We Love Born2be

Синє пальто – хіт осіннього сезону. На які стилізації варто поставити?

Синій колір має багато варіацій – від ніжних блакитних тонів до елегантних темно-синіх. Які відтінки є найбільш популярними в цьому сезоні? Кобальтовий, волошковий, лазуровий і сіро-блакитний. Хто представив ці кольори на своїх показах? Синій в даний час можна знайти в колекціях Майкла Корса, Хуго Боса, Сальваторе Феррагамо, Баленсіаги або Джорджіо Армані. А на який елемент гардеробу в синьому відтінку варто поставити? Ми рекомендуємо, перш за все, звернути увагу на пальто. Цей предмет одягу ніколи не вийде з моди і буде служити тобі на протязі багатьох років. Однак, варто пам’ятати, що синій – незалежно від того, який відтінок ти вибереш – відмінно контрастує з будь-яким типом шкіри і краси. Ми відкриємо тобі один секрет… чи знаєш ти, що синій колір – якщо використовувати його поряд з обличчям – омолоджує і освіжає? Отже, якщо у тебе за спиною безсонна ніч, ти вже знаєш, як можна це делікатно приховати. Так чи інакше… варто розглянути кращі стилізації з синім пальто в головній ролі. Якщо ти не впевнена, з чим його поєднувати або тобі треба трохи натхнення, рекомендуємо прочитати нашу статтю.

Що поєднується з синім пальто? Ось найгарячіші стилізації

Давай подивимося, як стилізують синє пальто селебріті. В чиєму гардеробі ми знайдемо таке пальто? Кейт Міддлтон. Дружина принца Вільяма поставила на його елегантну версію, додавши до нього сукню схожого відтінку і туфлі на шпильці тілесного кольору. Хто ще вирішив показати себе в такому типі верхнього одягу? Блейк Лайвлі. Актриса вибрала синій тренч і зміксувала його з сукнею з паєтками і чорними туфлями на шпильці. Також серед зірок був помічений аналогічний образ, тільки темні туфлі були замінені на білі високі чоботи на підборах-стовпчику. Ефект? Ультра модний. Віддаєш перевагу стилю кежуал? Ось ще один зірковий образ – до синього пальто додай прямі, потерті джинси, білу футболку та білі снікерси.

Синє пальто – на які стилізації варто звернути увагу?

А з чим поєднувати синє пальто? Варіантів багато, хоча, на нашу думку, краще всього зробити ставку на поєднання з білим або пастельним кольором. Не подобаються занадто ніжні рішення? Об’єднай блакитний колір з бежевим, чорним чи темно-синім. А як цей елемент гардеробу використовують зірки? Ще одне ефектне рішення нам пропонує герцогиня Кейт. Який лук у неї вийшов? Елегантний. Вона об’єднала своє пальто з чорними туфлями на шпильці і клатчем такого ж кольору. Ще одним прекрасним рішенням стане поєднання пальто з сукнею в стилі ретро, сірими туфлями на шпильці і райдужною сумочкою.

Який шарф підійде до синього пальта?

А який шарф поєднувати з синім пальто? Якщо ти хочеш досягти виключно модного ефекту, обов’язково зроби ставку на такий же відтінок, як і твій верхній одяг. Не переконало тебе таке вбрання? Вибери відтінок на кілька тонів темніше або світліше. Хорошим вибором стане також поєднання синього пальто з неоновим шарфом.

Чи підійде шарф-снуд до елегантного пальта? Звичайно ж так! Що стосується кольору, то вибери один з відтінків, зазначених вище. Якщо тебе не зацікавила жодна пропозиція з попереднього пункту, ми рекомендуємо зробити ставку на класику. Адже саме такі рішення завжди будуть актуальними. Також візьми до уваги, що хустки з візерунками неймовірно популярні останні кілька сезонів. Який вибір зробити цієї осені? Анімалістичний принт, квіткові мотиви, в клітку або в горошок.

Який колір взуття підібрати до синього пальта?

Тобі цікаво, на який колір взуття варто поставити? Якщо так – у нас є хороші новини для тебе. Синій чудово поєднується майже з кожним відтінком. А значить, обмежити тебе може тільки твоя уява. Наш вибір? Як щодо зміїного принту з синім, білим або блакитним акцентом? Ми впевнені, що це модне попадання в яблучко.

Яку сумку додати до синього пальта?

Не впевнена, який колір сумки підібрати до синього пальта? У цій ситуації у тебе є два варіанти. Перший? Підбери колір сумки до кольору взуття – тобто скористайся порадами так званої старої школи. Другий? Підбери модель, яка буде разюче контрастувати з пальтом, – можеш сміливо поставити на пляшковий зелений, бежевий або рожевий.

Нові дописи