We Love Born2be

Жіночі велюрові спортивні костюми – стилізації, які не можна пропустити в своєму гардеробі!

Ми не сумніваємося, що наряд 2021 року – це спортивні костюми. Буде так само в наступному? Одне можна сказати точно – незалежно від того, чи будемо ми працювати вдома або в офісі, спортивний костюм офіційно можна запросити в свій повсякденний гардероб, поруч з улюбленими джинсами, білою сорочкою і базовими футболками. Які спортивні костюми будуть модними в майбутньому сезоні? Звичайно ж моделі з м’якого велюру, від яких неможливо відірвати очі!

Велюровий спортивний костюм – носити його в різних поєднаннях

За що ми любимо велюровий матеріал? Елегантний, блискучий, делікатний і приємний на дотик – це, безумовно, ідеальний матеріал, який має багато облич, оскільки з нього можна виготовити як спортивний костюм, так і коктейльне плаття або спідницю! Повз велюрових виробів неможливо пройти байдуже, незалежно від того, в якому вони стилі – спортивному, повсякденному або вечірнім. Толстовка з велюру буде кращим вибором для осінньо-зимового сезону, коли ми вибираємо теплі і комфортні матеріали. У цьому сезоні до твого вибору представлені костюми з капюшоном і без, моделі приталеного крою, як і оверсайзового, з класичної толстовкою або скороченою. Толстовка може одягатися через голову або розщіпатися за допомогою блискавки. Велюрові костюми з лампасами також користуються величезною популярністю. Серед найбільш модних кольорів домінують пастелі та земельні відтінки, хоча своє місце знайшли і більш інтенсивні кольори, такі як бордовий, фіолетовий, неоновий зелений або яскраво-рожевий.

До чого підійде велюровий костюм? Це залежить від твого стилю! Сучасна мода заснована на контрастах, тому ти сміливо можеш експериментувати, створюючи стилізації з велюровим спортивним костюмом в головній ролі. Один з наших улюблених наборів, який ми підгледіли в модних блогерів, являє собою комбінацію сірого велюрового костюма з білими ботильйони на підборах-стовпчику і плюшевої курткою бежевого відтінку. А що скажеш на рахунок рожевого костюма? Він сподобається прихильницям романтичних стилізацій, але не тільки, оскільки модель пудровий або пастельного відтінку відмінно підходить для нарядів в стилі рок. Як створити таку стилізацію? Поєднуй рожевий спортивний костюм зі шкіряною курткою і важкими черевиками – наприклад, моделлю з ремінцями і кишенями з боків. На плече повісь шкіряний рюкзак, а на голову одягни чорний кашкет з ланцюжком на козирку – ефектний наряд готовий! Це стилізація, яка сподобається кожній модниці. До велюровим костюмах, і не тільки, ідеально підходять снікерси на товстій підошві. Восени зроби ставку на утеплену модель, яка трохи нагадує черевики. Штани з велюру з лампасами найкраще будуть виглядати з взуттям до щиколотки. Додай до стилізації блискучу стьобану куртку або оверсайзовое пальто, теплий шарф і шапку з помпоном – тепер ти готова до зимовій прогулянці.

Чорний велюровий спортивний костюм – класика в оригінальному випуску

Тобі сподобався спортивний костюм з велюру, але ти не впевнена в яскравому, інтенсивному кольорі? Вибери чорну модель, яка є не тільки стильною, але і дуже універсальною! Це саме з нею у тебе є відмінна можливість створити безліч модних стилізацій без особливих зусиль, адже не від сьогодні відомо, що чорний – це колір, який підходить до всього. Чудово виглядає комбінація чорного спортивного костюма з злегка блискучого велюру з червоним стегнами пальто і замшевими сноубутси. Це комплект для тих модниць, які цінують тепло і комфорт. У більш елегантною версії зістав костюм зі шкіряною курткою з хутром і замшевими ковбойка – Не бійся такого поєднання, в ньому ти уявиш себе бездоганно! На кожен день чорний спортивний костюм сміливо можна носити з дутої курткою і черевиками на низькій платформі.

Велюрові спортивні костюми без капюшона – ідеальний варіант для будинку

Шукаєш золотий серединки між класичним спортивним костюмом і нарядом кежуал з ноткою елегантності? Постав на велюровий костюм з толстовкою без капюшона. Чому ця модель стане кращим вибором? Капюшон іноді заважає, а вдома він може бути навіть зайвим, хіба що ти є прихильницею класичного кенгуру з капюшоном. Велюрові жіночі спортивні костюми з капюшоном стануть у нагоді під час вітряної погоди і довгих прогулянок на свіжому повітрі. Навесні і влітку вибирай модель з тонкого матеріалу, носи їх в комплекті з улюбленими кедами, навіть з тими на танкетці, які додадуть особливої ​​родзинки твоєму

Нові дописи