We Love Born2be

Розвіюємо вічну дилему: сорочка під запонки або ґудзики?

Напевно ти не раз замислювався над цим перед важливою подією, пов’язаною із сімейним святом або діловим заходом. Це справжня дилема для багатьох чоловіків: яку сорочку вибрати – з запонками або на ґудзиках? Сьогодні у нас є декілька порад для тебе, які розвіють усі сумніви!

Коли варто зробити ставку на сорочку із запонками?

Ми почнемо з подання плюсів і менших мінусів (бо їх дійсно дуже мало) сорочки з манжетами під запонки. Чи варто інвестувати в настільки елегантну сорочку? Звісно! Якщо ти дбаєш про бездоганний зовнішній вигляд під час виняткових урочистостей, така модель обов’язково повинна бути в твоєму гардеробі. В яких випадках вона тобі знадобиться? Цей фасон ідеально підходить для офіційних виходів, особливо для опери, філармонії, а також для весілля або формальних ділових банкетів. У випадку менш офіційного заходу вибір типів манжетів сорочки – це індивідуальне питання. Якщо ти часто «знаходишся на публіці», тоді ти прекрасно розумієш, наскільки важливо подбати про правильне вбрання і його деталі. Сорочка з запонками також знадобиться для тих заходів, де застосовується строгий дрес-код. Як бачиш, існує багато важливих подій, на які тобі знадобиться елегантне вбрання. Єдиним недоліком може бути той факт, що високоякісні сорочки і запонки є досить дорогими, але хоча б по одній моделі обов’язково потрібно мати в своєму гардеробі. Все, що тобі потрібно зробити, це інвестувати в сорочку і запонки з матеріалів високої якості. Зверни увагу і на колір сорочки – найкраще зробити ставку на класичну модель, тобто білу. Відмінною альтернативою стане також блакитна сорочка. Що стосується вибору запонок, найкраще використовувати класичні золоті або срібні, особливо якщо ти тільки починаєш пригоду з такими прикрасами. Ми гарантуємо, що ти швидко звикнеш до цих аксесуарів і з задоволенням будеш включати їх в свої стилізації. Запонки – дійсно ідеальний спосіб висловити свою індивідуальність через наряд, тим більше що їх вибір величезний! Як можна переконатися, сорочку на запонки безперечно варто мати в своєму гардеробі!

Сорочка на ґудзиках – коли її надягати, а коли не варто?

Сорочки з манжетами на ґудзиках – найпопулярніші моделі. В цьому немає нічого дивного – ґудзики полегшують багато завдань, і найголовніше, вони можуть виглядати так само стильно, як і елегантні запонки. Сорочки на ґудзиках можна додавати як у повсякденні стилізації, так і в ділові і елегантні, тим більше що сучасна мода більше не обмежує, як це було раніше. УФ! Чи є ситуації, коли краще не вдягати сорочку з манжетами на ґудзиках? Щоб не зробити модної помилки, відмовся від такої моделі під час вищезгаданих заходів. В такому випадку, коли ж носити сорочку на ґудзиках? Включай її в свої повсякденні стилізації, і не тільки в офіс! Восени діставай з шафи фланелеві сорочки, які чудово виглядають з джинсами. Влітку зроби ставку на лляні моделі в компанії з сигаретками і лоферами. Для більш офіційних випадків тобі знадобиться модель з декоративними ґудзиками, які візуально нагадують запонки!

Підіб’ємо підсумки: яку команду вибереш – з запонками або ґудзиками?

Яка сорочка краще – на ґудзиках або під запонки? А що скажеш на те, що в цьому змаганні немає переможця? Погодишся з нами? Сучасні стилісти одноголосні: кожен чоловік повинен мати елегантну сорочку з манжетами під запонки, а також моделі з ґудзиками. Це рішення дозволить тобі уникнути модних провалів і бути готовим до будь-якого свята. Звучить чесно? Ми теж так думаємо! Не забудь звертати увагу не тільки на модні тенденції, але і свої смаки. Перевір, в якій версії ти відчуваєш себе найкраще, і не відмовляйся від модних експериментів – ти переконаєшся, скільки задоволення можна отримати від створення стильних нарядів, як на кожен день, так і для великих виходів.

Перевір також, як правильно носити запонки – у нас є відмінне керівництво для тебе!

Нові дописи