We Love Born2be

Сорочка кольору хакі – переглянь гарячі тенденції осені

Хочеш створити модну стилізацію з жіночою сорочкою кольору хакі? Надихайся, щоб комбінувати свої наряди ще краще. Тобі цікаво, чи сорочка хакі все ще модна? Найкращі блогери, інфлюенсери і знаменитості не мають ані найменших сумнівів у цьому. Про це свідчать їх численні стильні образи з сорочкою кольору хакі у головній ролі. Зірки доводять, щоб виглядати стильно, зовсім не потрібно використовувати складні і дорогі предмети гардеробу. Досить зробити ставку на позачасові тенденції, до яких, звичайно, відноситься, сорочка кольору хакі. Цей колір асоціюється найчастіше з військовим мундиром, однак швидко знайшов своє місце в моді. Він не зарезервований лише для чоловіків. Відкрий для себе сорочку кольору хакі у жіночій версії і перевір, як створювати з нею модні луки.

З чим поєднувати сорочку кольору хакі? Зустрічай наймодніші образи зірок і знайди своє натхнення!

Сорочку хакі охоче вибирає Вікторія Бекхем, Кара Сантана, Дженніфер Еністон і багато інших знаменитостей. Сама Меган Маркл одягла сорочку хакі в елегантній версії. Ти також можеш створювати незвичайні наряди і насолоджуватися стильним зовнішнім виглядом. Сорочка кольору хакі є одним з позачасових елементів гардеробу і ніколи не вийде з моди. Кожна модниця повинна мати таку модель в своїй шафі. Хакі – це колір, який із задоволенням вибирають для створення осінніх стилізацій, чому? Він прекрасно поєднується з теплими відтінками – жовтий, бежевий, оранжевий, коричневий, які користуються величезною популярністю в осінній період. Хочеш створити ефектний наряд? Додай червоний або навіть бордовий в стилізацію з сорочкою хакі й сама побачиш, який незвичайний характер придбає твій образ. Варто відзначити, що дует глибокого зеленого та бордового кольору – це модний тренд цього сезону.

Давай подивимося на стилізації знаменитостей з сорочкою хакі, як вони використовують класичний колір в своїх образах. Вікторія Бекхем не тільки демонструє себе в шикарних сорочках приглушеного відтінку, але і включила їх у свою осінню колекцію. Зірка славиться тим, що розробляє неймовірно стильний одяг. Вікторія зробила ставку на хакі монолук, вибравши елегантну сорочку з ґудзиками і ефектним коміром. Вона об’єднала її з брюками такого ж відтінку з широкими короткими штанинами. До стилізації дизайнер додала чорні чоботи на підборах-стовпчику і сумку-мішок. Кара Сантана вирішила урізноманітнити свій лук, вибравши атласну сорочку кольору хакі. Такий фасон додає елегантності. Модель блискучої сорочки трохи нагадує толстовку, а все завдяки манжетам із зав’язками. До сорочки оверсайз кольору хакі зірка додала повітряну спідницю міді того ж відтінку. Якщо тобі подобаються більш повсякденні вбрання, то можеш зробити ставку на улюблені джинси-скінні, які будуть чудово виглядати в компанії оверсайзової сорочки!

Які брюки вибрати до сорочки кольору хакі? Будь модною цієї осені

Вибір відповідних штанів залежить від характеру всієї стилізації і заходу, на який ти збираєшся. Якщо створюєш спортивний образ, вибери вільні штани. Можеш надіти жіночі джогери і навіть спортивні штани. Ідеальним доповненням стане сорочка оверсайз! Кілька ґудзиків під шиєю залиш розстебнутими для трохи більш глибокого декольте. Закатай рукави і підніми їх до висоти ліктів. Можеш носити сорочку вільно випущеною на штани або злегка заправленою за пояс. Підбери кросівки або кеди. Чудовий спортивний ефект в стилі мілітарі отримаєш, склавши стилізацію з сорочкою хакі і камуфляжними штанами. Кінцевий ефект, безумовно, позитивно тебе здивує. Якщо хочеш додати в образ з сорочкою кольору хакі трохи жіночності, поєднай її з вузькими джинсами. В цьому наборі ти ніколи не зробиш модної помилки. Може хочеш представити себе елегантно? Нічого складного! Візьми довгу сорочку-кардиган кольору хакі у версії максі. Додай приталений чорний верх і штани-кюлоти бордового кольору. Все доповни туфлями на шпильках і стриманими прикрасами. Хочеш дізнатися ще більше модних нарядів з сорочкою хакі? Спробуй поєднати її з спідницею!

Яка спідниця підійде до сорочки кольору хакі?

Що підібрати до сорочки кольору хакі? Яка спідниця підійде найкраще? Вибираючи образ в теплий осінній період, став на світлі і енергійні кольори, які освітлять темну зелень і додадуть виразності твоєму образу. Відмінним рішенням стане жовта, помаранчева, червона або бежева спідниця. Складаючи зимовий наряд, постав на інтенсивні глибокі і більш приглушені відтінки, такі як бордовий, гірчичний, сірий.

А який фасон спідниці вибрати? Модель у версії міді підійде всім! Модним трендом є спідниця з воланами – можна вибрати навіть модель з анімалістичним принтом і поєднати її з сорочкою в стилі мілітарі. Доповни образ напівчеревиками і невеликою сумкою. Приталена чорна міні-спідниця зі шкіри – це також відмінний вибір для такої сорочки. У цьому випадку поекспериментуй з кольором аксесуарів. Ти також можеш надіти повітряну спідницю у версії міді – спідниця-плісе, сорочка кольору хакі і косуха створять ефектний комплект на будь-який випадок! Заверши образ ботильйонами і позачасовим класичним шоппером. Тебе цікавить поєднання спідниці максі і сорочки кольору хакі? Так, це чудове рішення! Вибери бежеву спідницю, заправ сорочку в спідницю, одягни ботильйони на підборах і осіннє пальто кольору кемел. Це відмінний наряд на роботу або в ресторан. Також можеш зробити ставку на сміливу стилізацію з довгою сорочкою кольору хакі, стилізованою під туніку або сукню-сорочку. Додай декоративний пояс з ювелірною пряжкою і закріпи його на талії – цей простий трюк зробить твій силует струнким і візуально подовжить ноги. Одягни чоботи до коліна. Можна вибрати кардиган з модним леопардовим принтом. Не бійся експериментувати з сорочкою кольору хакі і створювати образи, які ідеально виражають твою особистість!

Нові дописи