We Love Born2be

Камуфляжні стилізації – не тільки у військовому стилі!

Камуфляжний принт захопив світ моди ще до великої тенденції стилю мілітарі, тобто популярної функціональності. Цей візерунок ефективно пожвавить навіть найпростіший повсякденний стиль, не створюючи ефекту перемальовування. Ми припускаємо, що в твоєму гардеробі є хоча б одна річ, пов’язана з цією темою. Якщо немає, обов’язково придбай штани або куртку в камуфляжний принт, адже це елементи, які завжди в тренді!

Як виглядає камуфляж? Від уніформи до мейнстріму

Спочатку камуфляж з’явився на військовій формі – він повинен був покращити маскування солдатів в лісі, на лузі або в інших місцях, де переважав зелений і коричневий. Він був задуманий як робочий одяг, тому візерунок повинен був зменшити видимість плям. Однак цікаво, що перший візерунок, що нагадує той, який ми зараз називаємо камуфляжем, з’явився на уніформі в Італії в кінці 1920-х років і називався telo mimetico. Термін камуфляж прийшов з Польщі, де перший принт цього типу з’явився в 1960-х роках. Цей візерунок постійно розвивався і в останні десятиліття 20-го століття він став надзвичайно модним трендом, коли молоді люди модифікували військові куртки і штани і почали їх носити щодня. Моро був символом сильного характеру, впевненості в собі і волі до боротьби. Але сьогодні цей візерунок можна зустріти навіть в ніжних жіночних стилізаціях! Власне, який це принт – камуфляж? Для нього характерні плями неправильної форми, найчастіше в відтінках зеленого, коричневого і сірого, таких як хакі або сіро-коричневий. Однак сьогодні він настільки широко поширений, що з’являється практично у всіх популярних відтінках.

Які кольори добре поєднуються з камуфляжем? Кращі приклади

Утилітарний тренд, відомий як військовий, в даний час торжествує в моді у всьому світі. Його можна зустріти в стилізації найпопулярніших зірок і модних блогерів. Камуфляж ідеально вписується в цей тренд – адже він має багато спільного з одягом в стилі мілітарі. Хочеш знати, який колір відповідає камуфляжному принту? У нас є хороші новини – можеш вибирати з безлічі кольорів, і ми впевнені, що в твоєму гардеробі обов’язково знайдеться щось підходяще! Спочатку вибираємо чорний. Це найбільш універсальний колір, який – давай подивимося правді в очі – підходить майже до всього і (практично) для будь-якого випадку. Ти можеш використовувати його з камуфляжним принтом різними способами. Перший – створити чорну основу, таку як вощені штани або легінси з екошкіри в дуеті з футболкою, а потім надіти камуфляжну куртку. Яке взуття вибрати для такого образу? Тут у тебе повна свобода: важкі воркери найбільше відповідають військовому тренду. Якщо ти вибираєш більш легку версію, вибери снікерси, кросівки або навіть класичні шпильки! Ще один колір, який буде мати гарний вигляд з камуфляжем – бежевий і світло-коричневий. Це універсальні відтінки, які також максимально відповідають даному принту – вони відносяться до кольорів землі. Штани в стилі мілітарі і бежевий лонгслів – рецепт успішної основи для повсякденних нарядів! Білий – ще один колір, який ідеально буде гармоніювати з камуфляжем. Більш того, завдяки ньому ти збережеш ніжний і жіночний характер наряду. Любиш експериментувати з кольорами? Можливо, ми тебе здивуємо – з червоним неймовірно модно виглядатимуть камуфляжні принти! Чим інтенсивніше червоний, тим краще. Він може проявитися як в аксесуарах – наприклад, однотонних кросівках, так і в базовому елементі – наприклад, в червоному світшоті або сорочці!

Як носити камуфляж? Універсальні стилізації

Немає сумнівів в тому, що захоплення одягом в стилі мілітарі, в тому числі з камуфляжним принтом, залишиться в світі моди надовго (а може, і назавжди?). Читай далі – ми розкриємо ідеї для жіночих камуфляжних стилізацій, які покажуть тобі, що ти добре розбираєшся в трендах. Тобі подобається мінімалізм і простий стиль? А може бути, ти любиш екстравагантні, ефектні наряди? Незалежно від твоїх уподобань, ми допоможемо створити модний лук, в якому ти будеш виглядати чудово!

