We Love Born2be

Який колір поєднується з бордовим? Обговоримо, як створити незабутні стилізації на будь-який випадок

Бордовий колір – це надзвичайно стильна пропозиція, яку ми так охоче вибираємо для особливих випадків. Це трохи менш смілива, але все ж ультра-жіночна заміна класичного червоного кольору, а також відмінний варіант для ділового стилю. Але це не все. Одяг бордового кольору теж можна легко включити в повсякденні комплекти! Цей благородний відтінок люблять не тільки відомі жінки з усього світу, а й дизайнери, в т.ч. Fendi, Salvatore Ferragamo і Dolce & Gabbana. Ти також любиш носити одяг бордового кольору? Якщо ні, то саме час звільнити для нього місце в гардеробі! Не знаєш, з чим поєднувати цей витончений відтінок, щоб виглядати на мільйон доларів? З чим поєднати бордовий колір? Ми покажемо тобі найкрасивіші поєднання, завдяки яким ти представиш себе надзвичайно!

Як виглядає бордовий колір? Підкажемо, який відтінок ховається під цією назвою

Хочеш знати, як і з чим носити бордовий колір і як саме він виглядає? Це відтінок, який є результатом поєднання червоного і коричневого. Дуже часто відтінок червоного вина, буряка або темної вишні також називають бордовим кольором. Однак, як ми вже згадували, бордовий відмінно виглядає в вечірніх нарядах, але багато жінок також спритно вплітають його в повсякденні вбрання. Це сенсаційна заміна червоного кольору, тому він відмінно підійде для образу на побачення, весілля або вечірку. Завдяки своєму глибокому і стриманому характеру, його також можна інтегрувати в наряд для співбесіди, іспиту або офіційної зустрічі. Також бордовий колір відмінно виглядає на аксесуарах. Такі доповнення в одну мить можуть надати твоїм сетам (навіть найбільш мінімалістичним) незвичайний вираз.

Кому підходить бордовий колір?

Кому можна носити бордовий відтінок? Якщо тобі цікаво, чи підійде він твоєму обличчю, у нас для тебе хороші новини – звичайно, так! Цей колір прекрасно контрастує з будь-яким типом краси і відтінком шкіри. Тому неважливо, скільки тобі років, якого кольору твоє волосся, наскільки світла чи темна твоя шкіра. У будь-якому випадку одяг бордового кольору підійде кожній дівчині! Ти чула думку, що бордовий – це колір жінок старшого віку? Що ж, це міф. Бордовий додає серйозності і класу, але не років. Крім того, сукні, спідниці та блузки цього відтінку відмінно підійдуть практично для будь-якого випадку, тому вони стануть ідеальним рішенням в ті дні, коли ти сумніваєшся, як краще одягнутися!

З чим поєднувати бордовий колір? Ось кращі комплектації відтінків

Тепер перейдемо до питання стилізації бордового кольору. В якій колористичній компанії він буде відчувати себе найкраще? Все залежить від того, якого ефекту ти хочеш досягти. Бордовий – синонім глибини, тому він стане гарним фоном для безлічі інших відтінків. Який колір поєднується з бордовим? Звичайно, будь-який класичний. Тому ти легко зможеш дістати з гардеробу одяг білого, бежевого, кремового, сірого або чорного кольору. Інші, глибокі і приглушені відтінки, такі як темно-синій, темно-зелений, гірчичний або шоколадний, також стануть гарною парою до бордового кольору. Також він створить гармонійний дует з металізованими (в першу чергу, золотими) тканинами. Непоганою ідеєю буде поєднання бордового одягу з фуксиновим, червоним або фіолетовим (колірний хіт сезону весна-літо 2021). Такі дуети відмінно вписуються в тренд колор-блокінг, тобто сміливе змішування контрастних кольорів. Неослабною популярністю користуються і монолуки – в нашому випадку використання бордового кольору з голови до ніг. А з якими кольорами краще не поєднувати бордовий? Помаранчевий або пастельно-рожевий може не мати стильного ефекту.

На які бордові стилізації варто зробити ставку?

Як ми вже говорили, бордова стилізація – гарне рішення як для дня, так і для вечора. При правильно підібраних аксесуарах бордові речі можуть створювати справді унікальні поєднання. Але давай почнемо з порад, як створити повсякденний образ з бордовим кольором в головній ролі. Тобі потрібен комплект на зиму? Вибирай темно-бордові шкіряні штани, чорний приталений гольф і темні байкерські черевики. Відмінною заміною цього комплекту може стати бордова сукня-толстовка в поєднанні з темними колготками і короткими чорними зимовими черевиками. А що щодо весняної пропозиції? Поєднуй бордову футболку з джинсовими шортами і курткою з тієї ж тканини. До цього додай білі кросівки і бордову кепку з козирком. Інший варіант? Поєднай бордову туніку з бежевими ковбойськими чоботами, чорною шкіряною курткою та бежевим капелюхом. А як стилізувати бордовий одяг на роботу? Коли мова йде про осінні можливості, перше, що спадає на думку, – це костюм бордового кольору. Додай білий верх і білі ботильйони на високих підборах.

Волієш комплект зі спідницею? Купи бордову спідницю-міді зі складками і поєднуй її з чорною сорочкою з об’ємними рукавами і бантом розміру XXL, зав’язаним на шиї (хіт сезону осінь-зима), і чорними черевиками. А як виглядають літні пропозиції бордового комплекту для офісу? Зістав сигаретки цього відтінку з білою сорочкою оверсайз і додай до них темно-зелені лофери. Цікавою ідеєю також буде поєднання бордової сукні з квітковим малюнком і балеток тілесного кольору. А які є пропозиції для зимових вечорів? Бордова сукня-светр з високими чоботами на підборах. Вдалим рішенням також стане поєднання бордових брюк з карамельною водолазкою і бежевими черевиками. Влітку варто вибрати асиметричну міні-сукню бордового кольору і додати золотистий верх і золотаві босоніжки на високих підборах. Інше рішення? Як щодо прозорої сорочки, шкіряних шортів і високих каблуків темно-червоного відтінку? Ми однозначно за!

Також перевір, з чим поєднується помаранчевий колір!

Нові дописи