We Love Born2be

Біла спідниця в основі модних стилізацій різного характеру

Білий – це найсвітліший із кольорів, який відноситься до холодних відтінків. Він, як і будь-який інший колір, має свої відтінки – від білосніжного і до тьмяного, наближеного до сірого. Білий колір асоціюється з чистотою, невинністю і елегантністю. У нашій культурі ототожнюється зі свободою і легкістю. Ця символіка сильно відбивається в моді. Тому, надівши білу спідницю, ти можеш висловити свою природність, відкритість і креативність. З чим носити білу спідницю і як підібрати до неї аксесуари, щоб виглядати модно і сучасно? Про це розповімо трохи нижче.

З чим носити білу спідницю? Ми підкажемо!

Білий чудово поєднується з іншими відтінками. Така універсальність широко застосовується в моді. Білий – це колір з майже нескінченним стильовим потенціалом. Він освітлює інші кольори, у ньому ти будеш виглядати свіжо і відчувати себе легко. Білий підходить як для брюнеток, так і для блондинок. Крім того, він відмінно підходить і для повсякденних образів, і для елегантних. Білий можна сміливо носити в будь-яку пору року. Завдяки своїй універсальності біла спідниця є необхідністю в кожному жіночому гардеробі! Якщо в тебе її ще немає в своїй колекції, швидко змінити це! Але який фасон спідниці вибрати? Варіантів насправді багато і можна легко заплутатися. Ми підкажемо на яку модель варто звернути свою увагу і з чим її краще поєднувати.

Біла міні-спідниця рекомендується багатьом жінкам. Незалежно від твого зросту, біла спідниця до коліна не зробить тебе нижче. Така модель вважається класикою, яка актуальна завжди. Якщо твоя мета – приховати недоліки в області стегон і живота, тоді вибери вільну спідницю довжиною до коліна. Ти є володаркою струнких, довгих ніг? Відмінно! Безсумнівно варто акцентувати на них увагу. Кращим вибором стане коротка спідниця облягаючого фасону. Щоб створити типово міський лук, тобі знадобиться джинсова спідниця. У літній час зроби ставку на білу розкльошену спідницю, яка відмінно підходить для створення модних стилізацій. Можеш поставити на сет з білою спідницею-міді. Це ідеальна довжина для струнких і високих жінок. Плісирована модель також допоможе ефектно представити себе – сміливо можеш носити її з кроп-топом і улюбленими кедами або снікерсами. Не менш цікавою пропозицією є трапецієвидна спідниця. Вона вишукано виділяє талію і додає образу жіночності. Спідниця-олівець середньої довжини – відмінне рішення, коли ти хочеш виглядати елегантно. Її можеш використовувати для ділових зустрічей, важливих урочистостей та на роботу. Хочеш вибрати білу спідницю-максі, але не знаєш з чим її носити? Довга спідниця прекрасно виглядає з сорочками та футболками різного фасону. Коли на вулиці спекотно, підбирай до білої спідниці вільні футболки або обтягуючі топи на тонких бретелях. Якщо тобі подобаються сміливі вбрання, вибери топ без бретелей. У холодні дні одягни сорочку (можна підвернути в ній рукави для кращого ефекту). Ранньою осінню зістав білу спідницю зі своїм улюбленим светром. Можна загорнути його передню частину і заправити за пояс спідниці. Це зробить фігуру стрункішою і додасть правильних пропорцій.

Які колготки підібрати до білої спідниці?

Цікаво, якого кольору колготки до білої спідниці підходять найкраще? Щоб правильно вибрати відтінок, слід врахувати кілька моментів. Насамперед, важливою є пора року. Чому? У теплі дні краще вибрати бежеві, тонкі, прозорі колготки, щоб отримати ефект природної засмаги ніг. Бежеві колготки не порушать колористику твоєї стилізації. Влітку взагалі відмовся від такої спідньої білизни. Якщо вирішиш одягти взуття з відкритим носком, а на вулиці прохолодно, то обов’язково придбай колготки без пальців. Підбираючи колготки до білої спідниці в стилі бохо, обов’язково вибери відтінок близький до твого кольору шкіри. Чому? Бохо – це вільний та зручний стиль, який характеризується обробкою мереживом, бахромою, гіпюром. Саме тому колготки тут не повинні бути помітними.

Біла спідниця й чорні колготки – хороше поєднання?

Довга спідниця плісе або олівець середньої довжини – це відмінна пропозиція не тільки на літо. У більш холодні дні, коли ти шукаєш зручні і теплі колготки, одягни чорні. Тільки тут важливо не перестаратися з верхом стилізації. Прекрасним вибором стане чорний гольф або проста блузка. Можеш також зробити ставку на футболку і кофту на ґудзиках.

Як правильно підібрати взуття до білої спідниці?

Біла спідниця дає багато можливостей. Залежно від ефекту, якого ти хочеш досягти, можеш зробити ставку на вільне повсякденне взуття або елегантні черевики на підборах. У теплі дні можеш використовувати улюблені шльопанці або босоніжки на танкетці. На вечірню прогулянку з друзями сміливо одягай білі кеди, щоб відчувати себе комфортно і виглядати модно в повсякденній стилізації. Надівши туфлі на шпильці, у тебе буде гарантія елегантного і шикарного луку. Восени можна підібрати до білої спідниці ботильйони – підійде модель як на плоскому ходу, так і на танкетці або високих підборах! Біла спідниця зимою? Чому б і ні! Одягни до неї свої улюблені чоботи на підборах, щільні колготки і чорний пуховик. Експериментуй і насолоджуйся модою. Перевіряй, як ти відчуваєш себе в складних комбінаціях з використанням білої спідниці і пам’ятай, правила існують для того, щоб їх порушувати. Модні в тому числі! Купити взуття в Києві, Харкові чи іншому місті України можна онлайн на born2be.ua – швидко, практично і недорого!

Який піджак одягти до білій спідниці?

Біла спідниця – це елемент гардеробу, який сильно привертає увагу оточуючих. Білий колір настільки красивий і ніжний, що він додасть особливої ​​нотки будь-якому стилю! Біла спідниця і піджак – це поєднання, завдяки якому будеш виглядати елегантно і професійно. Його безсумнівно варто використовувати для роботи, ділових зустрічей або важливих урочистостей. Елегантність не любить експериментувати з кольором. Найкраще зіставити в своєму вбранні два або три відтінки, які будуть гармоніювати один з одним. До білої спідниці найкраще підійде чорний піджак. Якщо ти одягаєш темно-синю блузку, то верхній одяг може бути того ж кольору. Для стилю смарт-кежуал можеш експериментувати – зроби ставку на червоний, оливковий або коричневий піджак в прохолодні дні, а модель пастельного відтінку вибери влітку. Як бачиш, біла спідниця – чудовий елемент жіночого гардеробу, який допоможе створити карколомний наряд на будь-який випадок!

Нові дописи