We Love Born2be

Наряди для пляжного відпочинку – представляємо наймодніші пропозиції!

Більшість з нас, представляючи відпустку своєї мрії, малюють в уяві великий піщаний пляж, чисту воду глибокого бірюзового кольору, шум хвиль і спів чайок. Звичайно, знайдуться щасливчики, які можуть насолоджуватися цим місцем кожен день. Вони точно знають, наскільки важливо правильно підібрати наряд на пляж – такий, який дозволить тобі максимально насолодитися відпочинком, буде легким і повітряним, і при цьому підкреслить сильні сторони фігури. Адже ці обставини – ідеальна можливість продемонструвати спортивні ноги, окреслені м’язи живота і стрункі руки. Який одяг для відпочинку на морі тобі обов’язково пригодиться? Що тобі знадобиться на кожен день відпустки, і що буде додатковим аксесуаром, який можна дозволити собі, якщо в твоєму багажі ще є місце? На ці питання ми відповімо нижче!

Як одягатися на пляж?

Ти лежиш на пляжі, сонце яскраво світить, дме легкий вітерець, ти чуєш приємний шум хвиль … Схоже на казкові пейзажі? Це реальність! Тобі цікаво, що надіти на море, щоб повністю насолодитися цим моментом? Ми підготували список елементів, які потрібно включити в свій пляжний гардероб:

  • Купальник – це базова основа для практичної стилізації на море. Він є першим в списку одягу у відпустку біля моря! У тебе є багато варіантів на вибір: можеш вибрати бікіні на тонких бретелях, які максимально підкреслять твою фігуру і найкраще спрацюють, якщо ти збираєшся отримати золотистий загар. Якщо хочеш прикривати живіт або твоїм грудям потрібна додаткова підтримка, купи суцільний купальник – так ти будеш впевнена, що він не зісковзне під час плавання, прогулянки або байдикування на піску.
  • Комфортний верх – блузка або накидка. Залежно від того, якому стилю ти віддаєш перевагу, можеш вибрати як топ з іспанським декольте, який дозволить тобі засмагнути на плечах, так і класичну футболку або вільну сорочку на ґудзиках, які обов’язково знайдуться в твоєму гардеробі. Остання пропозиція підійде, якщо тобі потрібен верх, який легко адаптується до ситуації – можеш носити її застебнутою по дорозі на пляж, а розстібати на березі моря, створюючи стильну накидку! В якості доповнення наряду біля моря також відмінно підійде ажурний кардиган, завдяки якому стилізація прийме романтичний вигляд.
  • Вільний низ, тобто міні-спідниця або шорти. Якщо вибираєш спідницю, ми особливо рекомендуємо дві моделі – приталену, з тонкої тканини, яка адаптується до форми тіла і в той же час залишається на місці, коли дме вітер. Ти волієш більш повітряні матеріали? Вибери розкльошену модель з оборками або складками. Найбільш практичними будуть шорти – наприклад, класичні короткі джинсові шорти, які просто необхідні в літньому гардеробі!
  • Вибираючи одяг для пляжу, не можна забувати про зручне взуття. Особливо рекомендуємо шльопанці – наприклад, в’єтнамки або класичну модель з лямками. Вони дозволять швидко зняти і струсити взуття з піску в будь-який момент! Збираєшся гуляти довше? Вибери сандалі, які будуть добре триматися но нозі і забезпечать максимальну повітропроникність. Не можеш уявити собі літню комфортну стилізацію без спортивного елемента? Одягни кросівки або кеди – відмінно підійдуть ажурні моделі – наприклад, з мереживними вставками!
  • Останній елемент, який не можна не відзначити в пляжному гардеробі, – це містка зручна сумка. Плетені моделі з джуту або рафії як не можна краще впишуться в особливу атмосферу твого вбрання. Це абсолютний хіт, який не виходить з моди десятиліттями!

Стайлінг для відпочинку біля моря

Плануючи свій гардероб у відпустку, тобі потрібно вирішити, чи збираєшся ти проводити дні, лежачи на пляжі і купаючись, або у тебе буде можливість досліджувати околиці. Незалежно від того, сучасне чи це місце з хмарочосами або стародавні руїни замків та інших будівель, під час довгих прогулянок обов’язково хочеться відчувати себе комфортно і невимушено. Ми підготували пропозиції щодо стилізації у моря в різних стилях – вибери той, який найкраще відповідає твоїм уподобанням, тривалості відвідування і обставинам.

  • Повітряний легкий комбінезон – ідеальна основа для зручного і ефектного образу. Великий плюс носіння комбінезонів в тому, що тобі не потрібно думати, чи підходить верх до низу. Досить поєднати його з взуттям і аксесуарами – і готово! Для спекотної погоди відмінно підійдуть моделі вільного крою, з бретелями і короткими штанинами. Якщо ти зупинишся в місті, то можеш доповнити його ефектними жіночними босоніжками на платформі, а для тривалих прогулянок відмінно підійдуть шльопанці з широкими смужками або класичні кросівки на шнурівці.
  • Який одяг під час відпустки буде найкращим в спекотну погоду? Зроби ставку на повітряні і легкі матеріали, які дозволяють шкірі дихати. Кращі варіанти – злегка напівпрозорі блузки, укорочені топи і бавовняні футболки. У вітряну погоду вибери джинсові або тканинні шорти, а в спекотну і задушливу – міні-спідниця стане кращим вибором. Модель з оборками подарує тобі легкість і енергію!
  • Якщо ти збираєшся на романтичну вечерю, вечірку з друзями або просто хочеш виглядати максимально жіночно, в своєму вбранні на море вибирай коротку трапецієподібну сукню з короткими рукавами або приталену міні-сукню на бретельках. Додай зручні еспадрильї на танкетці – вони, зав’язані на щиколотці або ікрі, візуально подовжать твої ноги і додадуть чуттєвості образу. Для цього вибери рюкзак на ланцюжку і модний лук готовий!

Як бачиш, ідей для стильного вбрання для відпочинку біля моря дуже багато! Експериментуй і створюй карколомні комплекти!

Нові дописи