Насамперед представимо рецепт стилізації класичного одягу, яка є в гардеробі кожної з нас. Почнемо з основи, яка також є ключовим елементом наряду – камуфляжних штанів. Ти можеш вибрати крій відповідно до своїх вимог і статури. В даний час домінує модель mom fit, тобто фасон із завищеною талією і довгими, злегка вільними штанинами, що звужуються донизу. Це крій, який оптично звузить талію, злегка округлить стегна і сідниці і зробить ноги стрункішими. Крім того, джинси mom fit дуже зручні! Добре, а що надіти до камуфляжу? В якості основи вибери однотонний чорний топ, футболку або боді, які підкреслять привабливі параметри твоєї фігури. Додай також відповідний верхній одяг. Тобі цікаво, що саме вибрати? Ми радимо … те, що додасть образу сильний рок-вигляд. Так, це культова косуха – бажано класична, чорна модель, прикрашена численними блискавками. Яке взуття вибрати до створеного образу? Що ж, все залежить від стилю, якого ти в кінцевому підсумку хочеш досягти. Якщо чекаєш максимального комфорту, вибери класичні кросівки до щиколотки – з чорним верхом і білою підошвою. Збираєшся на зустріч з друзями або на вечірку? Одягни туфлі на шпильці або босоніжки на підборах – в залежності від сезону. Таке поєднання стилів мілітарі, року і класики – дійсно вдале рішення – перевір це!

Наш наступний приклад – це лук, якого не посоромилися б сестри Кардашьян. Базовим елементом камуфляжної стилізації в цьому випадку стане сорочка. Модель, яка застібається на ґудзики, з коміром, кишенями на грудях і довгими рукавами. Не застібай її повністю – залиш останні три-чотири ґудзики і зав’яжи кінці сорочки на талії спереду. Вибери відповідну спідницю-міді з завищеною талією – вощену або з екошкіри, бажано чорного або коричневого кольору. Плюс босоніжки або ботильйони на високих підборах, щоб максимально підкреслити ноги. Заверши наряд акуратною сумкою-листоношкою на ланцюжку. Вуаля! Загадковий, чуттєвий образ в оригінальному виданні готовий. Він ідеально підходить для побачення або вечірки! Якщо ти вибираєш більш прості образи, скористайся прийомом Кайлі Дженнер. Міні-сукню з короткими рукавами і круглим декольте, покриту камуфляжним малюнком, поєднуй з широким декоративним поясом, який звузить твою талію, підкреслить бюст і стегна. Плюс чоботи на високих підборах і готово!

Остання пропозиція сподобається любителям стрітвіра, які обожнюють привертати увагу своїм зовнішнім виглядом. В цьому випадку вибирай джоггери з камуфляжним малюнком, але не класичним! Шукай штани з червоними, фіолетовими або рожевими вставками. Такий принт дозволить тобі виглядати дуже оригінально! Додай до них коротку толстовку з капюшоном, яка м’яко відкриє твою талію. Заверши цей наряд своїми улюбленими кросівками – це може бути масивна модель до щиколотки білого кольору або кросівки з низьким верхом – з численними прострочками і вставками, і сумочкою на пояс, яка останнім часом стала наймоднішою моделлю. Тепер ти готова до виходу!

Камуфляжне взуття – стилізації

Поряд зі зростаючою тенденцією до цього малюнку і спортивного стилю, камуфляжне взуття стало ще одним елементом, який ти просто зобов’язана мати в своєму гардеробі. В даний час ми найчастіше можемо зустріти принт моро на модних кросівках і кедах, тобто моделях, які подобаються всім! Ще одна перевага спортивного взуття в тому, що воно дозволяє створювати дуже зручні повсякденні вбрання на кожен день. З чим носити камуфляжне взуття? Першою ідеєю модної стилізації стануть кросівки з камуфляжним принтом на товстій підошві в поєднанні з чорними джинсами mom fit з виразними потертостями. Додай сюди кроп-топ, який був в тренді багато сезонів, бажано відтінку сірого меланжу. Це може бути як приталений топ на бретелях, що застібається спереду на ґудзики або кнопки, так і вільна футболка з короткими рукавами, яка доходить до талії. Такий комплект буде не тільки комфортним і супер модним, а й підкреслить достоїнства жіночої фігури – він тонко округлить стегна, при цьому підкресливши талію!

Прочитай також, як стилізувати пляшково-зелений колір!

Нові дописи