We Love Born2be

Зелена сорочка – хіт, який обов’язково потрібно додати в свій гардероб!

Зелена сорочка – це абсолютний must have осені, як в жіночому, так і в чоловічому гардеробі. Ми підготували для тебе кілька корисних порад про те, що надіти під зелену сорочку і як поєднувати її з іншими елементами гардеробу.

Стилізації з жіночою зеленою сорочкою: як обіграти цей колір, щоб виглядати стильно?

Якщо ти збираєшся створити образ з зеленою сорочкою, то у нас для тебе гарні новини. Темні відтінки зеленого добре поєднуються не тільки з чорним, але і з бордовим, коричневим і темно-синім. Яскраві відтінки зеленого можеш сміливо поєднувати з одягом бежевого, пісочного або червоного кольору. Як бачиш, вибір у тебе дійсно великий!

Які брюки підійдуть до жіночої зеленої сорочки?

Не знаєш, які штани одягнути до зеленої сорочки? Незалежно від відтінку зеленого, ідеальним дуетом стане поєднання сорочки і класичних джинсів темно-синього кольору, які чудово підходять для повсякденних стилізацій. Джинси також можуть бути найкращим рішенням, якщо ти плануєш стилізацію з зеленою сорочкою в клітинку. Це, безумовно, один з найбільш універсальних видів штанів! Світло-зелену сорочку, в свою чергу, слід носити в поєднанні з бежевими або пісочними чіносами. З чим носити сорочку кольору хакі? Ти можеш одягнути цей модний колір під джинси, чіноси або джинсову міні-спідницю. Камуфляжний принт, в свою чергу, виглядає дуже добре в поєднанні з темно-зеленим вбранням, тому не забудь спробувати стилізацію на основі тканинних штанів такого кольору.

Зелена сорочка та спідниця? Ідеальне поєднання!

Цікаво, з чим поєднується зелена сорочка? Звичайно ж, зі спідницею! На кожен день одягай зелену сорочку з джинсовою спідницею, а якщо хочеш отримати більш елегантний лук, вибери приталену темно-зелену сорочку і скомбінуй її зі спідницею-олівець соковитого бордового кольору. Можна доповнити всю стилізацію чорними колготками і чорними ботильйонами на підборах. Якщо спідниця-олівець – не кращий вибір для твоєї фігури, то її можна замінити розкльошеною моделлю (ідеально підійде дівчатам з широкими стегнами) або спідницею-трапецією (чудовий вибір для фігур у формі яблука).

Якщо любиш образи з рок-характером, то до темно-зеленої сорочки в клітинку одягни чорну джинсову міні-спідницю, чорні або сірі колготки і чорні мартінси. Наверх можеш надіти класичну косуху, яка стане в нагоді для теплих осінніх днів.

Який макіяж підійде до зеленої сорочки?

Якщо ти збираєшся надіти зелену сорочку, краще зосередитися на делікатному макіяжі очей у відтінках коричневого. Коричневі тіні мають таку особливість: вони, в основному, підходять до будь-якого типу зовнішності, але зверни увагу на їх тон. Холодні коричневі тіні підійдуть для холодних типів, а теплі відтінки підкреслять теплі типи краси. Збираєшся робити повсякденний макіяж? Зафарбуй повіки тінями приглушеного коричневого відтінку і підкресли вії тушшю. Якщо хочеш додати трохи родзинки, зроби тонку чорну лінію на верхній повіці і розітри її невеликою кількістю чорних тіней. В денному макіяжі кращим радником є помірність.

Незалежно від того, якого кольору твоя сорочка, пам’ятай, що потрібно вирівняти тон шкіри. У повсякденному макіяжі у багатьох випадках ВВ-крему і хорошого консилера буде достатньо. Темно-зелена сорочка в поєднанні з червоною або бордовою помадою є абсолютним хітом для осені. Також можеш вибрати помаду темно-рожевого або нюдового відтінку, які користуються сьогодні найбільшим попитом.

Стилізації з чоловічою зеленою сорочкою: елегантно або спортивно?

Зелена чоловіча сорочка - чудове доповнення осіннього гардеробу

Чоловічі стилізації з зеленою сорочкою – це відмінний вибір на будь-який випадок. Її можна інтегрувати в елегантну стилізацію, так і в спортивну або повсякденну. В останньому випадку все, що потрібно зробити, – це надіти чорні чіноси, темно-зелену сорочку і чорну або темно-синю толстовку з капюшоном. Хочеш виглядати більш елегантно, але в той же час хочеш відчувати себе максимально комфортно? До бордових чіносів додай темно-зелену сорочку і темно-синій кардиган з коміром-шарфом.

Однак, перш ніж вибрати ідеальну зелену сорочку, обов’язково зверни увагу на кілька моментів. Перш за все: колір. Зелений має безліч відтінків, чи не так? Вибери той варіант зеленого, який тобі найбільше підходить. Восени і взимку обов’язково зверни увагу на темно-зелений. Друге: розмір. Ми не повинні тобі нагадувати, що занадто велика або занадто маленька сорочка може негативно вплинути на вигляд всієї стилізації. Третє: візерунок. Підбирай принт у відповідності з ситуацією, для якої створюєш образ. На кожен день підійдуть картаті сорочки, які зроблять твій наряд більш вільним. Поєднання сорочки в клітинку з темно-синіми джинсами і чорними кедами – чудова пропозиція для чоловіків, які люблять комфорт, але в той же час хочуть виглядати стильно. Однак, якщо ти збираєшся на важливу зустріч, вибирай елегантну однотонну зелену сорочку з коміром-стійкою.

Зелена сорочка під костюм? Так чи ні?

Зелена сорочка і костюм? Звичайно так! Часи, коли під костюм одягали тільки білосніжні сорочки, давно пройшли. Ти можеш з успіхом носити зелену сорочку в поєднанні з елегантним костюмом за умови, що кольори всієї стилізації будуть відповідати один одному. Зелена сорочка темного відтінку підходить до піджака холодного коричневого або сірого кольору. Вона також буде відмінно виглядати в поєднанні з твідовими костюмами.

Які брюки слід надіти до зеленої чоловічої сорочки?

Для більш темних відтінків зеленого ідеальним рішенням стане дует: зелена сорочка + чорні штани – це безпрограшний варіант. Бордові штани і зелена сорочка також можуть бути відмінним поєднанням. Така стилізація буде чудово виглядати в компанії ременя глибокого коричневого відтінку і взуття такого ж кольору. Також можеш вибрати чорний ремінь і взуття. Якщо ти любиш класику і безпечні поєднання кольорів, вибирай темно-сині штани і зелену сорочку.

Яку краватку вибрати до зеленої сорочки?

Краватка чи метелик? У цьому випадку багато залежить від твоєї стилізації і події, на яку ти збираєшся. Якщо ти шанувальник оригінальних рішень, вибери метелика. У свою чергу, любителям класики може більше сподобатися краватка. Що стосується кольору, то до темно-зеленої сорочки сміливо одягай краватку бордового або темно-синього кольору. Також можеш вибрати аксесуар на кілька тонів темніше, ніж колір сорочки.

Таким чином, зелена сорочка – це must have для осіннього чоловічого і жіночого гардеробу! Можеш впевнено носити сорочку такого кольору щодня або залишити її для особливих випадків. Темно-зелений ідеально поєднується з відтінками бордового, червоного і темно-синього, тоді як світло-зелений можна носити в компанії бежевого, пісочного та карамельного.

Нові дописи