We Love Born2be

З чим поєднується чоловіче синє взуття? Наші поради!

Синє взуття, поруч з чорним, коричневим і білим, є найбільш поширеним вибором серед чоловіків. Хлопці все частіше його вибирають, при чому, для різних стилів, як спортивних, так і елегантних. Тобі цікаво дізнатися, що носити з синім взуттям, щоб кожен раз виглядати стильно? Ми розглянули актуальні тенденції і створили для тебе кілька комплектів в різних стилізаціях. Обравши будь-який із них, ти отримаєш гарантію, що твій образ запам’ятається надовго.

З чим поєднувати синє взуття?

До чого підходить синє взуття? Як ми вже згадували, чоловіки охоче роблять ставку як на елегантне, так і на спортивне взуття в цьому кольорі. Отже, у тебе є багато варіантів. Якщо ти хочеш створити кежуал образ, обов’язково вибирай снікерси або еспадрильї. Відмінно підійдуть для цього джинси у версії з короткими або довгими штанинами, а також звичайні штани у відтінках кремового, сірого, блакитного, карамельного або зеленого кольору. Футболки та джинсові сорочки в спортивному стилі тут тобі обов’язково знадобляться. Якщо ти створюєш елегантний образ, синє взуття (лаковані черевики або лофери) буде чудово виглядати з діловим костюмом або ж з брюками і піджаком. В яких тонах повинна бути твоя стилізація? З синім чудово поєднується кремовий, білий, бежевий, сірий, сіро-зелений, малиновий і карамельний.

Які чоловічі штани підійдуть до синього взуття?

Ми уважно вивчили окремі елементи гардеробу, які будуть найкраще поєднуватися з синім взуттям. Спочатку розглянемо штани. Треба враховувати, що багато залежить від події, на яку створюєш свою стилізацію. Для кежуал образів можна сміливо одягати джинси з довгими або короткими штанинами, а також тканинні штани різної довжини. Відмінною ідеєю буде також поставити на лляні моделі. До елегантного вбрання підбери костюмні брюки з довгими штанинами. А які кольори? З синім добре поєднуються сині, кремові, білі, сірі, карамельні і темно-зелені відтінки. Додамо, що для денних луків добре робити ставку на кросівки, кеди, шльопанці або еспадрильї. А з елегантними стилізаціями підійдуть лофери, черевики і туфлі.

Яка сорочка краще всього підійде до блакитного взуття?

Яка сорочка для стилізацій виявиться справжньою модною знахідкою? Якщо тобі потрібен повсякденний наряд, вибери джинсову сорочку в спортивному стилі. Тут також відмінно підійде фланелева картата модель. Хочеш мати дуже модний вигляд? Одягни сорочку з екошкіри, яка є хітом осінньо-зимового сезону. Важливі також аксесуари. В образах з синім акцентом сенсаційно виглядають темні відтінки зеленого, бордового, блакитного, кремового, карамельного або сірого. Нагадаємо, що надзвичайно модним рішенням є так званий монолук. Ці ж правила підбору кольорів відносяться до елегантних сорочок.

Яку чоловічу куртку вибрати до синього взуття?

Обговорюючи елементи образу з синім взуттям, ти не можеш проігнорувати куртки. На які фасони добре поставити? У питаннях кольору, дотримуйся правила, представлені нами в попередніх розділах. А що з фасонами? До повсякденних комплектів підходять парки, джинсові куртки, спортивні моделі з капюшоном і пуховики. До більш елегантних луків підійдуть двобортні пальто, стьобані куртки і класичні шкіряні моделі.

Який ремінь та шкарпетки підібрати до синього взуття?

Який ремінь підібрати для стилізацій з синім взуттям? Хорошим варіантом тут виявиться синя модель. Цікаво будуть виглядати також ремені коричневих тонів. Пам’ятай, що подібні аксесуари добре підбирати або до взуття, або до колористики всієї стилізації.

Нарешті, проаналізуємо вибір шкарпеток. Що буде кращим рішенням? Якщо ти любиш модні поєднання, вибери довгі і барвисті моделі – наприклад, в смужку, горошок, клітинку або з принтами. Віддаєш перевагу більш класичним поєднанням? Став на коричневі, сині або білі шкарпетки. До спортивного взуття ми рекомендуємо вибрати короткі шкарпетки.

Нові дописи