We Love Born2be

Мереживна блузка в головній ролі – ідеї для чарівних стилізацій

Мереживна блузка, як ніяка інша, підкреслює жіночу красу і чарівність. Вона може бути жіночною, елегантною або чуттєвою – все залежить від конкретної моделі. Мереживна блузка користується такою популярністю, завдяки своїй універсальності, з нею легко створити як денний наряд, так і вечірній або навіть напівформальний – достатньо підібрати відповідні елементи гардеробу! Сьогодні ми приготували для тебе позачасові пропозиції на сети, де мереживна блузка грає головну роль. Дізнайся, як модно стилізувати такий одяг!

З чим носити мереживну блузку?

Витончена блузка з мережива чудово представляє себе в різних комплектах. Ти можеш створювати багато комбінацій і кожен раз виглядати феноменально! Багато моделей настільки універсальні, що вони підійдуть і на кожен день, і на роботу, і на вихід з подругами або побачення. Тут маються на увазі, в основному, білі мереживні блузки – тобто класика з класики. Цей базовий колір нічого не нав’язує і прекрасно підійде як до елегантних сигареток, так і для повсякденних штанів слоучі або до шкіряної спідниці. Все залежить від тебе! Що надіти до мереживної блузки? Зверни увагу на її фасон і пам’ятай, що саме мереживо є надзвичайно ефектною прикрасою. Так що будь обережна з поєднанням різних матеріалів, контрастних кольорів або оригінальних кроїв. Якщо ти цінуєш мінімалізм або ти любиш капсульний гардероб, вибери модель прямого фасону, без об’ємних рукавів, асиметрії або ефектних деталей. Пам’ятай, що простота ніколи не вийде з моди. Класична чорна, бежева або сіра блузка з мереживом чудово виглядає зі спідницями і брюками будь-якого крою. Так що сміливо одягай жіночні скіні, вільні бойфренди або кюлоти – кожна комбінація приверне до себе увагу.

Іспанська блузка з мереживом – це відмінний вибір для літнього образу, тим більше, що цей фасон користується величезною популярністю в останні роки. Модницям особливо подобаються білі моделі, які освіжають і додають чуттєвості. Якщо хочеш створити романтичний наряд, поєднуй білу блузку-іспанку з мереживом з шортами з високою талією, бежевими босоніжками і сумкою-кошиком. Модний сет готовий! Під час холодних днів вибери блузку з довгими рукавами, прикрашеними мереживом. Така модель елегантно представить себе в компанії сигареток і ботильйонів на підборах – це простий і елегантний наряд, який сміливо можна використовувати для напівформальних зустрічей. Восени до бежевої мереживної блузки одягни штани гірчичного відтінку, темно-коричневого або чуттєвого бордового. Такий набір не залишиться непоміченим! Доповни його сумочкою з анімалістичним принтом, щоб додати образу супермодного акценту! Навесні роби ставку на мереживні сорочки або блузки в пастельних відтінках, які чудово впишуться в весняну атмосферу. Крім того, пудрові, м’ятні, світло-блакитні і сірі моделі чудово виглядають з класичним бежевим тренчем!

Мереживо і джинс – це дует, який не потрібно нікому представляти. Повсякденна класика над класикою, завжди безпечна і завжди сповнена стилю. Так що, якщо ти не знаєш, з чим одягти мереживну блузку, сміливо зроби ставку на улюблені джинси, джинсові шорти або спідницю! Такий верх додасть цілому витонченого акценту, навіть якщо ти вибереш оригінальний фасон штанів. Тобі подобаються еклектичні поєднання? Шукаєш стилізацію, яка увійде в повсякденну естетику, але в той же час у ній буде особлива родзинка? Вибери прості джинси-трубки з високою посадкою і чорні снікерси – це квінтесенція стилю кежуал. В якості верху одягни білу мереживну блузку з довгими рукавами, низьким коміром і делікатним воланом спереду. Заверши образ пудрово-рожевим жакетом на один гудзик і тонкими браслетами у відтінку рожевого золота – це, в свою чергу, нотка гламуру. Повз такий комплект ніхто не пройде байдуже! Червону мереживну блузку сміливо поєднуй з чорними джинсами з мармуровим принтом. Міського клімату додадуть білі снікерси, а в трохи менш спортивній версії – балетки.

