїх стилізаціях. Червоні лофери… з якими штанами їх одягнути? Вибери найпростіші рішення, наприклад, чіноси синього чи чорного кольору. Пам’ятай, що верх повинен бути елегантним – класична сорочка чи вишукана футболка-поло. Важливо, щоб штанини закінчувалися на висоті щиколотки!

Літом ідеальним вибором стануть лляні штани. Сірі або білі моделі будуть найбільш практичними в спекотні дні. Лофери, сірі штани і біла футболка – прекрасне рішення! З допомогою білих лоферів і штанів цього ж кольору створиш ефектний монолук! До коричневих лоферів також одягни лляні штани. Їх темно-синій відтінок ідеально підкреслить елегантне вбрання для сімейної вечері. Універсальним кольором вважається також бежевий. Білі лляні штани, розстебнута сорочка темно-синього кольору, капелюх і бежеві лофери! Ось це справжній хіт!

 

Чоловічі лофери і джинси?

Чи підійдуть лофери до джинсів? Однозначно, ні. Лофери і джинси – це невдале поєднання. Якщо для чіносів або ж вищезгаданих лляних штанів лофери – це плюс, то з джинсами їх поєднувати не варто. Винятком може стати модель, яка за зовнішнім виглядом нагадує плетені еспадрильї. Лофери і джинси, якщо вони вже повинні бути в парі, мають бути одного кольору, трохи сонячного, солом’яного. Лофери в поєднанні з джинсами можуть захиститися тільки тоді, коли штанини будуть підкоченими. Відмовся від широких фасонів в стилі regular.

Лофери до шортів – вдале рішення?

Чоловічі лофери також чудово виглядатимуть в поєднанні з шортами. Ті, що темно-синього, кремового або коричневого кольору, створять стильний дует з шортами-бермудами. Наверх, в залежності від випадку, одягни чоловічу футболку-поло або модель з V-подібним вирізом. Не поєднуй лофери зі спортивним одягом. Це величезна помилка! Такий гардероб пригодиться для тренування або ранкової пробіжки. Він пригодиться також ввечері, коли збираєшся на басейн. Тоді можеш одягнути шльопанці.

Чоловічі лофери з шкарпетками чи без?

З цим вічним запитанням стикається безліч чоловіків. Одне можемо сказати точно, лофери і шкарпетки завжди були в парі. Шкарпетки-сліди повинен вибрати під конкретний випадок. Хоча це здається логічним, що шкарпетки для лоферів є необхідністю, потрібно дотримуватися кількох простих правил. Перш за все, необхідно визначити основу стилізації. При виборі однотонного костюма одягни довгі шкарпетки, які будуть того ж відтінку. Обираючи двоколірний костюм в британському стилі, віддай перевагу довгим шкарпеткам з модним принтом. Ідеальним рішення буде модель в горошок або смужку. Якщо крій костюма відповідає літній порі, вибери коротші носки. Те, що обов’язково потрібно уникати, так це одягати лофери на босу ногу. По-перше, ти ризикуєш натерти ноги, а по-друге, піддасиш взуття більш швидкому зносу. Які шкарпетки підійдуть для лоферів у літню пору? Найкраще пасуватимуть низькі, а чудову базу стилізації створять шорти і сорочка-поло.

Лофери якого кольору вважаються наймоднішими?

З цим питанням стикається безліч чоловіків. Якщо ти є шанувальником сучасної класики, обери сині, вони з року в рік залишаються в моді. До чого їх одягати? Вони підійдуть практично до всього, хоча найкраще будуть виглядати з білими штанами-трубками. Якщо віддаєш перевагу елегантності, постав на чорний колір. З чим їх носити? З чорними чіносами чи однотонним діловим костюмом. Існує модель, якої не варто обирати, це білі лофери. Стилізації з таким взуттям вже трохи застаріли. Якщо любиш виділитися, зроби акцент на червоні лофери. З ними важче створити гармонійний образ, але, при правильному комбінуванні, ти не залишишся непоміченим! Одягни до них темно-сині штани і сорочку білого кольору. Якщо цінуєш класику і обожнюєш лондонський лук, вибери взуття темно-синього або коричневого забарвлення. Стилізації з таким модельним рядом найприємніше створювати. Сірі штани в поєднанні з піджаком в клітинку стануть хорошим варіантом для роботи. Чорні штани в поєднанні з коричневим піджаком і коричневими мокасинами можеш вибрати для виходу в театр або оперу. У свою чергу, в список популярних в цьому сезоні відтінків входять також бордовий та сірий. Стилізації з такими лоферами ідеально підійдуть для офіційних та повсякденних образів.

Лаковані лофери – стилізації офіційного характеру

З чим носити лаковані лофери? З діловими костюмами, шкіряними штанами чи смокінгами! Чорні лаковані лофери ідеально підходять для стилізації зі шкіряними штанами в головній ролі. Додай до цього звичайну білу футболку і косуху. Таке вбрання стане ідеальним рішенням для вечірки або концерту. Для офіційних прийомів, таких, як прем’єра в театрі чи бізнес-зустрічі вони також підійдуть. Хорошим вибором стане модель із золотою пряжкою або декоративними каменями, яка є показником істинного авангарду.

Замшеві лофери для найбільш вимогливих

Піджак і лофери – це наряд для чоловіка з великим відчуттям стилю й естетики. Замшеві лофери крім того, що є модними, мають оригінальний дизайн. Поєднуй їх з піджаком і приталеною сорочкою і не забувай про модні аксесуари. Ідеально підійде годинник зі шкіряним ремінцем і об’ємна сумка, як на тренування, з екошкіри.

Нові дописи