We Love Born2be

Літні сукні – створюй приголомшливі образи на будь-який випадок!

Літо в самому розпалі і на вулицях панує максимально легкий одяг. Романтичні волани, непідвладні часу квіти, ажурна кромка – це лише деякі деталі, що відображають атмосферу теплих днів. У тебе вже є міні-колекція повітряних суконь для цього сезону? Сьогодні ми розповімо, як створювати неповторні стилізації з літньою сукнею в головній ролі. Читай далі, і ти дізнаєшся наші хитрощі і ідеї для створення свіжого жіночного образу!

Літні сукні – яка тканина стане кращим вибором?

Перш ніж приступити до планування стилізації літнього плаття, зверни увагу на матеріал, з якого воно виготовлене. Зрештою, ми очікуємо від типового літнього плаття трохи інших характеристик, ніж від коктейльної, вечірньої або осінньої моделі. Кращі з них: льон, бавовна і віскоза. Це дихаючі і зручні волокна, що забезпечують максимальний комфорт в спекотну погоду. Особливою популярністю користуються довгі сукні з квітковим малюнком з тонкої віскози: вони просто необхідні в літньому гардеробі кожної модниці! З іншого боку, наряди з поліестеру міцні, добре драпіруються і не вимагають прасування так часто, як натуральні тканини.

Яке взуття підібрати до літньої сукні?

Взуття до літньої сукні слід вибирати в першу чергу під характер своєї стилізації. У повсякденні вбрання можна впевнено включати кросівки або кеди, особливо якщо у тебе попереду активний день. Жіноча мода не знає кордонів і жорстких правил: вона пропонує багато спортивного взуття, часто дуже жіночного і навіть романтичного! У цих предметах гардеробу також проявляється гламур, найчастіше за рахунок ефектних декоративних елементів. Такі прикраси чарівно виглядають на тлі літньої, ажурної сукні!

Які туфлі підійдуть до літньої сукні, якщо ти хочеш створити модний образ в повсякденній, мінімалістській версії? Шльопанці, сандалі і балетки будуть більш класичним і в той же час дуже зручним вибором. Перші два варіанти відмінно підходять для найбільш спекотних днів, особливо коли температура перевищує 30 градусів. До того ж вони максимально розкриють ноги, завдяки чому значно їх витягнуть в дуеті з міні-сукнею. Балетки ж найбільш універсальні – їх можна надягати як до повсякденної, так і до коктейльної або елегантної сукні. Бежевий і білий кольори є незамінними – в твоєму гардеробі повинна бути хоча б одна така пара. Чоботи до літньої сукні – це хороша ідея? Так, поки ще нема сильної спеки і палючого сонця. Ідеальний вибір – ажурні чоботи з перфорацією, яка зробить їх ще більш зручними!

Яка верхній одяг до літньої сукні буде кращим вибором?

Влітку зазвичай очікуються високі температури, пекуче сонце і легкий вітер. Погода ж любить дивувати – на жаль, не завжди позитивно. Який верхній одяг вибрати до літньої сукні? Є багато можливостей – ти обов’язково знайдеш те, що буде гармоніювати з сукнею і твоїм стилем! Якщо ти збираєшся на фестиваль, являєшся прихильницею 50-х або 90-х років або любиш універсальні предмети одягу, вибери джинсову куртку. Це укриття, яке особливо добре підійде при невеликому зниженні температури, але при відсутності дощу або холодного вітру. Більш того, ти можеш зав’язати куртку навколо стегон, щоб створити недбалий вигляд – так вона завжди буде у тебе під рукою!

Якщо ти хочеш додатково прикрасити свій наряд з літньою сукнею, вибери мереживний кардиган або сітчасту накидку, які не закриватимуть сукню і тіло, а лише підкреслять характер наряду. Цей елемент буде особливо корисний, якщо ти хочеш створити романтичний образ. Косуха та літня сукня – хороша ідея? Звичайно – адже мода любить контрасти! Куртка з екошкіри додасть твоєму образу родзинку і характер. Будь-які металеві вставки посилять цей ефект. Є й моделі, які додадуть гламурного акценту – наприклад, покриті ефектом металік, рожевого, блакитного, срібного або золотого кольору. Який варіант тобі більше подобається?

Які колготки вибрати до літньої сукні? Пропозиції та альтернативи

Навесні і влітку ми любимо підкреслювати свої ноги, а сукня і високі підбори ідеально справляються з цим завданням. Привабливі засмаглі ноги зроблять твою фігуру стрункішою і додадуть образу особливого шарму. Однак далеко не всі можуть і люблять загоряти. Що робити, якщо колір ніг тебе не влаштовує? Колготки – найпростіше і найшвидше рішення – особливо рекомендуємо моделі тілесного кольору, відповідного до відтінку твоєї шкіри – золотистого, персикового або оливкового. Вибирай тонкі моделі – максимум 20 ден, особливо якщо температура за вікном не вимагає теплого одягу. Висока талія додасть привабливі обриси силуету в області талії, живота, стегон і сідниць, а матове покриття додасть образу природності. Однак якщо ти вибираєш колготки інших кольорів – нічого не втрачено! Можна надіти чорні панчохи в сіточку, які додадуть стилізації особливої ​​родзинки.