Яку білизну надіти під мереживну блузку? Наші поради!

Мереживо виглядає справді чарівно, але цей матеріал є напівпрозорим. Класичний мереживний топ або блузка не мають додаткових матеріалів в області бюста, тому дуже важливо вибрати правильний бюстгальтер. Яка білизна підійде до мереживної блузки? Замість класичного, закритого бюстгальтера на бретельках, відмінним варіантом буде бралетт, особливо тілесного відтінку. Ажурна нижня білизна буде практично непомітною під мереживною блузкою, і весь образ представить себе стильно і природно. Якщо, з іншого боку, твоя блузка має прозору сітку або виріз трохи вище лінії бюста, зроби ставку на бюстгальтер-бандо, який нагадує вузький топ без бретелей. Він буде добре тримати груди, а відсутність лямок дозволить максимально підкреслити всі сильні сторони твоєї блузки. Або, може бути, ти хочеш візуально прибрати зайві сантиметри в талії або на животі? В такому випадку постав на коригуюче боді такого ж відтінку, як і блузка. Остання, але не менш підходяща пропозиція – силіконовий бюстгальтер. Він особливо підійде в тих випадках, коли твоя блузка має відкриту спину або глибоке декольте ззаду.

Яка спідниця підійде для мереживної блузки?

Вибираючи спідницю до мереживної блузки, у тебе багато можливостей – слідуй характеру заходу, на який ти збираєшся. Хочеш створити коктейльний лук? Якщо ти любиш грати з кольорами, вибери мереживну блузку лавандового кольору і одягни її з розкльошеною, сливовою спідницею. Таку оригінальну основу можеш трохи пом’якшити аксесуарами нюдового відтінку – замшевими лоферами і клатчем. Для офісної стилізації відмінно підійде біла блузка з ажурним жабо в компанії спідниці-олівець. У холодні дні додай до цього комплекту колготки і класичне дворядне пальто. У вечірніх луках зроби ставку на легку спідницю-максі пильно-рожевого відтінку. Заправ всередину білу мереживну блузку з комірцем, а навколо шиї оберни пудровий платок з тонкого оксамиту. Вишенькою на торті такого наряду стане біла, елегантна листоношка із золотою пряжкою і золоті туфлі на шпильці.

Хочеш створити більш зухвалий наряд? Вибери чорну блузку з мережива. Стилізацію в кліматі року або гранж, отримаєш, додавши до неї шкіряну спідницю-міді і масивні воркери або кріпери. Шкіряну спідницю можеш легко змінити на джинсову, декоровану глибокими вирізами і пошарпаним низом. Такий комплект доповни шкіряною косухою або подовженою джинсовою курткою з потертостями. Стильний ретро-образ можеш створити за допомогою мереживної блузки з об’ємними рукавами та спідниці-олівець середньої довжини. Відмінно представить себе також біла мереживна сорочка і плісирована спідниця з велюру. Волосся заплети в недбалий пучок і ти готова до виходу!

Яке намисто підійде для мереживної блузки?

Мереживна блузка і намисто? Чому б і ні! Якщо твоє серце б’ється швидше від думки про луки хіпі, створи стилізацію в кольорах землі. Блузка відтінку слонової кістки, бежева джинсова куртка або косуха того ж кольору і коричневі шорти дозволять створити зручний і дуже цікавий образ. Додай сюди капелюх в ковбойському стилі і ажурні чоботи. Кульмінацією стилізації стане комплект довгих тонких ланцюжків з різними прикрасами – маленькими квітками, намистинками, цікавими символами і т.д. Вау ефект гарантований! Якщо ти хочеш освіжити міську свободу біжутерією елегантного характеру, у нас також знайдеться щось для тебе. Основою твого вбрання буде мереживна блузка з класичним закритим декольте і джинси-бойфренди. Додай сюди білу сумку-шопер і бежеві туфлі, які оптично подовжать фігуру. Вишуканого акценту додасть намисто з білими перлинами, яке відмінно вписується в ретро стиль. Додай до цього кілька тонких золотих браслетів і класичний наручний годинник. Шикарний наряд!

Любиш романтичні, жіночні образи? Чи тобі більше до вподоби елегантний стиль? Подивися, як цікаво можна носити сукні-максі!

Нові дописи