We Love Born2be

Який колір підходить цегляно-червоному? Стильні ідеї не лише із сукнею

Одяг, взуття та аксесуари цегляного кольору напрочуд виразні і щороку асоціюються з осінніми та зимовими стилізаціями. І хоча цегляно-червона сукня завжди на піку популярності, у пропозиціях популярних дизайнерів можна знайти також блузки, елегантні сорочки та штани цегляного відтінку. З чим поєднувати цегляно-червоний одяг? З чим носити взуття та сумочки кольору, що заряджає енергією? Познайомся з нашими рекомендаціями!

Цегляно-червоний колір у моді – з чим його поєднувати?

Якщо ти колись замислювалася, як виглядає цегляно-червоний колір, пояснюємо – це темно-червоний відтінок із коричневими акцентами. Теплий, затишний відтінок ідеально підходить кольорам осені – пляшково-зеленому, бордовому, гірчичному, коричневому, оливковому та кемел. Разом вони створюють найстильніші та найефектніші комбінації, які стануть у нагоді на різні випадки життя. Із чим поєднувати одяг цегляного кольору? Отже, елегантну сорочку цегляного відтінку сміливо носи із темно-зеленими вельветовими брюками-кюлотами та чорними ботильйонами. Прекрасним доповненням стане темно-коричнева сумочка та бежеве приталене пальто. Ця стилізація ідеально підходить для прогулянки, а також для офісу або менш офіційних зустрічей. Цегляно-червоні штани будуть ідеально виглядати з лососевою блузкою у вертикальну смужку. Модель з рукавами-ліхтариками зробить образ ще моднішим. Зверху можна накинути м’який кардиган із зав’язками бежевого відтінку або класичний піджак подовженого крою. Як щодо цегляно-червоного светра? Це основа осіннього гардеробу! Поєднуй його зі шкіряною спідницею-міді темно-оливкового відтінку та черевиками челсі кольору хакі на товстій підошві.

Розкльошена спідниця цегляно-червоного кольору ідеально гармоніюватиме з кремовим гольфом оверсайз. Якщо тобі подобається міський стиль, зроби ставку на спортивний костюм цегляного відтінку, бежеві воркери та блискучу куртку з високим коміром. Настав час взуття цегляного кольору – цього сезону найбільшою популярністю користуються ковбойські чоботи з гострим носком та більш класичні моделі з широкою халявою. Найкраще вони виглядають у поєднанні з коричневим одягом – наприклад, з сіро-коричневим пальто, светром кольору верблюжої вовни або піджаком шоколадного відтінку. Взуття цегляного кольору чудово представить себе з темно-коричневими штанами з екошкіри або вощеними легінсами глибокого чорного відтінку. Аксесуари – завжди актуальна тема незалежно від сезону! Сумочки цегляно-червоного кольору чудово почуваються в компанії з леопардовою сукнею, білим пальто оверсайз або пудрово-рожевою спідницею – ці дуети стануть хітом!

Стилізація із сукнею цегляного кольору

Як тільки ми починаємо відчувати перші пориви осені, у гру повертається сукня цегляного відтінку. Які доповнення найкраще підходять для цього вбрання? Особливо рекомендуємо взуття та аксесуари світлих кольорів – наприклад, бежеві туфлі на високих підборах або світло-сірі чоботи з блискучою пряжкою. Якщо шукаєш модне вбрання з виразним акцентом, використай бежеві чоботи із золотим ланцюжком, а також стьобану темно-сіру сумку. Цегла також чудово почувається в компанії білого снігу – одягни цегляну сукню з довгими рукавами і доповни її білою курткою та годинником на білому ремінці. Елегантний та стильний образ готовий! До в’язаної цегляно-червоної сукні підбери чорні чоботи до колін або чорні черевики челсі до середини гомілки. А може, у тебе у гардеробі є сукня-сорочка цегляного кольору в дрібний візерунок? Доповни комплект шкіряною бананкою та черевиками на високій платформі. Завдяки таким аксесуарам ти надасиш родзинку усій стилізації!

Цегляно-червона сукня-светр – ідеальна модель на кожен день – поєднуй її із чорними замшевими ботильйонами на плоскій підошві. Цегляні сукні довжини міні найкраще виглядають з високими чоботами до стегна на невисокому підборі – тут ми особливо рекомендуємо ультрамодні фасони з гофрованим верхом. Цегляно-червона сукня з поясом стане ідеальним вибором для любительок підкреслювання талії. Додай до неї невелику сумочку під колір пояса та білі ботильйони. ОЦЕ ТАК! Якщо тобі подобаються романтичні стилі, вибери сукню-принцесу світло-цегляного кольору. Поєднуй її з чоботами вище коліна кольору кемел і довгим двобортним пальто. Хочеш обрати щось більш чуттєве? Шукай цегляну атласну сукню і поєднуй її з блискучими аксесуарами – блискучою сумочкою та металевими шпильками. Цей набір ідеально підійде для зустрічі Нового року чи Різдва!

Перевір також популярні стилізації для новорічних свят!

Нові дописи