We Love Born2be

Колір хакі – з чим поєднувати землистий відтінок, щоб не було одноманітності?

Один з відтінків, який протягом багатьох років торжествує в каноні модних тенденцій і продовжує повертатися в нових версіях, – це хакі. Колір, що асоціюється з природою і спокоєм, легко трансформується в ефектний феноменальний образ. Як? Відкрий для себе наймодніші сполучення і готові варіанти стилізації, які підійдуть на будь-який випадок!

Колір хакі – що це за колір і чим він відрізняється від інших відтінків зеленого?

Однозначно визначити колір хакі складно. Це відтінок, який коливається десь між сірим, зеленим, коричневим, каштановим і землистим відтінком. Деякі версії дуже жовті і навіть мають злегка оливковий відтінок. Шанувальниці модних трендів прекрасно знають, що таке колір хакі. Однак вони не завжди впевнені, з чим його поєднувати, щоб не перевантажувати стилізацію і в той же час не виглядати занадто монотематично. Хочеш дізнатися ці секрети?

Колір хакі – прекрасний приклад кольорів землі, тобто тих, які безпосередньо асоціюються з природою і свободою. Не дивно, що в одязі кольору хакі солдати ховалися від ворога. Землисті, коричневі відтінки змішувалися з лісовими деревами і землею, а приглушена зелень акуратно змішувалася з травою або чагарниками. Військова форма часто була покрита камуфляжним малюнком, що дозволяло ще краще маскуватися. Колір хакі також асоціюється з костюмом культового персонажа Індіани Джонса. Але це все, коли справа стосується визначення та невеликого нарису історії. Перейдемо до деталей, які цікаві кожній модниці!

Колір хакі – кому він підійде?

Кожен з нас добре виглядає в хакі. Проте врахуй, що не всі предмети одягу добре підходять тому чи іншому кольоротипу. Колір хакі, безумовно, створений для жінок зі слов’янським типом краси – блондинок з блакитними / карими очима або шатенок з порцеляновою шкірою обличчя, іноді прикрашеною милим ластовинням. Одяг кольору хакі буде трохи контрастувати зі світлим волоссям або обличчям і додасть особливого шарму. Жінки з більш темним волоссям можуть вибрати цей відтінок в якості нижньої частини стилізації, наприклад, спідниці, брюк або шортів. Для темноволосих дівчат непоганим варіантом також стануть аксесуари кольору хакі, наприклад, просторий шоппер або замшеві ботфорти на стовпчику. Чоботи вище коліна торжествують в жіночних, чуттєвих стилізаціях, а моделі в природних тонах панують особливо в осінні дні!

Класичний, ненав’язливий характер безумовно відноситься до кольору хакі. Стилізації цього відтінку подобаються модницям, які цінують простоту, але хочуть вийти за рамки вічного чорного, бежевого або темно-синього. Хакі підходить модницям різного віку. Його люблять як зрілі жінки, так і молоді дівчата – відтінки хакі можуть трохи пом’якшити навіть найбільш насичений відтінок зеленого, наприклад, оливковий, салатовий або благородний смарагдовий. Такі поєднання чудово підійдуть для створення модних літніх нарядів.

Який колір поєднується з хакі? Повсякденна і офісна версія

Ти навіть не уявляєш, скільки можливостей стилізації дає тобі цей відтінок. Тому складно чітко визначити кольори, які підходять до хакі, оскільки багато що залежить від випадку. Хакі найчастіше зустрічається в міських і вуличних образах. Куртка-парка в цьому варіанті торжествує на вулицях, коли за вікном стає трохи холодніше. Восени хакі відмінно виглядає в поєднанні з соковитими кольорами, які часто вибираються в цю пору року – гірчичним, бордовим, темно-зеленим і оливковим. Більш світлий, злегка землистий тон пом’якшить інтенсивність вищезазначених кольорів і зіграє фонову роль. Він дозволить тобі красиво виділити модні осінні кольори, а твоя стилізація буде гармонійною і збалансованою – ні нудною, ні кричущою.

Дивлячись на в’язані сукні або плісировані спідниці, ти, безсумнівно, задавалася питанням, який колір поєднується з гнилим зеленим. Жіночні вбрання цього відтінку щорічно повертаються в салони в самих різних варіаціях, а дизайнери постійно просувають на своїх показах гнилий зелений колір. Цей варіант хакі добре виглядає з чорним, білим і верблюжим кольором. Взуття, аксесуари або куртки в такій версії чудово підійдуть до жіночої сукні кольору хакі – вони пожвавлять образ і додадуть йому енергії. Якщо вибереш сукню-сорочку кольору хакі і поєднаєш її з білими ковбойськими чоботами – покажеш всім оточуючим, що у тебе відмінне почуття моди. Такий комплект вписується в модні тенденції і в той же час повний жіночності – сукні-сорочки – чуттєві і унікальні вироби, що ідеально підходять для побачення або романтичної зустрічі.

Елегантний стиль з брюками кольору хакі? Немає нічого простіше! Вибирай штани класичного крою з мінімалістичним декором і плавним малюнком. Можна зробити ставку на культові штани чінос або класичні прямі моделі. Влітку також відмінно виглядатимуть лляні штани кольору хакі. Такий низ варто поєднувати зі світлим верхом – біла сорочка або блузка з коміром стануть визначальним фактором невимушеної елегантності. Також можна замінити штани спідницею-міді крою олівець, прикрашеною золотою блискавкою. Військовий, чоловічий хакі і дорогоцінне золото – дует, який обов’язково доб’ється успіху! Вишенькою на торті стане чорний двобортний піджак або тонке пальто простого крою. Модний лук для роботи готовий!

Хакі – один з темних, але все ж ніжних відтінків зеленого. Деякі плутають його зі свіжою м’ятою, яка істотно відрізняється від хакі – цей відтінок більш яскравий і пастельний, найкраще підходить для жіночних і витончених образів, наприклад, для весілля. Хочеш знати, який колір поєднується з м’ятним? Ознайомся нашою статтею!

Нові дописи