We Love Born2be

Стилізації на велосипедну прогулянку – максимум комфорту!

Погода балує нас теплим сонцем – це прекрасна можливість провести час на природі і помилуватися її мальовничими пейзажами. Ти любиш велосипедні прогулянки зі своїми близькими? А може тобі більше подобаються поїздки соло? Не забудь взяти з собою відповідний одяг! Ми підготували для тебе готові стилізації для велосипеда, в яких ти будеш відчувати себе комфортно і феноменально себе представиш. Перевір, що ми приготували для тебе!

Як одягнутися на велосипедну прогулянку?

Розмічені велосипедні доріжки біля моря, в околицях міста або, можливо, екстремальні маршрути через ліс? Рівний пологий рельєф або велика кількість пагорбів? Незалежно від того, яке місце ти вибереш – потрібно правильно підготуватися до такої подорожі! Якщо ти збираєшся на більш тривалу поїздку і хочеш знати, що надіти на велосипедну прогулянку – поспішаємо на допомогу! Ти точно хочеш відчувати себе максимально комфортно і в той же час добре виглядати – особливо якщо збираєшся покататися на велосипеді з друзями або з коханою людиною. Чи можна поєднати комфорт і стиль? Звісно!

Сучасні модні покази доводять, що спортивний одяг використовується не тільки для створення спортивних, а й повсякденних нарядів. На піку популярності спортивні штани з бавовни, особливо лавандового, бежевого, фіолетового або м’ятного відтінку. У моді також ефектні прикраси: смуги, металеві принти, а також велюрова або блискуча обробка. Такий одяг зробить поїздку ще більш приємною! Які елементи можна пропустити в гардеробі, якщо ти любиш велосипедні прогулянки? Відмінною ідеєю буде використовувати шари одягу. Залежно від погоди і сезону у тебе є безліч варіантів на вибір. Основа – приталена футболка або топ – переконайся, що на ній немає зайвих застібок, зав’язок або аплікацій, які можуть тебе турбувати. Якщо хочеш, щоб футболка виділилася, вибери модель з оригінальним малюнком або соковитого відтінку. Перфоровані верхні частини – наприклад, на потилиці або на рукавах – також відмінно прикрасять велосипедний стиль!

Доповнюючим елементом базового верху стане легка толстовка або куртка – найкраще підійде сучасний матеріал софтшелл. Якщо ти підозрюєш, що погода може змінитися, вибери модель з капюшоном – вона захистить від легкого дощу і вітру. Додатковою перевагою куртки такого типу стануть кишені, в які можна заховати найнеобхідніше, комір-стійка, що прикриває горло, і застібка-блискавка. Під час велоспорту використовується в основному сила м’язів ніг, тому дуже важливо вибрати зручні штани. Еластичні легінси – відмінний вибір. Високий пояс захистить від вітру, навіть якщо ти різко нахилишся, а верх оголить нижню частину хребта. Якщо на вулиці прохолодно і ти думаєш, що легінси не зігріють тебе, одягни спортивні штани. Вибери модель з шнурком на талії, які легко адаптуються до твоєї фігурі. Ребристі манжети на кінці довгих штанин мінімізують втрату тепла. Якщо хочеш виглядати дуже стильно, вибери модель, прикрашену нашивками або супермодними смужками, пришитими по боках ніг. Вони зроблять твої ноги оптично довшими!

Якщо спека бере своє, обов’язково одягни еластичні бавовняні шорти і нанеси сонцезахисний крем на ноги. Ультрамодним акцентом (ідеальним під велосипед!) стануть велосипедки цікавого відтінку. Можеш вибрати класичну чорну модель або більш ніжну – пудрово-рожеву. У поєднанні з футболкою з квітковим малюнком і солом’яним капелюхом з них вийде чарівний велосипедний комплект! Замість шортів можна також вибрати довгі штани, виконані з приємної для шкіри віскози. М’який і легкий матеріал дозволить відчувати себе добре протягом всієї подорожі! Такий велосипедний наряд необхідно доповнити відповідним взуттям. Ідеально підійдуть кросівки з протектором, який підвищить зчеплення з дорогою і запобіжить зісковзуванню підошви з педалей. Для максимальної безпеки можеш носити взуття на липучках – ти будеш впевнена, що шнурки не заважатимуть тобі під час поїздки. Однак ніщо не заважає надіти класичні кросівки, кеди або навіть снікерси на шнурівці – в цьому випадку акуратно зав’яжи і сховай кінці шнурків всередину.

Нагадуємо про дуже важливий аспект – безпеку. Невід’ємним доповненням велосипедного стилю повинен стати правильно підібраний шолом. Захист голови при їзді на велосипеді, особливо в горах, в місті або лісовій місцевості, необхідний для запобігання небезпечних аварій. В даний час на ринку можна знайти багато різних моделей, серед яких ти обов’язково вибереш колір, малюнок і форму, які відповідають твоїм уподобанням!

Велосипедний стиль в напівформальному виданні

Велосипед – відмінна альтернатива переповненому громадському транспорту, коли ти добираєшся на роботу або в університет. Особливо, якщо відстань невелика і хочеться максимально насолодитися теплими місяцями! Перш за все, пам’ятай про відповідне взуття для велосипеда – стійке і зручне, яке забезпечить тобі комфорт протягом всієї поїздки. Якщо в твоєму офісі є дрес-код і ти вирішила додати в свій комплект туфлі на підборах, поклади їх у сумочку або рюкзак і одягни спортивне взуття – кросівки або кеди – на велосипед. Коли дні стають трохи холоднішими, вибери трекінгові черевики, зручні чобітки на плоскій підошві або повсякденні ботильйони.

Ще одне важливе питання – це сам одяг. Що надіти на велосипед? Якщо твій маршрут невимогливий, тобі не потрібно міняти одяг, коли ти доберешся до роботи. Однак зверни увагу на довжину спідниці або сукні: краще відмовитися від легких моделей максі, матеріал яких випадково може застрягти в колесах, а також на ефектні деталі, як, наприклад, оборки і ланцюжки. Замість цього одягни сукню, що доходить трохи вище коліна – моделі з повітряної тонкої тканини чудово виглядають під час їзди. Волієш комплекти з двох частин? В якості верху найкраще підійдуть сорочки, блузки і футболки з бавовни та віскози. Якщо на вулиці падає дощ, прихопи з собою тонку легку куртку з капюшоном, щоб не промокнути. Невелика порада: можеш залишити на роботі змінний одяг, який врятує тебе, коли погода здивує раптовим похолоданням або дощем.

Нові дописи