We Love Born2be

З чим носити коричневі босоніжки! Наймодніші стилізації сезону

Одяг з базових ліній – основа практично кожного гардеробу. Ці позачасові перлини просто не можуть бути відсутніми в твоїй колекції, незалежно від стилю, якому ти віддаєш перевагу! Ми любимо їх за універсальність і за те, що з їх допомогою можна миттєво створити унікальну стилізацію. Хочеш знати, що саме входить в базову лінію одягу, і як створювати ефектні стилізації? Ми порадимо!

Що таке базовий одяг?

Якщо ти любиш моду, тобі, безумовно, знайомий термін: базовий одяг. Що собою представляє такий гардероб? Це ненав’язливий одяг в мінімалістичному дизайні і стриманого кольору. У базовий гардероб сміливо можна включити футболки з трикутним декольте, однотонні лонгсліви, бавовняні блузки, боді, вільні шорти і спортивні штани. Колір одягу повинен бути рівномірним. У базовому гардеробі немає місця для виразних принтів, які – хоча виглядають ефективно і оригінально – найчастіше швидко залишають модні тенденції і знаходять своє місце на дні шафи. Головну роль в гардеробі basic грають універсальні кольори: білий, чорний і темно-синій, які чудово підійдуть для кожного випадку. Важливо звернути увагу і на натуральні, дихаючі матеріали – бавовна, льон, вовна, кашемір або шовк.

У базовому стилі кежуал домінують джинси класичного фасону, дворядні пальто і прості піджаки. Це саме з ними можна створити десятки унікальних стилізацій на кожен день, на роботу або на вечір. Королевою базової моди в елегантному випуску також є маленька чорна сукня, яку сміливо можна вдягати в офіс або на співбесіду. Основою також є кольори землі – білий, бежевий, тоновані відтінки зеленого, коричневого і сірого. Ці кольори можна поєднувати в будь-яких комбінаціях – ти завжди будеш виглядати чудово! Базовий одяг також є квінтесенцією капсульного гардеробу, який користується все більшою і більшою популярністю серед жінок по всьому світу. Він полягає в обмеженні свого одягу до безсмертної, завжди модної класики. Принцип банальний: чим простіше, тим краще. Фасони, які протягом багатьох років залишаються в каноні тенденцій, безумовно, швидко з них не вийдуть – їх безсумнівно варто включити в свій мінімалістський гардероб.

Домашній базовий стайлінг – дозволь собі розслабитися

Базовий одяг з натуральних, приємних для шкіри тканин відмінно підійде для домашніх стилізацій. Хто з нас не любить це заспокійливе почуття, коли після важкого робочого дня надіти улюблений спортивний костюм і пухнасті тапочки з хутром? Тепер, коли більшу частину часу ми проводимо в домашніх умовах, базовий одяг – абсолютний must-have. Кожен день ти можеш створювати унікальні стилізації, в яких будеш прекрасно себе почувати і відмінно виглядати. Нарешті, хто сказав, що під час віддаленої роботи або дистанційного навчання потрібно обмежити себе розтягнутими, старими костюмами? Все зовсім навпаки! Стильні домашні комплекти одягу – це ефективний спосіб поліпшити самопочуття і урізноманітнити повсякденну рутину. Отримуй задоволення і поєднуй базові елементи гардеробу, як тобі тільки заманеться! Якщо ти любиш пастельні, романтичні кольори, вибери однотонну толстовку і спортивні штани сіро-блакитного відтінку – вишенькою на торті стануть хутряні тапочки пильно-рожевого кольору. Зручно і стильно!

Ентузіасти домашнього фітнесу і повсякденних сеансів йоги сміливо можуть зробити ставку на зручні легінси, які підійдуть як для ранкових, так і для вечірніх тренувань. Еластичний матеріал надасть тобі максимальний комфорт протягом дня, а приталений до тіла фасон підкреслить красу фігури – додай до цього чорний кроп-топ на широких бретелях або білу футболку, щоб отримати модний спортивний образ. Відмінним вибором стане також бавовняна сукня в повсякденному стилі. Якщо тобі подобаються фасони оверсайз, зроби ставку на вільну сукню-міді з кишенями по бокам і довгими рукавами. У холодні дні можеш поєднувати його з тонкими легінсами або колготками.

Базовий стиль на кожен день

Проста біла футболка, класичні джинси або бежевий светр знадобляться в багатьох випадках, коли ти не знаєш, що надіти. Зроби ставку на завжди безпечний базовий стиль. Сині джинси сміливо можеш поєднувати з кремовим гольфом, чорною футболкою, боді або сірою толстовкою. Кожне з цих поєднань відмінно впишеться в стиль кежуал! Базовий одяг також ідеально підходить для створення шарових стилізацій, які в даний час є однією з провідних тенденцій. Прекрасним вибором стане біла сорочка з круглим декольте, коротка спідниця-олівець чорного кольору і джинсова куртка без потертостей – це класичний і досить оригінальний набір, який сподобається кожній шанувальниці капсульного гардеробу.

Тобі подобаються ефектні стилізації, які відразу ж привертають увагу? Базовий одяг також допоможе тобі чудово представити оригінальне пальто, сукню, блузку або навіть взуття. Все, що тобі потрібно зробити, це створити базу в класичних кольорах (тобто на основі базового стилю) і додати феноменальний елемент, який буде відігравати основну роль в твоєму наборі. Культова маленька чорна сукня може відродити сандалі з футуристичним дизайном або – в спортивній версії – кросівки з неоновими вставками. Або, може бути, у тебе є модний піджак яскравого синього забарвлення з квітковим принтом і ти не знаєш, з чим його надіти? Вибери чорні штани-трубки і атласний топ на бретелях світло-бежевого відтінку. В результаті у тебе вийде романтична і вишукана стилізація, яка приверне безліч захоплених поглядів.

Нові дописи