We Love Born2be

Модний тренд: шльопанці мюлі. Стилізації, які не можна пропустити!

Хіт 90-х повертається до салонів! До недавнього часу мюлі викликали суперечки, а сьогодні це гарячий тренд, що просувається найпопулярнішими зірками Instagram. Ми дамо тобі кілька порад, як саме виглядають ці туфлі і як ми їх носитимемо в сезоні SS22. Черпай наше натхнення та носи стильні туфлі без задника цього літа!

Мюлі – що це за взуття? Ми пояснюємо

Ми гарантуємо, що ти зустрічала це взуття, переглядаючи останні колекції, хоча, можливо, не знала, як воно називається. У класичному варіанті шльопанці-мюлі є просто шльопанцями із закритими пальцями. Вони можуть асоціюватися з балетками, туфлями-човниками або лоферами без підборів – і хоча вони виглядають досить незвичайно, сьогодні вони є одним із найпопулярніших фасонів літа! Дизайнери, як завжди, подбали про те, щоб кожна жінка знайшла щось для себе. Перед тобою величезний вибір із найрізноманітніших моделей – від елегантних шкіряних шльопанців до мюлей на плетеній підошві у стилі бохо. Не бійся вплітати шльопанці з ультрамодними деталями у свій стиль. Вибирай модель із ланцюжком, квадратним носком або металевою вставкою розміру XXL – вони виглядають феноменально!

Мюлі на підборах

Це неперевершений хіт, який має найбільшу популярність. Асортимент мюлей на високих підборах рясніє стилями і кольорами, що ускладнює вибір тільки однієї моделі. Один із сучасних трендів – туфлі без задника на нерівномірному підборі, наприклад, з трапецієподібною стійкою або у вигляді пісочного годинника. Шанувальникам трендів прямо з подіумів сподобаються шльопанці на високих підборах і платформі. Носити їх можна з довгим платтям, джинсовою спідницею або повітряними штанами з віскози. Це моделі якраз на літо, які підкреслять фігуру, і в той же час (завдяки платформі та стійкому підбору) забезпечать максимальний комфорт. Також зверни увагу на бежеві туфлі без задника на високих підборах. Вони добре впишуться в стилізації, витримані в атмосфері бохо. Додай їх, наприклад, до білої сукні-вишиванки та плетеної круглої сумки. Мюлі на високих підборах добре поєднуються з літнім коктейльним платтям та шкіряною сумкою-месенджером. Як щодо ажурних мюлі на платформі? До них чудово підійдуть брюки-дзвіночки та сорочка зі східним принтом (тренд!). Цього сезону зосередься на інтенсивних кольорах – помаранчеві, зелені або рожеві мюлі на високих підборах одразу ж виділять твій образ.

Шкіряні мюлі

Мюлі з екошкіри стануть модним та універсальним елементом твого гардеробу. Вони добре поєднуються з джинсовими шортами, брюками зі складками, міні-сукнею в квіточки, приталеним комбінезоном… ці фасони зачарують кожну модницю. Не бійся включати їх у вбрання smart casual з білою елегантною сорочкою та простими брюками у головній ролі. Навесні такий комплект можна доповнити легким пальтом. Шкіряні бежеві мюлі добре поєднуються з білими шортами та сірим топом із бретельками-ланцюжками. Це поєднання базових кольорів та модних деталей ідеально підходить для повсякденних прогулянок. У Instagram ми також захопилися стилізацією зі шкіряними мюлі у стилі лоферів. Можеш вибрати модель з квадратним носком, на металевому підборі або з пряжкою. Обов’язково придивись до фасонів з блискучим ланцюжком нагорі – зірки люблять цю модель! Вони ідеально поєднуються з облягаючою сукнею однотонного кольору. Зміїна шкіра теж не виходить із моди – зірки Instagram поєднують мюлі в анімалістичному стилі з вузькими джинсами та вільною сорочкою. Спробуй сама, ти будеш у захваті!

Дізнайся також, яку сукню вибрати на весільну вечірку!

Нові дописи