We Love Born2be

Бежеві чоловічі штани. Відкрий для себе кращі стилізації!

Бежеві штани вже багато років користуються популярністю не тільки серед жінок, але й чоловіків. Хоча на початку чоловіки їх сприймали з недовірою і неохоче використовували в своїх стилізаціях, сьогодні важко не помітити їх потенціал і універсальність. Може здатися, що бежеві штани будуть добре підходити до кожного стилю і це дійсно правда. Проте, слід детально ознайомитися з можливостями стилізацій бежевих штанів з іншими елементами гардеробу, щоб не допустити модних помилок, а навпаки – в будь-якій ситуації виглядати стильно і відчувати себе комфортно. Прочитай нашу статтю, щоб дізнатися, з чим варто комбінувати бежеві штани.

З чим носити чоловічі бежеві штани?

Як ми вже згадували, бежеві чоловічі штани можна поєднувати дійсно з більшістю одягу, який у тебе вже є в гардеробі. Настільки класичний і універсальний колір відмінно поєднується з аксесуарами практично будь-якого відтінку. Бежеві штани можуть стати фоном для яскравої стилізації або одним з елементів монолуку, який представить себе не менш ефектно. Вирішувати тобі! Бежеві чоловічі штани можна комбінувати тільки з сорочками? Абсолютно ні! Вони дуже добре виглядатимуть зі звичайними футболками або фасоном поло, светрами, толстовками і т. д. Їх коротка версія – бежеві шорти – це відмінна ідея на літо. Вибір аксесуарів та взуття не буде проблемою!

Яке взуття надіти до бежевих штанів?

Бежеві штани – це дуже практичний і універсальний елемент стилізації. Їх можна носити з багатьма видами взуття. Якщо ти зацікавлений в отриманні спортивного образу, одягни бежеві штани разом з білими кедами, сліпонами, кросівками або навіть чоботами на шнурівці, якщо не хочеш прощатися з улюбленим бежевим кольором під час дощових осінніх днів. Кеди і бежеві брюки можуть бути також одними з основних елементів стилю смарт-кежуал. Поєднай, наприклад, класичні білі кеди з бежевими брюками і білою сорочкою, а на верх вибери темно-синій або коричневий піджак. Таким чином ти отримаєш ідеальний сет для багатьох випадків: на бізнес-зустріч, побачення або прогулянку з друзями. Таке поєднання одягу також відмінно підійде для роботи в офісі, тому можеш використовувати його хоч кожен день!

Бежеві брюки прекрасно виглядають і в компанії лоферів. Якщо вибереш більш відкриті лофери або літні еспадрильї, обов’язково потурбуйся про легку верхню частину стилізації. Не кожен тип взуття буде добре виглядати з білою сорочкою або футболкою з написами. Отже, які ж стилізації ми рекомендуємо? Бежеві штани (влітку можуть бути бежеві шорти) одягни з коричневими лоферами і коричневою лляною сорочкою. Можеш змінити взуття на класичні еспадрильї і білу, більш вільну сорочку або однотонну футболку. Комфорт і відмінний зовнішній вигляд тобі гарантовані! Бежеві чоловічі брюки є досить класичними й універсальними, тому їх не тільки варто мати у своєму гардеробі, але також поєднувати з різними типами взуття. Експерименти з модою завжди цінуються!

Яка сорочка буде відмінно виглядати з бежевими штанами?

Бежеві брюки прекрасно спрацюють як у більш офіційних, так і в повсякденних стилях. У твоїй шафі точно знайдеться сорочка, яка ідеально до них підійде! Модним пострілом в яблучко стане поєднання бежевих штанів з вільними сорочками з льону. Залишилося тільки підібрати взуття та аксесуари. На що зробити ставку? Прекрасним вибором стануть світлі кеди або еспадрильї. Якщо на вулиці прохолодно, можеш додати до цього джинсову куртку або піджак, якщо мова йде про стилі смарт-кежуал. Їдеш на відпочинок в теплі країни? Не забудь взяти з собою солом’яний капелюх і шльопанці, які відмінно виглядатимуть в компанії з легкими укороченими брюками або шортами бежевого кольору. Хочеш в такій стилізації піти на роботу? Заміни шльопанці лоферами, накинь на плечі кардиган або піджак і не забудь портфель.

Бежеві штани сміливо можеш поєднувати з синіми сорочками і навіть чорними. Однак тут важливо правильно підібрати інші елементи образу, щоб домогтися бажаного ефекту. Найкраще зробити ставку на взуття під колір сорочки і такий же ремінь. Що стосується верхнього одягу, то можеш вибрати як світлу, так і темну модель. Не менш стильний образ вийде, якщо одягнеш бежеві брюки з сірою сорочкою. Зроби ставку на світлий відтінок сірого і результат тебе не підведе!

Який піджак вибрати до бежевих штанів?

