We Love Born2be

Чоботи кольору кемел у головній ролі. Ідеї ​​для модної стилізації

Чоботи верблюжого кольору – стильне та завжди модне доповнення осінньо-зимового образу. Вони ідеально поєднуються із сукнями чи шкіряними шортами з високою талією – і це лише початок! Ми розповімо, як носити чоботи кольору кемел зі шкіри та замші. Ти також дізнаєшся, з чим поєднувати ботфорти цього відтінку, та які фасони зимового взуття найпопулярніші.

Жіночі чоботи – замша чи шкіра?

Перлиною, на яку роблять ставку більшість законодавців моди, є чоботи з еко-замші, і модель кольору кемел не є винятком. Замшеві чоботи вище за коліно – модель поза часом, їх можна використовувати в багатьох стилях. Вони відмінно поєднуються з усіма коричневими базами – наприклад, з шоколадною шкіряною сукнею-сорочкою з поясом або бежевою тунікою з високим коміром. Не бійся поєднувати замшеві чоботи кольору верблюжої шерсті зі світлими джинсами або білими вузькими брюками. Доповни комплект хутряним жилетом під колір взуття та великою чорною сумкою-шоппером. Шанувальницям естетики бохо припадуть до смаку чоботи відтінку кемел на плоскій підошві з бахромою. До такого взуття рекомендуємо білу вільну блузку з яскравою вишивкою та легку ажурну спідницю-міді, оброблену мереживом. Ти також можеш вибрати ковбойські чоботи кольору верблюжої вовни із загостреним носком та злегка закругленим краєм верху – зверни увагу на моделі з цікавими орнаментами, які додають образу оригінальності! Стильні ковбойські чоботи поєднуй з бежевим плюшевим пальто та замшевою сукнею із зав’язками на талії.

Чоботи кольору кемел мають так багато різних варіантів, що ти легко зможеш вибрати щось для себе. Які фасони наймодніші? На подіумі сьогодні чоботи верблюжого кольору, оздоблені декоративними ланцюжками. Можеш поставити на чоботи з вузькими ланцюжками у стилі підвісок або зупинити свій вибір на мегаефекній моделі з ланцюжком розміру XXL. Чоботи кемел із широким верхом також є абсолютним хітом. Варто пошукати моделі на товстій, тракторній підошві з протектором чи геометричними вирізами на підошві. Не пропусти ефектне взуття у стилі гранж – ми особливо рекомендуємо моделі з гнучким верхом, що поєднує екошкіру та ребристий текстиль. У список must-have також входять верблюжі гофровані чоботи, особливо у версії з високою халявою. Чоботи з гофрованим верхом захопили світ моди ще минулої зими, а сьогодні вони ще популярніші – вони обов’язково мають стати частиною твоєї колекції! Поєднуй їх зі шкіряною міні-спідницею з оборкою внизу і боді з прямокутним декольте. Додай сюди ж невелику сумочку та класичне пальто. Цей образ рясніє гарячими трендами! Не менш модною заміною жатого крою стануть чоботи кольору кемел із прикріпленими до верху кишенями. Вибирай серед моделей зі шнурівкою на платформі – так ти отримаєш феноменальне доповнення образу у стилі гранж!

Чоботи відтінку кемел вище коліна

Ми знали і любили ботфорти верблюжого забарвлення протягом багатьох років. З чим варто поєднувати таку модель? Вони фантастично виглядають у дуеті з атласною сіро-коричневою або бежевою сукнею. Сміливо можеш додати до вбрання міні-клатч на вузькому ланцюжку та прикраси із білого золота. Як щодо ботфортів на танкетці? Це максимально жіночна модель, яка складе сенсаційний комплект із велюровою міні-сукнею з модними вирізами. На кожен день таке взуття чудово виглядає з гольфом оверсайз і чорними легінсами із золотим ланцюжком. Чоботи верблюжого кольору на шпильці добре виглядають з картатою спідницею-олівцем і базовою блакитно-сірою блузкою. Доповнити все це варто темно-коричневим пальто і невеликою скринькою. Ти також можеш одягти такі ботфорти на вечірку – прекрасною основою стане коротка спідниця з екошкіри та коричнева блузка з вшитими блискучими нитками та модним вузлом посередині декольте. Це чудова ідея для святкового образу. Ти сама можеш переконатися, що є з чого вибирати – залишилося лише купити чоботи кольору кемел у улюбленому виконанні та радіти бездоганними стилізаціями!

Тобі подобаються усі відтінки коричневого? Дізнайся, як модно стилізувати цегляно-червоний колір у своїх вбраннях!

Нові дописи