We Love Born2be

Сливова сукня – аксесуари, які підкреслять цей неповторний колір

Сливовий колір відразу викликає асоціації з соковитими фруктами, що дозрівають під літнім сонцем. Натхненні красою природи дизайнери давно створюють одяг в цьому унікальному відтінку, в т.ч. жіночі сукні. Сливова сукня виглядає унікально і підкреслює красу кожної жінки – дізнайся, які аксесуари вибрати, щоб зробити стилізацію ще більш феноменальною!

Сливова сукня – стилізації, які припадуть тобі до смаку

Сливове плаття – надзвичайно ефектне творіння, що запам’ятовується саме по собі. Воно стане відмінним вибором в ситуаціях, коли ти хочеш представити себе виключно і створити наряд, що виходить за рамки класики. Однак аксесуари до сливової сукні повинні бути стриманими, інакше образ може здатися занадто важким. Такий предмет гардеробу прекрасно поєднується з відтінками універсальних тонів, таких як бежевий, білий або безсмертний чорний. Доповнити образ для офісу зі сливовою сукнею-олівець в головній ролі можна бежевим жакетом з лацканами. Елегантно буде виглядати і модель відтінку кемел – пам’ятай, що цей колір – один з хітів поточного сезону. Поєднання сливового і карамельного відтінків – рецепт модного і надзвичайно стильного вбрання не тільки для роботи, але і для важливої ​​вечірньої зустрічі.

Взуття до сливової сукні – як обіграти цей відтінок

Інтенсивний сливовий добре поєднується з усіма варіантами коричневого – ми вже згадували про це трохи вище. Поєднання коричневих човників і сливової легкої сукні максі дозволить створити шикарний і стильний наряд для прогулянки або зустрічі з друзями. Такий комплект також ідеально підходить для вечірок і торжеств, наприклад, випускного вечора. Тобі подобаються контрастні поєднання і тобі знайомий тренд колірних блоків? Змішування контрастних відтінків – досить сміливий крок, на який однозначно варто піти, особливо якщо ти хочеш вийти за рамки класики. Тому сміливо можеш поєднувати сливовий наряд з жовтими або темно-зеленими туфлями на шпильці для цікавого контрасту. Сливова сукня-сорочка або в’язана модель відмінно буде виглядати з кедами або кросівками нижче щиколотки. У випадку з сукнею міні відмінним доповненням стануть колготки з малюнком.

Прикраси для сливової сукні

Хочеш створити елегантну стилізацію, в якій сукня у відтінку стиглої сливи зіграє першу скрипку? Тобі цікаво, які аксесуари до сливової сукні підійдуть найбільше? Мерехтливі довгі сережки зі срібла і відповідне кольє – дует, який неодмінно тобі підійде. Срібло контрастує з дуже насиченим фіолетовим, але не пригнічує його. Якщо твоя сукня має глибоке декольте, можеш прикрасити його масивним кольє. Такий аксесуар додасть тобі багато шику і в той же час пожвавить сукню. Сливові наряди в повсякденному варіанті відмінно виглядають з браслетами з круглих намистин або моделями на тонкому ремінці. Хочеш зробити акцент більш м’яким? Вибирай браслети, прикрашені мініатюрними плоскими аплікаціями – вони чудово підійдуть для жіночних стилізацій.

Який манікюр вибрати під сливову сукню? Огляд кращих кольорів

Доглянуті руки – важливий елемент бездоганної стилізації. Доглянута шкіра і правильне зволоження – ось основа, про яку завжди треба дбати. Підбираючи колір нігтів до сливової сукні, можна зробити ставку на класичні і базові відтінки. Чорний, білий, бежевий або кремовий лаки ні до чого не нав’яжуть і стануть тонким фоном, підкреслюючи красу одягу. Однак, якщо ти хочеш трохи урізноманітнити все це, вибери більш яскраві кольори, наприклад помаранчевий, оливковий або салатовий. Ти отримаєш супер-модний образ, якщо вибереш зміїні наклейки – пам’ятай, що принти з тваринами – це гаряча тенденція, яка користується величезною популярністю. Сіра або злегка коричнева зміїна шкіра на нігтях – абсолютний хіт в поєднанні зі сливовою сукнею. Модно, свіжо і жіночно – це те, що нам подобається найбільше!

Який макіяж зробити до сливової сукні?

Макіяж до сливової сукні підкреслить красу стилізації тільки в тому випадку, якщо він добре підходить до випадку і стилю самого наряду. Моделі повсякденного стилю, наприклад, сукні-сорочки, найкраще виглядають з приглушеним макіяжем. Також можеш вибрати макіяж без макіяжу – тенденцію, яка є даниною нашій природній красі. Досить вирівняти тон шкіри і покрити вії чорною тушшю. Вибери ніжні тіні для повік, наприклад, тілесних відтінків, і підкресли губи мерехтливим блиском для губ. Вечірні стилізації – це, в свою чергу, прекрасна можливість пограти фарбами. Сливова сукня відмінно буде прикрашена фіолетовими тінями на повіках, від фіолетової основи до більш яскравих сливових акцентів в зовнішньому кутку. Вибираючи фіолетовий макіяж, не забувай про помірність – якщо невпевнено відчуваєш себе при нанесенні макіяжу, попроси допомоги у близької подруги або візажиста. Фіолетовий – як і зелений – красивий, але складний колір, тому слід бути дуже обережною при нанесенні тіней.

Дивись також, як стилізувати сукню аквамаринового кольору.

Нові дописи