Одним з найбільш часто поєднуваних предметів гардеробу з бежевими брюками є чоловічий піджак. Тут у чоловіків, звичайно, є вибір! До такої універсальної основи підійде багато кольорів. Спочатку звернемо увагу на бежевий і всі його відтінки. Може здатися, що зіставлення один з одним різних відтінків одного кольору не найкраща ідея, але це зовсім не так. Це правда, що красиво підібрати відтінки бежевого може бути важко, але повір, такий наряд не залишиться непоміченим! Зроби ставку на монолук або ж поєднай бежевий з білим, але роби це обережно, щоб твій образ не виглядав занадто блідим. Рекомендуємо підібрати відповідні аксесуари, які можуть трохи оживити стилізацію. Якщо тобі подобаються класичні поєднання, зроби ставку на коричневий, який відмінно підійде до твоїх бежевих штанів. Основа твого образу – це бежеві штани і коричневий піджак? Відмінно! Сміливо можеш пограти з аксесуарами. Гарною ідеєю є стилізація бежевих штанів з темно-синім піджаком, такий наряд буде виглядати професійно і з шиком. Можеш поекспериментувати і спробувати додати до світлого низу сірий або графітовий верхній одяг. Не подобаються піджаки, але на вулиці досить холодно? Підбери до сорочки кардиган в одному із запропонованих кольорів або ж, наприклад, довге пальто.

Бежеві чоловічі штани і футболки – як створити стильний сет?

Якщо для офіційних образів не підійде верхній одяг на короткий рукав, то можеш сміливо використовувати його на кожен день. Бежеві брюки прекрасно виглядають з повсякденними сорочками, футболками-поло або моделями простого покрою. Якщо цінуєш класичні поєднання, зроби ставку на пастельні і нейтральні кольори, такі як сірий, бежевий, білий або чорний. Майже завжди себе виправдовує поєднання бежевого з синім. Якщо у тебе є в шафі футболки таких кольорів, як темно-фіолетовий або смарагдово-зелений, також можеш одягнути їх з бежевими брюками. Чому б не використати можливості, які дає тобі власний гардероб?

Бежеві штани дають багато свободи, коли справа доходить до зіставлення їх з футболками з принтами або написами. Як і чорні чоловічі штани – це відмінна база для експериментів. Важливо пам’ятати не переборщити. Якщо на твоїх штанях є якийсь візерунок, наприклад, невеликі ромби, крапочки або клітинка, краще відмовитися від візерунків на сорочці або футболці. Тому що існує великий ризик, що вони не будуть гармоніювати один з одним.

Який ремінь варто вибрати до бежевих штанів?

Вибір правильного ременя для бежевих штанів також не створює багато проблем. Чорні і коричневі ремені – це класичний вибір багатьох чоловіків, такі аксесуари чудово підійдуть до твоїх бежевих штанів. Якщо колір ременя не є в цьому випадку проблемою, то варто звернути увагу на пряжку. Для формальних та напівформальних стилізацій краще відмовитися від великих декоративних пряжок, які будуть недоречними в елегантних вбраннях. Зроби ставку на простоту! Якщо не любиш носити ремінь, тоді вибери такі штани, які його не потребують. Відмінною альтернативою ременю стануть підтяжки – вони додадуть особливої родзинки будь-якому образу.

Які шкарпетки підібрати до бежевих штанів?

Багато чоловіків недооцінюють вибір нижньої білизни. Це одна з найпоширеніших помилок. Навіть якщо ти ідеально підбереш сорочку до штанів або одягнеш гарний костюм і елегантні туфлі, невідповідна пара шкарпеток може повністю зіпсувати стилізацію. Перш за все, зверни увагу на довжину штанів і тип взуття. Так, наприклад, якщо ти вирішив надіти еспадрильї, шкарпетки довжиною до ікри можуть виглядати смішно, а от з прямими класичними брюками краще носити саме таку білизну.

Якщо одягаєш бежеві брюки стандартної довжини, підбери шкарпетки, які будуть відповідати кольору взуття і штанів. До звужених чіносів, які сьогодні користуються величезним попитом, можеш сміливо надіти оригінальні шкарпетки. Все більшою популярністю користуються моделі з смішними принтами або контрастними вставками. Такий варіант ідеально підійде для вільних, повсякденних нарядів.

Як бачиш, можливості використання бежевих штанів дійсно вражають. Багато з тих предметів одягу, які давно припадають пилом у твоїй шафі, можуть знову отримати нове життя в поєднанні з бежевими брюками. Незалежно від того, який стиль ти вибереш, пара бежевих штанів – це, безумовно, той елемент одягу, який варто мати в своєму гардеробі і використовувати для багатьох образів.

Про бежеві чоловічі штани ми вже розповіли практично все. Тепер ти знаєш, з чим зіставити їх, щоб домогтися модного успіху. Залишається питання: що підходить до жіночих бежевих штанів? Про це читай далі…

Нові дописи