We Love Born2be

Пляшково-зелений – стилізації, які відповідають актуальним тенденціям

Пляшково-зелений – один з тих кольорів, який виглядає надзвичайно елегантно і благородно. Однак це не типовий відтінок, який зустрічається в формальних стилях, як, наприклад, чорний або темно-синій. Це надає йому характер «високої моди». Він прекрасно поєднується як з ніжними, так і з сильними типами краси, що робить його універсальним і дуже зручним для використання. Однак ми розуміємо, що стилізація цього відтінку може викликати сумніви, тому пропонуємо, як модно використовувати пляшково-зелений. Це тільки класичні чорно-білі луки? Чи можна зіставити його з більш насиченими, виразними відтінками? Читай далі і ти відкриєш для себе наші пропозиції по стилізаціям, які обов’язково тобі сподобаються!

Пляшково-зелений або смарагдовий? Пропонуємо, як їх розрізнити

Коли ти думаєш про темні, насичені відтінки зеленого, напевно у тебе з’являються асоціації з красивим дорогоцінним каменем, відомим як смарагд. У прикрасах він додає елегантності та оригінальності. Смарагдовий – насичений колір середньої яскравості. Пляшково-зелений набагато темніше і має прохолодний відтінок, що полегшує зіставлення його з іншими тонами. Це колір, який додає клас і серйозність, і в той же час вишуканий стиль!

Пляшково-зелений – якому типу краси він підходить?

Зелений – це колір, який найчастіше приписують рудоволосим красуням з веснянками. Це правда, що цей відтінок відмінно поєднується з волоссям вогненних тонів, але власницям інших типів краси варто звертати увагу на цей колір частіше – особливо якщо мова йде про пляшково-зелений. Хто відмінно виглядає в цьому відтінку? В першу чергу, брюнетки і чорняві дівчата з холодним кольором обличчя – пляшково-зелений відмінно посилить такий колір обличчя, а також підкреслить його. Проте, шкіра не обов’язково повинна бути світлою. Комбінація коричневого, засмаглого відтінку створить цікавий контраст з холодним темно-зеленим. Те ж саме і з блондинками, особливо з золотистими пасмами медового кольору.

Пляшково-зелений – з чим його поєднувати, щоб отримати цілісний образ?

Незважаючи на те, що зелений колір асоціюється з елегантністю і серйозністю, його також можна знайти в набагато більш повсякденних вбраннях. Якщо ти хочеш носити цей відтінок як кожен день, так і в особливих випадках, тобі напевно цікаво, який колір підходить для темно-зеленого. Позачасовий чорний – найбезпечніший вибір – фантастично з ним гармонує. Поєднання зеленої сукні з чорною байкерською курткою з екошкіри – комплект, який ніколи не вийде з моди! Якщо хочеш додати легкості своїм вбранням, можна поєднувати пляшково-зелений з білим. Однак в цьому випадку переконайся, що світліший колір знаходиться нагорі. Приклад? Білий облягаючий светр, темно-зелена спідниця з фатину і бежеві туфлі на високих підборах – комплект, створений для таких випадків, як зустрічі з друзями, робота або побачення. Ти будеш виглядати легко, модно і стильно!

Трохи більш сміливим вибором для стилізації з темно-зеленим будуть глибокі відтінки червоного і фіолетового, тобто бордового і сливового. Комбінуючи їх один з одним, ти створиш образ, який одягла б провідна блогер або зірка шоу-бізнесу на Тижні моди! Прикладом може служити поєднання зеленої блузки і бордових брюк. Щоб привернути увагу до свого луку, накинь зверху пальто з леопардовим малюнком – ВАУ-ефект гарантований! Ти прихильниця простих рішень? Зроби ставку на total look, тобто на набір, що повністю складається з темно-зеленого кольору. Цей варіант створений для найбільш сміливих і модних дівчат!

Які доповнення ідеально підійдуть до пляшкової зелені?

Добре – основа для стилізації готова, тепер прийшов час останніх штрихів – аксесуарів, які підкреслять характер наряду. Які доповнення до темно-зеленого підійдуть найкраще? Особливо тебе повинні цікавити прикраси золотого кольору. Ці два відтінки ідеально гармонують один з одним, створюючи неймовірно елегантне поєднання з класом! Чудово підійде класичний годинник на браслеті або делікатному ремені. Не відмовляйся від масивних виробів, коли мова йде про сережки, браслети або намиста – сміливо віддайся в руки гламуру! У твоїй колекції є масивне червоне або бордове намисто? Відмінно – сміливо можеш використовувати його в цьому випадку! Якщо говорити про аксесуари до темно-зеленого кольору, такі як сумочка або капелюх, то найкраще підійде бордовий або сливовий – вони пожвавлять стилізацію і додадуть енергії. Щоб ще більше прикрасити цей відтінок, можна також вибрати гірчичний або світло-коричневий колір. Пам’ятай: якщо вибираєш сумочку під колір взуття, отримаєш цілісний і модний образ, але це не є правилом!

Якого кольору взуття підійде до темно-зеленого?

Вибираючи колір взуття до темно-зеленого, варто керуватися простим правилом – воно повинно бути темніше або схожим на цей відтінок. Звичайно, ти можеш вибрати взуття чорного, коричневого або фіолетового кольору, але пам’ятай, що їх колір не повинен бути світліше верху. Однак з цього правила є один виняток – якщо одягнеш коротку спідницю або сукню, що відкриває ноги, вибери бежеві туфлі на високих підборах, які підходять твоєму тону шкіри. Такий комплект створює оптичну ілюзію, завдяки якій твої ноги отримують максимум подовження і стрункості!

Нові дописи