We Love Born2be

З чим поєднується фісташковий колір? Наймодніші комплекти не тільки навесні

Фісташковий колір можна знайти в гардеробах всіх сучасних модниць. Дівчата закохалися в нього дуже давно і немає ніяких ознак того, що це почуття ослабне. Фісташковий – дуже ефектний колір, який любить привертати увагу – до подібних стилізацій просто неможливо залишитися байдужим! Ти вже знаєш, як модно поєднувати цей колір і які образи будуть наймоднішими? Ми зібрали кілька корисних порад – перевір, з чим поєднується фісташковий відтінок найкраще!

Фісташковий і м’ятний кольори – чи можеш ти їх відрізнити?

Фісташковий колір варто асоціювати з чудовими горіхами або морозивом з цим ароматом. Ось як виглядає цей відтінок! Колірна палітра варіюється від ніжно-зеленого до світло-зеленого з відтінком сірого. Багато хто задається питанням про різницю між фісташковим і м’ятним кольором, яка на перший погляд дійсно мала. Однак варто знати, що у м’яти більш блакитний відтінок, а у фісташок трохи більше світла, що нагадує пудрово-зелений – фісташковий прекрасно спрацює як верх стилізації, наприклад, у вигляді блузки, светра або сорочки. Проте, і фісташковий, і м’ятний ідеально гармоніюють з будь-яким типом краси і будь-яким кольором шкіри, так що сміливо можеш використовувати обидва відтінки.

З чим поєднується фісташковий колір? Ось найгарячіші комбінації!

А з якими кольорами добре поєднувати фісташковий відтінок? У тебе є безліч можливостей – від класичних, позачасових наборів до сучасних і незвичайних комбінацій. Якщо не любиш експериментувати з модою, вибери універсальний білий, чорний або темно-синій. База в такому класичному варіанті – наприклад, маленька чорна сукня – буде красиво виглядати, якщо трохи пожвавити її аксесуарами, наприклад, сумочкою фісташкового кольору або високими босоніжками на зав’язках в цьому колірному варіанті. Фісташковий, як виразний різновид зеленого, також відмінно підійде до смарагдового, темно-зеленого або оливкового. Тобі подобаються сучасні пропозиції? Вибирай фісташковий монолук, тобто підбери всі елементи образу одного кольору. До фісташкової сукні-сорочки додай човники з гострим носиком. Заверши комплект курткою зі злегка скуйовдженими рукавами і сумкою середнього розміру. Все у відтінку соковитих фісташок – ВАУ-ефект гарантований! Якщо тобі подобаються більш різноманітні образи з пастельними тонами в головній ролі, додай до своєї пастельної спідниці-міді блузку сіро-блакитного кольору і сірі кросівки. Сміливо можеш зробити ставку і на пудрово-рожевий, синій або яскраво-жовтий. Якщо ти не любиш виділятися з натовпу, поєднуй фісташковий з апельсиновим, фуксією, червоним, сливовим або гірчичним. Ми впевнені, що така стилізація нікого не залишить байдужим!

Також читай, з чим поєднувати колір хакі!

Нові дописи