We Love Born2be

Модний тренд: штани-слоучі. Ця модель відразу ж виділить тебе з натовпу!

Фасон слоучі відразу привертає увагу і не дозволяє відірвати від себе погляд. Вражаючий, практичний і ультрамодний – так, тобі він обов’язково сподобається! В даний час широкі штани царюють в тенденціях, а слоучі є їх квінтесенцією – хочеш знати, як вони виглядають і як їх стилізувати?

Штани слоучі – що собою представляють і якій фігурі вони найкраще підійдуть?

Slouchy – це оверсайзовий фасон, який прекрасно знаходить себе в міських комплектах. Те ж саме слово означає «недбалий, неохайний» – щось в цьому є! Такі штани можна впізнати по високій посадці і дуже широких штанинах – безумовно, ширше, ніж в класичних мам-фітах або бойфрендах, які звужуються в самому кінці. Характерним елементом також є вертикальні вкладки на лінії ременя і кишені. Так що, якщо ти любиш міські акценти, слоучі відразу ж вкрадуть твоє серце! Цю модель можна використовувати в різних сценах. Джинси-слоучі є найпопулярнішими, але у них також є матеріальні і навіть шкіряні колеги. Палітра відтінків слоучі є практично нескінченною – від сніжно-білого, через безсмертний і ультрамодний бежевий або хакі, до темно-синього і чорного. Є також модні моделі в крапку, клітинку або смужку – ти обов’язково знайдеш щось для себе!

Чарівність штанів слоучі полягає в тому, що вони виглядають досить незвично, як ніби вони були занадто великими. Деякі модниці люблять виділятися з такими моделями, інші турбуються про те, що фасон може додати зайвих кілограмів. Кому підійдуть слоучі? Цей фасон, безумовно, не додає жіночності і не підкреслює струнких ніг – якщо ти дбаєш про чуттєвий ефект, краще відмовся від такої моделі на користь класичних трубочок. Слоучі можуть трохи спотворити силует типу «яблуко», «прямокутник» або «трикутник». Але вони чудово представлять себе на високих дівчатах! Якщо тобі подобаються стилізації оверсайз, які не вийшли з тенденцій протягом декількох сезонів, поєднуй слоучі з широким піджаком або асиметричною, розстебнутою сорочкою з підкаченими рукавами – ти покажеш, що у тебе є ідеальне відчуття стилю. Низькі дівчата повинні зіставити слоучі з відповідним верхом, наприклад, бавовняним лонгслівом і приталеним жакетом. Не забудь про кросівки на товстій підошві, яка додасть тобі кілька сантиметрів і створить ефектний, міський лук в кліматі 1980-х років!

Як носити слоучі? Чудові ідеї стилізації для кожної модниці!

Незважаючи на те, що слоучі мають оригінальний фасон, з ними можна створити багато модних образів – не тільки в стилі кежуал! Якщо ти любиш романтичні акценти, вибери світло-блакитні штани і заправити в них блузку в коричнево-смарагдові маленькі квіточки. Додай сюди босоніжки на підборах-стовпчику відтінку кемел або ажурні ботильйони-ковбойки – модний, а також чарівний набір готовий! Весняний лук створиш за допомогою слоучі бірюзового відтінку. Такий виразний низ варто поєднувати зі сливовим светром і білими однотонними кросівками. Або, можливо, ти любиш стилізації, натхненні божевільними 90-ми? Зроби ставку на слоучі теплого карамельного відтінку і додай до них велюровий темно-зелений гольф. Вишенькою на торті стануть чорні снікерси і широкі сонцезахисні окуляри.

У нас також є щось для любителів стилю бохо і хіпі. Поєднай лляні білі слоучі і джинсовий кроп-топ з пошарпаним низом. Прекрасним доповненням такої стилізації стане оверсайзовий легкий шарф з квітковим візерунком і барвисте намисто. Заверши наряд ажурними ботильйонами або мереживними еспадрильями – білі слоучі додадуть твоїй бохо-стилізації оригінального акценту. Хочеш включити цей фасон в більш формальну стилізацію? Немає нічого простіше! Класичні джинси-слоучі поєднай з однотонною кремовою блузою з округленим декольте і довгим піджаком в клітинку. Додай високі підбори, наприклад, коричневі шпильки або шнуровані ботильйони на стовпчику і чорну листоношку. І останній елемент – маленькі сережки з білого золота – ти обов’язково зробиш хороше враження!

Нові дописи