We Love Born2be

Класична чоловіча мода, тобто позачасовий мінімалізм. Відкрий для себе прості і надійні стилізації

Модні тенденції постійно змінюються – одні повертаються кожні кілька десятиліть бумерангом, інші формуються на наших очах. Однак справжні скарби витримають випробування часом і все одно залишаться в каноні, незважаючи на те, що час минув. Що таке класичний стиль в чоловічому одязі? Які елементи складають основу чоловічого гардеробу і які універсальні стилізації можна створити з їхньою допомогою?

Класичний стиль в чоловічій моді – елегантно і з класом

Подивимося правді в очі – класичний стиль в чоловічій моді зазвичай асоціюється з елегантністю. Тут немає місця гламурним трендам в діловому стилі з жорстким дрес-кодом або для важливих урочистостей. Основа шикарної класики – це, звичайно ж, чоловічий костюм. Він повинен бути адаптований до твоїх потреб, бажано з вовни хорошої якості. Одна перлина, яка ідеально облягає тіло, прослужить тобі довгі роки. Костюм можна надіти як на інтерв’ю, на весілля друга, так і в оперу. Не обійтися і без шкіряного чоловічого взуття – штучна шкіра виглядає не гірше натуральної. Який стиль вибрати? Оксфорди або дербі на шнурівці ідеально вписуються в класичну чоловічу моду – найкраще мати під рукою чорні і коричневі моделі, тому що вони поєднуються з більшістю костюмів. Навесні, взимку і восени обов’язково додай в свій лук чоловічий тренч з зав’язаним поясом. Чоловіки, які цінують функціональність, найчастіше вибирають пальто зі знімною підкладкою. Завдяки цьому ти можеш використовувати одне пальто в різні пори року.

Класика в корпорації? Так, це найкращий вибір! Класичні фасони також відмінно підходять для комплектів smart casual. Якщо ти можеш дозволити собі напівформальні комплекти в офісі, в твоєму гардеробі повинна бути чоловіча сорочка однотонного відтінку. Основа – це, звичайно ж, білі і блакитні моделі, які також вдало можна включити в більш формальний стиль. Але це не все. Бежеві, коричневі, нюдові, кремові, сірі, чорні і темно-сині сорочки стануть не менш вдалим вибором для офісного комплекту. Одягни улюблену сорочку, чіноси і однобортний піджак – класичний чоловічий наряд готовий! Вишенькою на торті стануть лофери або лордси – в більш холодні дні вибери елегантні черевики в мінімалістичному стилі.

Класичні чоловічі образи в повсякденному випуску

Класичний ненав’язливий одяг – порятунок в ті дні, коли не вистачає ідеї для модної стилізації. Простий крій, стриманий декор і приглушені кольори допоможуть тобі миттєво створити стильний комплект. Ти можеш сміливо комбінувати такий одяг між собою – кожен з них гармонійно поєднуватиметься з іншими, а ти прекрасно себе представиш в будь-якій ситуації. Однотонний бавовняний лонгслів можна носити соло або з розстебнутим піджаком прямого крою. Якщо ти хочеш створити гармонійний образ, вибирай комплекти схожих відтінків, наприклад, бежевий светр і коричневий піджак. Не забудь про аксесуари – чоловічий годинник на золотому браслеті стануть ідеальним доповненням повсякденного комплекту. Підійде і повсякденна футболка однотонного кольору, без принтів – це суть базового стилю.

Ми не можемо не згадати культові чоловічі джинси темно-синього або чорного кольору. Чи є чоловік, у якого в колекції немає хоча б однієї пари джинсів? Це, напевно, одна з найбільш універсальних моделей в нашому списку. Вони підходять для повсякденних прогулянок, побачення (в поєднанні з простою сорочкою) і для роботи. Також пам’ятай про ремінь – шкіряний аксесуар глибокого чорного відтінку витримає будь-яку зміну моди і прослужить тобі довгі роки. Для повсякденного використання також можна вибрати тканинні штани-чінос. Бежева модель в поєднанні з коричневим ременем – дует, який ніколи не вийде з канону моди. У більш холодні дні підійде светр – кашемір буде найбільш універсальним рішенням. Вибирай базові кольори, які легко поєднуються з брюками і взуттям. У класичних гардеробах переважають кремовий, чорний, коричневий, бордовий, сірий і темно-синій кольори. Уникай кишень, оборок, прикрас або принтів – простота – запорука вдалого стилю.

Дізнайся також, як створювати ефектні жіночі образи в класичному стилі!

Нові дописи