Але що робити, якщо погода спекотна або ти вирішила надіти відкриті сандалі? В цьому випадку забудь про колготки. Кращим рішенням може бути використання колготок-спрея, тобто фарбувального бальзаму, який твердне при нанесенні на ноги. Однак ми радимо тобі бути обережною з такими продуктами – вони можуть розчинятися, утворювати смуги (наприклад, після крапель спирту або мила) і залишати сліди на дуже легкому одязі.

Яка сумка підійде під літню сукню? Моделі в різних стилях

Найголовніша особливість сумочки – її функціональність, тому орієнтуйся саме на це при виборі такого аксесуару до літньої сукні. У той же час пам’ятай, що дуже великі моделі надмірно обтяжать твою стилізацію. Що сьогодні в моді? Сумки круглої форми з дерева і плетіння – наприклад, з джуту або рафії – є абсолютним хітом. Шоппер в цьому стилі – ідеальне рішення для пляжних стилізацій або літнього шопінгу! Особливо він сподобається любителям стилів бохо і хіпі. Волієш класику? Вибери рюкзак на ланцюжку, який додасть тобі витонченості та стилю. Можеш порівняти його колір з взуттям або прикрасами, щоб весь образ був цілісним. Ще один варіант сумочки для літньої сукні – модель на пояс. Це пропозиція, в першу чергу, для любительок вуличного одягу і спортивного стилю (але не тільки!). Цей тип сумок в даний час можна зустріти в основному в елегантних варіантах – наприклад, з тисненням, що імітує шкіру крокодила або змії.

Прикраси до літньої сукні – ефектне сяйво

Не забудь додати блиску або додаткових колірних акцентів в свої літні вбрання. Прикраси для такої основи – тема надзвичайно велика. У романтичні стилізації сміливо включи ніжні сережки і тонкий золотий або срібний ланцюжок. Благородні стрази додадуть образу витонченості і класу. Однак якщо ти любиш яскраві вбрання і не можеш уявити собі образ без ефектних акцентів, вибери великі сережки з пензликами або ажурним візерунком і масивні браслети. Дозволь побешкетувати своїй уяві!

Макіяж до літньої сукні – свіжість і легкість

Коли на вулиці висока температура, останнє, що ти хочеш зробити зі своєю шкірою, – це додатково її навантажувати. Тому, створюючи макіяж до літньої сукні, забудь про важкі, сильно яскраві тони і пігментні тіні. Також уникай темного, дуже насиченого макіяжу, особливо, якщо тебе чекає довгий день. Як підібрати макіяж до літньої сукні, щоб уникнути помилки? Лейтмотивом повинна бути свіжість, легкість і ніжність. За обличчям потрібно правильно доглядати і зволожувати, а також захищати кремом з високим фільтром. Якщо ти щодня проводиш кілька годин на сонці, це просто необхідно!

Ти хочеш тільки вирівняти тон шкіри? BB або CC крем підійде ідеально – він подбає про правильне зволоження і в той же час містить трохи пігменту, що забезпечить рівний тон шкіри обличчя. Волієш що-небудь більш ефективне? Вибери легкий тональний крем з легким або середнім покриттям. Вибирай фініш в залежності від типу шкіри – для сухої найкраще підійде блискучий, для жирної – матовий. Додай легку розсипчасту пудру, яка тонко покриє все обличчя, не дозволяючи йому блищати! Нанеси на обличчя бронзатор, додай свіжості ніжним персиково-рожевим відтінком і заверши все за допомогою хайлайтера в стратегічно важливих місцях.

Зачіска до літньої сукні – стиль бохо і гламур

Варіанти зачіски для літньої сукні розрізняються залежно від довжини волосся. Волосся до плечей часто не вимагає складного укладання. У такому випадку, як додати блиску і цікавого образу своїй зачісці? Зроби ставку на шпильки, пов’язки і стрічки! Відмінно підійдуть великі шпильки, покриті аплікацією зі штучних перлів або стразів, які зараз викликають фурор на волоссі знаменитостей і блогерів! Пов’язки на голову і бандами з квітковим або класичним малюнком – наприклад, в горошок або смужку – також є безперечним хітом останніх сезонів.

Коли ти створюєш зачіску для літнього плаття з більш довгим волоссям, у тебе з’являється більше можливостей. Якщо ти прихильниця стилю бохо, відмінно підійдуть вільні коси. Не обов’язково заплітати все волосся – ти можеш заплести косу збоку або зробити «корону» або пов’язку на голову, яка не залишиться непоміченою! Підійдуть і будь-які пучки, навіть найпростіші, зроблені за хвилину – прикрась їх супер модною великою гумкою для волосся, і ти додасиш стильної родзинки! У тебе хвилясте волосся? Скропи його сольовим спреєм для укладки, і ти легко створиш «пляжні хвилі», які вже багато років користуються неймовірним успіхом (і не очікується, що вони вийдуть з моди)!

Тебе подобається стиль мілітарі? Прочитай, як створювати модні камуфляжні стилізації!

Нові дописи