We Love Born2be

Стилізація для цивільного весілля. Як одягнутися гостю?

Громадянське весілля – особлива подія для молодої пари, коли молодята офіційно реєструють свої стосунки в органах державної влади. Якщо тебе запросили на цей важливий захід, ти напевно задаєшся питанням, як одягнутися на весілля. У багатьох жінок виникає проблема з вибором правильного вбрання – якщо до церкви варто надіти пастельну коктейльну сукню довжини міді, то як щодо РАГСу? Можливо, варто зробити ставку на більш темні відтінки і простий крій? Ми підготували короткий посібник, який розвіє всі твої сумніви. Відкрий для себе перевірені набори і натхнення, завдяки яким ти представиш себе надзвичайно!

Стилізація для цивільного весілля – сукні завжди в моді

Підібрати відповідний наряд – завдання, з яким стикається кожна майбутня наречена. Про найкращий колір сукні для цивільного весілля ми вже писали в попередній статті. Однак який наряд вибрати гостю? Жінки можуть сміливо вибирати сукню – абсолютна класика весільної моди, яка не потребує представлення. Правила вибору вбрання для цивільної церемонії аналогічні правилам церковного вінчання. Особливою популярністю користуються моделі в пастельних, приглушених тонах, таких як пудрово-рожевий, блакитно-сірий, блакитний або ніжно-м’ятний. Однак ніщо не заважає тобі вибрати насичений колір і поєднати його з взуттям контрастного відтінку – при цьому ти будеш дотримуватися ультрамодної тенденції «колор блокінг». Ефектний і чарівний образ для цивільного весілля вийде, якщо поєднати кобальтову сукню з розкльошеним низом, туфлі на високих підборах і сумочку криваво-червоного відтінку.

Прихильницям суконь довжини максі рекомендуємо легку сіру сукню з оборками, мереживним вирізом і аксесуарами брудно-рожевого відтінку. Влітку до неї можна додати чорні сандалі або еспадрильї на танкетці. Також не бійся квіткових візерунків, які відразу асоціюються з жіночною грацією і ніжністю. Сукня, прикрашена великими весняними квітами або трояндами, створить прекрасний комплект з човниками з екошкіри – їх колір повинен відповідати відтінку принта. Наряд на цивільне весілля можна доповнити витонченими прикрасами, наприклад, висячими сережками і кольє на тонкому ланцюжку сріблястого відтінку. Якщо церемонія буде офіційною, вибирай сукню-піджак. Такий одяг найкраще поєднувати з туфлями з натуральної шкіри на високих підборах або – в холодні дні – з високими чоботами з матовою обробкою. Доповнити елегантний образ варто невеликим клатчем.

Наряд на весілля – покажи свій стиль!

Як одягнутися на цивільне весілля, якщо тобі не подобаються сукні? Весільна мода давно довела, що наряд не обов’язково повинен обмежуватися чуттєвим елементом гардеробу. Навпаки – один з хітів, який вже багато сезонів торжествує на подібних святах і вечірках, – це жіночий комбінезон. Влітку переважають моделі з повітряних тканин, прикрашених яскравими принтами або в пастельній естетиці. Жінки люблять комбінезони за їх комфорт і за те, скільки стильних нарядів можна з їх допомогою створити. Їх зазвичай поєднують з шкіряними сандалями або туфлями, прикрашеними джутовою тасьмою, тобто з еспадрильями. Елегантний комбінезон – це наряд, який можна використовувати не тільки на весілля. Його з успіхом можна надіти його на роботу, сімейне свято або побачення як альтернативу традиційній сукні.

Літні вбрання для такого випадку скласти досить легко, а як щодо цивільного весілля взимку? Який наряд вибрати, щоб відчувати себе добре на офіційній церемонії і відповідати її характеру? У холодні місяці можна впевнено вибирати сукню з більш щільного трикотажу – пам’ятай, що її дизайн повинен бути в першу чергу елегантним. Уникай повсякденних або спортивних фасонів, адже таке весілля вимагає відповідної обстановки. Основою твого зимового вбрання на громадянське весілля також можуть стати класичні тканинні штани чінос і відповідний піджак. Любителькам змішування елегантності і актуальних тенденцій обов’язково сподобається жіночий костюм незвичайного відтінку, наприклад, синього, зеленого або червоного. Його варто поєднувати з елегантними черевиками на підборах-стовпчику – можна вибрати як коротші моделі, так і ультрамодні мушкетери, тобто чоботи по коліно. У тебе є багато варіантів, і тільки тобі вирішувати, як одягнутися на весілля. Представ себе в шикарному одязі, пограй з модою і відсвяткуй цей особливий день в красивому стилі!

Нові дописи