We Love Born2be

Бежеве пальто: образи, які підкорили Instagram

Якщо у тебе ще немає бежевого пальта в шафі, прийшов час це виправити. Пальто у відтінках кави з молоком універсальне, жіночне і чудово вписується в осінні тенденції. Не знаєш, що вдягти з бежевим пальто, щоб виглядати модно? Проглянь наші пропозиції!

Знайди свій стиль. Що вибрати до бежевого пальта?

Прототипом кремового пальто є бежевий тренч, розроблений Томасом Барберрі. Легкі, але дуже міцні і зручні пальта були придумані для солдатів, які потребували захисту від дощу і вітру. Проте з часом бежевий тренч назавжди увійшов у моду. Сьогодні бежеві пальта охоче носять як чоловіки, так і жінки, а крім літніх фасонів можна вибрати і теплі кремові моделі, розраховані на осінньо-зимовий період. Хоча світлі кольори переважають у повсякденних нарядах, бежеве пальто відмінно виглядає як з джинсами, так і з елегантним вечірнім платтям. Бежеві пальта краще поєднувати з темними аксесуарами, наприклад, чорним, темно-синім або коричневим шарфом. Ще одним способом ефектно стилізувати бежеве пальто є поєднання його з шалями в типово осінніх кольорах – бордовому, темно-зеленому або медово-жовтому.

Яка шапка підійде до бежевого пальто?

Популярні модниці Інстаграма люблять змішувати стилі і грати з модою. Саме тому вони з задоволенням поєднують бежеве пальто з шапками-біні та спортивним взуттям. Щоб додати трохи яскравого акценту стилізації з нейтральним бежевим пальто, одягни класичну шапку з помпоном насиченого червоного кольору. Хітом цього сезону є так звана шапка-фідлер – характерна кепка з жорстким козирком з часів Олівера Твіста. Багато модниць цінують її зручність і невимушеність. Комбінація: бежеве пальто з кепкою – відмінна ідея для кежуал наряду.

Яке взуття підійде до бежевого пальто?

Дуже важливим елементом осіннього образу є взуття. Завдяки ньому, ти можеш легко змінити елегантний наряд на версію кежуал. До бежевого пальта відмінно підійдуть довгі замшеві чоботи на невеликому каблуці і класичні чорні ботильйони. Важкі черевики і екстравагантні кріпери поєднуй з легкими сукнями-міді. Бежеве пальто стане чудовою основою для ефектної стилізації. Любительки морських мотивів закохаються в це поєднання: біла сорочка в смужку, джинси плюс бежеве пальто і білі кеди. У вересні і жовтні погода часто радує високими температурами, тому восени тобі не потрібно відмовлятися від своїх улюблених снікерсів. Якщо ти любиш класику, з’єднай бежеве пальто з туфлями на шпильках у відтінку нюд. Вже кілька сезонів жіноча мода звертається в бік типово чоловічих фасонів. Чорні або коричневі лофери найкраще будуть представлені у супроводі чорних брюк-сигареток і бежевого пальто оверсайз.

Делікатні акценти. Який шарф надіти з бежевим пальто?

Мода на ретро-стиль призвела до того, що невеликі платки, зав’язані на шиї, знову стали актуальними. Все, що тобі потрібно зробити, це надягти червону або бордову хустку, і твоя стилізація з бежевим пальто представить себе зовсім з іншого боку. В трендах залишаються тваринні мотиви – плями, смужки зебри і фактура зміїної шкіри. З допомогою хустки або шалі можеш додати цей модний принт в свій образ, якщо тваринні монолуки для тебе є занадто сміливою пропозицією. Для офіційних нарядів вибирай шарфики приглушених відтінків: чорний, темно-синій або шоколадний. Також можеш зробити ставку на ніжні квіткові візерунки або клітку. Осінні принти пожвавлять просте бежеве пальто і додадуть образу особливого характеру.

Яка сумочка підкреслить оригінальність стилізації з бежевим пальто?

Бежеве пальто настільки універсальне, що ти можеш носити з ним сумочки різноманітних фасонів і кольорів. На кожен день обирай зручні аксесуари, в яких помістяться всі речі першої необхідності – тобто великі сумки-шоппери. Формальний образ вимагає елегантної сумочки – чорна скринька або невеликий клатч у руці ідеально підійде для цієї ролі. У сезоні осінь-зима 2020 дизайнери не відмовляються також від рюкзаків і сашеток, стилізованих під традиційні сумки.

Які брюки підійдуть до бежевого пальто? Огляд останніх тенденцій

Найкращі блогери доводять, що і в штанах можна виглядати дуже сексуально. Якщо у тебе немає ідей для створення образу в стилі кежуал, одягни відповідні вузькі джинси, чорні ботильйони на підборах і довге бежеве приталене пальто. Такий верхній одяг відмінно поєднується з чорними, вощеними брюками-трубками, як і з моделями з розкльошеними штанинами-дзвіночками. У цьому сезоні в моду повертаються військові теми. Штани-карго, завужені на щиколотці, з характерними кишенями з боків, можна поєднувати з ботильйонами на тонкому каблуці або снікерсами на платформі. Бежеве пальто доповнить оригінальний образ. Восени і взимку не треба розлучатися з білими джинсами, тим більше, якщо поєднати їх з бежевим пальто і коричневими черевиками-челсі.

Багато жінок, особливо блондинок, уникають бежевий одяг, через боязнь виглядати недостатньо привабливо і нудно. Бежеве пальто, безумовно, суперечить цьому правилу. Бежевий – це відмінна база для екстравагантних нарядів, яка характеризується своєю актуальністю і модним дизайном. Незалежно від того, з чим будеш поєднувати бежеве пальто, ти можеш бути впевнена в своєму неповторному і стильному образі.

Нові дописи